Eld 5957 Napisano 31 Stycznia 2019 Grubaśne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 9572 Napisano 1 Lutego 2019 Zibi to był ziom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rw30 5619 Napisano 1 Lutego 2019 (edytowane) Zibi to był ziom w sumie nie wiem, nie znam jakoś szczególnie dobrze jego twórczości ale wygląda tak pobieżnie to wygląda mi na to że gość miał 2-3 znane piosenki, na których śpiewaniu przez x-dziesiąt lat się oparł i tyle. Fajny głos, fajny jako człowiek na tyle na ile go kojarzę z TV shows, ale żeby był jakimś szczególnie kreatywnym artystą to mi się nie wydaje. Rozumiem że to były inne czasy i w ogóle but still, gość przez kilkadziesiąt (!) ostatnich lat swojej działalności nie nagrał nic co by zdobyło jakikolwiek rozgłos czy stało się w jakikolwiek sposób popularne. Edytowane 1 Lutego 2019 przez rw30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rw30 5619 Napisano 19 Lutego 2019 Sluchaliscie nowego kochanka? Jak dla mnie średnio, nie porwało mnie. ...choć 'są momenty': Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 9572 Napisano 19 Lutego 2019 w sumie nie wiem, nie znam jakoś szczególnie dobrze jego twórczości ale wygląda tak pobieżnie to wygląda mi na to że gość miał 2-3 znane piosenki to prawda nie znasz się, Zibi to nie tylko estradowiec, ale przede wszystkum multiinstrumentalista, człowiek orkiestra znaczy się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cardi 2204 Napisano 19 Lutego 2019 W sumie dziwię się, że wpadłem na to dopiero w tym roku. Floor robi robotę i gęsia skórka się pojawia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wujek Wójcik 319 Napisano 19 Lutego 2019 Przesluchalem nowego Wojtka Sokola, tekstowo jak zawsze swietny poziom, ale muzycznie i gościnki nie koniecznie i tez myśl mi przeleciała, że gdyby to nie Sokol to czy wszyscy mieli by taki kisiel w majtach cyz po prostu debiut jakich wiele? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość (Przemek...) 7047 Napisano 6 Marca 2019 ...choć 'są momenty': Ogólnie c***owa i wtórna płyta. Coś dla starych wyjadaczy! Ktoś to zremasterował i nagrał nowy klip do klasyka: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RappaR 7525 Napisano 6 Marca 2019 Nie lubię normalnej muzyki, ale ta gitara na wstępie jest genialna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość (Przemek...) 7047 Napisano 13 Marca 2019 Ależ perełka: https://www.mixcloud.com/Audycje_TB/stream/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julekstep 11567 Napisano 15 Marca 2019 Ostatni sezon się zbliża, więc trzeba się podhajpować https://www.youtube.com/watch?v=tSjQucpXIn0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szogo 74 Napisano 15 Marca 2019 https://www.youtube.com/watch?v=WILNIXZr2oc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptak 854 Napisano 5 Kwietnia 2019 (edytowane) Edytowane 5 Kwietnia 2019 przez ptak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość (Przemek...) 7047 Napisano 5 Kwietnia 2019 Polski Kanye West wydał dziś singiel! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boowka 101 Napisano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BothTeamsPlayedHurd 1008 Napisano 13 Kwietnia 2019 nowy album Aimer, a ten utwór jest u mnie w top 5 jej twórczości - super aranżacja i moc wokalu, eargazm i ciary wszędzie https://www.youtube.com/watch?v=qox0fXCS-sA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Me Myself and I 848 Napisano 23 Kwietnia 2019 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10126 Napisano 14 Maja 2019 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BothTeamsPlayedHurd 1008 Napisano 6 Czerwca 2019 pani Yoko Kanno to jednak jest GOATem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Me Myself and I 848 Napisano 26 Lipca 2019 można lubić albo nie ale w tym wydaniu miazga! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach