Skocz do zawartości

NBA 2K23

LAF

Rekomendowane odpowiedzi

Planuje ktoś może kupić a jeśli tak to jaką wersję ?

Ja się mocno waham czy kupić szczerze powiedziawszy bo raczej nic nowego nie zobaczymy w tej wersji względem poprzedniej odsłony a i tak każdy kupuje dla MyTeam bo reszta jest niewarta uwagi.

Mi obecną część udało się dorwać parę dni po premierze za 150 na X One bo teściowa kupiła zięciowi wersje na X One a on miał PS xD

10 minut temu, LAF napisał:

Planuje ktoś może kupić a jeśli tak to jaką wersję ?

Ja się mocno waham czy kupić szczerze powiedziawszy bo raczej nic nowego nie zobaczymy w tej wersji względem poprzedniej odsłony a i tak każdy kupuje dla MyTeam bo reszta jest niewarta uwagi.

Mi obecną część udało się dorwać parę dni po premierze za 150 na X One bo teściowa kupiła zięciowi wersje na X One a on miał PS xD

U mnie mocno zależy od tego czy będzie ekipa do grania parku i 5v5 my playerem. MyTeam 2 lata temu odpuściłem na rzecz Ultimate Team w Fifie. Jak będzie dobra cena na jakiejś Argentynie albo Brazylii to pewnie kupię podstawkę na Seriesa.

10 godzin temu, Pepis21 napisał:

Ja tylko powiem tyle, że jeżeli ktoś planuje kupić na PC-ta to niech da sobie siana, bo 2k ma w dupie tę platformę.

Wydaje mi się, że na XBOX One już wycisnęli maksimum z tego co można wycisnąć i dają to samo tylko nowe składy i jakieś drobne elementy np tryb gry. 

Ja najwiecej spędzam przy MyTeam i muszę sprawdzić czy najważniejsi gracze z draftu są dostępni w tegorocznej edycji, jeśli będą to raczej podobnie jak @ozzy110 raczej będę polował na promocje niż biegł do sklepu i zamawiał pre order

Chociaż okładka jest mega i jestem ciekaw czy ten NBA LP będzie działa w Polsce i czy to wersja standard czy premium będzie w naszym regionie w tej wyższej edycji. 

A ktoś może zrobił przesiadkę z One na Series i może podzielić się wrażeniami czy warto dla tej gry robić ją bo w sumie w nic innego nie gram.

Edytowane przez LAF

1 minutę temu, LAF napisał:

Wydaje mi się, że na XBOX One już wycisnęli maksimum z tego co można wycisnąć i dają to samo tylko nowe składy i jakieś drobne elementy np tryb gry. 

Ja najwiecej spędzam przy MyTeam i muszę sprawdzić czy najważniejsi gracze z draftu są dostępni w tegorocznej edycji, jeśli będą to raczej podobnie jak @ozzy110 raczej będę polował na promocje niż biegł do sklepu i zamawiał pre order

Chociaż okładka jest mega i jestem ciekaw czy ten NBA LP będzie działa w Polsce i czy to wersja standard czy premium będzie w naszym regionie w tej wyższej edycji. 

A ktoś może zrobił przesiadkę z One na Series i może podzielić się wrażeniami czy warto dla tej gry robić ją bo w sumie w nic innego nie gram.

No jest różnica. Widać, że to next gen nawet na S. Powiem szczerze, że nawet nie trzeba kupować Series X bo Ska do casuala starczy. Wiadomo minusem są tylko cyfrówki, ale ja nie narzekam bo na premierę kupuję tylko NBA/FIFE/CODa a resztę szukam po promocjach.

4 godziny temu, ozzy110 napisał:

Wiadomo minusem są tylko cyfrówki

Czy Ja wiem. W dobie światłowód w miastach pobranie cyfrówki to paręnaście h więc dramatu nie ma a jak ktoś ma najszybsze łącze to pewnie pare h. Do tego laser się nie wypala ( jak w One laser się wypali to kaplica ) i odchodzi problem, że nagle nie będzie Tobie czytał płyty bo jest porysowana czy coś. 

Ceny są podobne a nawet cyfrówki tańsze lekko. Jedyny ich minus to to, że nie możesz odsprzedać ( jakbyś grywał w jakieś tytułu dla single playera ), ale jak kupujesz FIFE/NBA dla multi to grywasz to następnej edycji więc albo nie sprzedaż albo za paczkę fajek. 

Tak naprawdę jedynym minusem, że rzadko kiedy po premierze masz jakieś promocje i musi trochę upłynąć a czasami ktoś da do neta po premierze płytę bo coś mu nie pasowało za polowe ceny. 

W dniu 20.07.2022 o 11:41, ozzy110 napisał:

Nadal będzie wersja old-genowa?

Tak, będzie to samo co na xone i ps4 pomimo iż na luzie mogą next-gena dać, bo ten z kolei też nie jest nie wiadomo jakim upgradem i prawdę mówiąc to możliw, że nawet xonex i ps4pro dałyby go radę udźwignąć.

27 minut temu, Pepis21 napisał:

Tak, będzie to samo co na xone i ps4 pomimo iż na luzie mogą next-gena dać, bo ten z kolei też nie jest nie wiadomo jakim upgradem i prawdę mówiąc to możliw, że nawet xonex i ps4pro dałyby go radę udźwignąć.

To porażka. Nawet Fifa została w końcu ogłoszona jako next gen na PC. Na szczęście od 2k11 gram tylko na konsoli w NBA, więc aż tak to nie boli aczkolwiek szkoda pececiarzów.

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
W dniu 5.09.2022 o 21:53, LAF napisał:

A co takiego będzie zmienione ? Dla mnie po za kosmetyką nie różni się nic od poprzedniej.

Przecież to i tak się kupuje tylko dla my team/my park. Jakieś zmiany o których mówisz nie mają żadnego znaczenie bo to nie jest coś czego oczekuje odbiorca.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...