julekstep 4205 Napisano 6 Maj Godzinę temu, kore napisał: wyzywanie od debili Nie zrozumiałeś żartu mordeczko. Wyluzuj i więcej uśmiechu! 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lorak 3411 Napisano 6 Maj Ely i Rappar: 3 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 6340 Napisano 6 Maj 20 godzin temu, BothTeamsPlayedHurd napisał: a kto niedawno na shoutboksie jeszcze na starym forunie pisał o debilu roku i niebezpośrednio jechał po kilku innych użytkownikach he? RappaR. Tylko, że pisał o sobie akurat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BothTeamsPlayedHurd 1005 Napisano 6 Maj 28 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: RappaR. Tylko, że pisał o sobie akurat. no wiem, że on - to było pytanie retoryczne a tamten wpis to był niebezpośredni pojazd po kilku osobach zakamuflowany jako pisanie o sobie - gdyby mnie tam wymienił, to bym się na pewno wkurwił i zrobił aferę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptak 521 Napisano 6 Maj Lubię ten temat. Jak w piaskownicy. Przecież tu nie chodzi o kto ma rację, ale o to kogo bardziej się lubi. Napisałbym co sądzę, ale dostanę bana a w nocy gra Boston i będę się udzielał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eryko 190 Napisano 6 Maj 9 godzin temu, RappaR napisał: A jesteś doktorem, czy chociaż mówią do Ciebie ludzie, że jesteś najinteligentniejszą osobą jaką w życiu spotkali mój Ty niesamowicie silny człowieku? jak ktoś z tak przeciętną inteligencją jak ty, ma prawo pisać do Kore'a? Co ty osiągnąłeś na jego tle w swoim życiu? Jesteś jak zakompleksiony Polaczek. 8573 postów - no life. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kore 629 Napisano 6 Maj 11 godzin temu, RappaR napisał: A jesteś doktorem, czy chociaż mówią do Ciebie ludzie, że jesteś najinteligentniejszą osobą jaką w życiu spotkali mój Ty niesamowicie silny człowieku? Gwoli ścisłości. Pisząc "słaby" użyłem pewnego rodzaju eufemizmu, zeby nie użyć brzydszego słowa na Twoje zachowanie. Nie chodziło mi o słabą psychikę, strefy komfortu i inne kolczingowe pierdolamento, którym sie brzydzę. Choć jak teraz przeczytałem ponownie swój post: tak to zabrzmiało. Dlatego prostuję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RappaR 5745 Napisano 6 Maj Teraz, kore napisał: Gwoli ścisłości. Pisząc "słaby" użyłem pewnego rodzaju eufemizmu, zeby nie użyć brzydszego słowa na Twoje zachowanie. Nie chodziło mi o słabą psychikę, strefy komfortu i inne kolczingowe pierdolamento, którym sie brzydzę. Choć jak teraz przeczytałem ponownie swój post: tak to zabrzmiało. Dlatego prostuję. Jak to dobrze, że nie obrażasz innych używając słowa "słaby" jako kodu mającego skrywać poważne obelgi, chowając się pod awatarem w internecie. Czyniłoby Ciebie to słabym 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach