Gość (Przemek...) 7047 Napisano 27 Czerwca 2015 Mówisz masz Panie Blues: Córka jednego z właścicieli Bucks: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 9414 Napisano 27 Czerwca 2015 widać, że od niedawna jesteś na forum Przemek, Mallory została już prześwietlona dawno temu w okolicach ubiegłorocznego draftu ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baptizia 2853 Napisano 27 Czerwca 2015 Żeby jakaś ona warta zachwytu była to nie bym nie powiedział.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kulfon 1375 Napisano 27 Czerwca 2015 zajebista na tym zdjeciu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qooniu 515 Napisano 27 Czerwca 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 9414 Napisano 27 Czerwca 2015 a tam przesadzasz, bardzo ładna niewiasta, ja bym nie wybrzydzał bankowo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baptizia 2853 Napisano 27 Czerwca 2015 (edytowane) a tam przesadzasz, bardzo ładna niewiasta, ja bym nie wybrzydzał bankowoNie wybrzydzam przecież. Umówmy się - w Manu w Łodzi przez 100 metrów spotkasz pięć fajniejszych. Dla mnie 6/10. 8/10 gdyby mnie utrzymywała. Generalnie to ta cała Mallory jest gorszą wersją narzeczonej mojego niedoszłego szwagra. Z oczywistych względów nie mogę wrzucić jej fotki dla porównania. Kiedyś Justynka mocno u mnie zaplusowała, gdy przy rodzinnym obiedzie wypięła się po jakąś potrawę do piekarnika. W efekcie przez kilka następnych minut całkiem poważnie rozważałem wyjście do kibla na szybkiego szpila. Jakoś się jednak powstrzymałem. Edytowane 27 Czerwca 2015 przez AirForceNine Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 8952 Napisano 27 Czerwca 2015 Nie wybrzydzam przecież. Umówmy się - w Manu w Łodzi przez 100 metrów spotkasz pięć fajniejszych. Dla mnie 6/10. 8/10 gdyby mnie utrzymywała. No offence, ale jakby taka dziołcha (córka właściciela Bucks) na Ciebie zerknęła, to byś stawał na głowie, sprzedał znajomych do isis, etc by z nią być jak pewnie każdy tutaj (z tych co nie mają swoich połówek na całe życie już) Akurat złe zdjęcie jej zostało wrzucone, dziewczyna jest fantastyczna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qooniu 515 Napisano 27 Czerwca 2015 widać, że od niedawna jesteś na forum Przemek, Mallory została już prześwietlona dawno temu w okolicach ubiegłorocznego draftu ;] Tyle że z tego co wujek podpowiada to nie Mallory, a Madison, siostra jaka chyba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 9414 Napisano 27 Czerwca 2015 Nie wybrzydzam przecież. Umówmy się - w Manu w Łodzi przez 100 metrów spotkasz pięć fajniejszych. Dla mnie 6/10. 8/10 gdyby mnie utrzymywała. Generalnie to ta cała Mallory jest gorszą wersją narzeczonej mojego niedoszłego szwagra. Z oczywistych względów nie mogę wrzucić jej fotki dla porównania. Kiedyś Justynka mocno u mnie zaplusowała, gdy przy rodzinnym obiedzie wypięła się po jakąś potrawę do piekarnika. W efekcie przez kilka następnych minut całkiem poważnie rozważałem wyjście do kibla na szybkiego szpila. Jakoś się jednak powstrzymałem. czyli wszystko jesne - dałeś 6kę bo kojarzy Ci się z dupą niedoszłego szwagra racja january, to jest lepsza fota Tyle że z tego co wujek podpowiada to nie Mallory, a Madison, siostra jaka chyba. no to niezłe jaja, bez kitu wyglądała jakby inaczej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość (Przemek...) 7047 Napisano 27 Czerwca 2015 Obydwie fajne Chociaż nie lubię blondynek... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baptizia 2853 Napisano 27 Czerwca 2015 Mallory naprawdę fajna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kulfon 1375 Napisano 27 Czerwca 2015 Nie wybrzydzam przecież. Umówmy się - w Manu w Łodzi przez 100 metrów spotkasz pięć fajniejszych. Dla mnie 6/10. 8/10 gdyby mnie utrzymywała. Generalnie to ta cała Mallory jest gorszą wersją narzeczonej mojego niedoszłego szwagra. Z oczywistych względów nie mogę wrzucić jej fotki dla porównania. Kiedyś Justynka mocno u mnie zaplusowała, gdy przy rodzinnym obiedzie wypięła się po jakąś potrawę do piekarnika. W efekcie przez kilka następnych minut całkiem poważnie rozważałem wyjście do kibla na szybkiego szpila. Jakoś się jednak powstrzymałem. ta pierwsza w c*** lepsza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Baptizia 2853 Napisano 27 Czerwca 2015 Chyba ta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qooniu 515 Napisano 27 Czerwca 2015 Polubiłbym, ale to chyba troche gejowskie by było. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reikai 3371 Napisano 27 Czerwca 2015 Proszę mi się tu nie śmiać z Westbrooka bo on ma więcej jaj niż reszta ligi razem wzięta. Mallory fajna,ale żaden z niej superstar,w galerii w lato idzie ładniejsze znaleźć-z tym że żadna z nich nie jest córką właściciela Bucks ;]. Moim TOP 1 jest mimo wszystko baba Duncana,niedziwne że gość mając sto lat robi takie rzeczy na parkiecie,Vanessa Macias pewnie mu konkretne grzmoty w sypialni dostarcza... http://larrybrownsports.com/wp-content/uploads/2014/05/tim-duncan-girlfriend-vanessa-macias-spurs.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raf85 224 Napisano 27 Czerwca 2015 mały art o żonkach NBA z fotkami http://howafrica.com/2015-15-hottest-nba-wags/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość (Przemek...) 7047 Napisano 27 Czerwca 2015 mały art o żonkach NBA z fotkami http://howafrica.com/2015-15-hottest-nba-wags/ Z tych 10 to tylko pani Horfordowa coś sobą reprezentuje. A Brody jaka dupa Ja bym dorzucił obydwie Curry. I żonę i matkę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
just like mike 925 Napisano 27 Czerwca 2015 dokładnie Horforda żona najlepsza, nie wiem co ta Valanciunasa robi na pierwszym? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qooniu 515 Napisano 27 Czerwca 2015 Z tych 10 to tylko pani Horfordowa coś sobą reprezentuje. A Brody jaka dupa Ja bym dorzucił obydwie Curry. I żonę i matkę Siostre tez ma fajną Zonka najgorsza w sumie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach