Jesse James 62 Napisano 17 Maja 2016 I jak, obsrani przed stratą picku, czy wy z tych co wierzą, że Liga nam da ten pick w top3 bo potrzebują mocnych Lakers? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blackmagic 1108 Napisano 17 Maja 2016 Wniosles literalnie gowno do tematu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jesse James 62 Napisano 17 Maja 2016 Wniosles literalnie gowno do tematu. ja? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 7845 Napisano 17 Maja 2016 a ja myślę że będzie rocznica .... okrągła 20 letnia;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dnc 1061 Napisano 17 Maja 2016 dajcie spokój...nie widzę problemu w założeniu tego tematu... fani Lakers dużo piszą i mi by nie przeszkodziło to w znalezieniu tych tematów co lubię czytać... a zarówno offseason jak nowy o Lakers jest OK dlaczego? bo to zawsze były bardzo aktywne tematy.... ktoś dla jaj zrobiłby 3 o Hawks to rozumiem ale Lakers ma zawsze sporo stron a i draft dla LA to spore wydarzenie (loteria a poyem może i wybór) ja Borys akurat poproszę o odblokowanie Nie jestem fanem lal ale myślę dokładnie tak jak ignazz Tak czy siak będzie nerwowka co panowie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 7845 Napisano 17 Maja 2016 Nie jestem fanem lal ale myślę dokładnie tak jak ignazz Tak czy siak będzie nerwowka co panowie? Też nie jestem ale KB szanowalem i docenialem sprawność Gm. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dnc 1061 Napisano 17 Maja 2016 Też nie jestem ale KB szanowalem i docenialem sprawność Gm. Same here, poza tym życzę im jak najlepiej liga bez mocnych lal to nie to samo. Ps wiem że nie jesteś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raven2156 1500 Napisano 18 Maja 2016 (edytowane) Tak jest Panowie! Mamy 2'gi Pick! Można odetchnąć z ulgą! Edytowane 18 Maja 2016 przez Raven2156 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laker25 2 Napisano 18 Maja 2016 (edytowane) Sixers pewnie sprzątną Ingrama, którego wolałbym o wiele bardziej niż Simmonsa. Kupchak zapewne już w tej chwili próbuje handlować naszym pickiem Edytowane 18 Maja 2016 przez Laker25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matek 4975 Napisano 18 Maja 2016 Tak czy siak będzie nerwowka co panowie? Normalna noc, spałem jak zawsze. Sixers pewnie sprzątną Ingrama, którego wolałbym o wiele bardziej niż Simmonsa. Kupchak zapewne już w tej chwili próbuje handlować naszym pickiem Lakers podobno stawiają wyżej Simmonsa, a Kupchak szukałby możliwości transferowych nawet przy wylosowaniu #1. Zbieranie ofert nie równa się oddaniu picku za wszelką cenę. Temat można zamykać, zapraszam do nowego wątku: http://www.e-nba.pl/topic/4786-los-angeles-lakers-201617/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach