kuba2419 464 Napisano 18 Stycznia Rozwiąże sprzedaz Grega Monroe (PF) 18,1pkt, 14,5zb i 2,6block per game za jakies spadajace kontrakt/y plus picki w dalszej przyszlosci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ashigaru 567 Napisano 19 Stycznia Milwaukee Bucks pozyskają zawodnika na pozycje SF. Do oddania- picki z najbliższych draftów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba2419 464 Napisano 20 Stycznia W dniu 18.01.2023 o 23:14, kuba2419 napisał: Rozwiąże sprzedaz Grega Monroe (PF) 18,1pkt, 14,5zb i 2,6block per game za jakies spadajace kontrakt/y plus picki w dalszej przyszlosci. Ostatnie chwile aby wlaczyc sie do walki o Grega Monroe! W Rockets czas na zmian. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotreksuper 82 Napisano 21 Stycznia Zach i Wade tanio. Zach za spadające Wade za spadające+ pick 1 rundy. Kto pierwszy ten lepszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ice23 194 Napisano 22 Stycznia Sacramento Kings odda Andrew Boguta i Gilberta Arenasa, moga pojsc jako duet, za kogos konkretnego lub osobno. Najlepiej za kogos na obwod na pozycje SF, ew. PG/SG. Choc wysokim, moze w troche innym typie, tez nie pogardze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roger 1204 Napisano 22 Stycznia Mam nadmiar ludzi pod koszem - sprzedam w pierwszej kolejności Drummonda, Sullingera i Pekovica, a przy fajnej ofercie mogę ruszyć Randolpha. Pozyskam coś na obwód. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sylvinho. 741 Napisano 23 Stycznia Rozważę oddanie Odena i Farieda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Principe 303 Napisano 23 Stycznia Chce ktoś Bledsoe? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6202 Napisano 24 Stycznia Knicks poszukują SF na ławkę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Principe 303 Napisano 24 Stycznia W dniu 23.01.2023 o 16:05, Principe napisał: Chce ktoś Bledsoe? Stata też mogę ojebać jak coś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba2419 464 Napisano 26 Stycznia Jestem w stsnie oddac Boozera (PF) robiacego 17pkt i 11zb na mecz + Tristana Thompsona 6pkt i 6zb za jakies wiekszy spadajacy kontrskt, ewentualnie mige dolozyc kogos jeszcze na spadakscym typu Crowder czt Yao Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elwariato 1087 Napisano 27 Stycznia Gordon lub IT dostepni w wymianach, za kogos z pozycji 1-3, jesli twoj atak niedomaga jest rozwiazanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roger 1204 Napisano 28 Stycznia Jak ktoś chcę cokolwiek ode mnie not named Valanciunas, Asik, Leonard i Seth to zapraszam. Nie biorę na siebie żadnego salary na następne lata, więc przyjmuję tylko picki, najlepiej 1 rundowe z lat 2041 wzwyż. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotreksuper 82 Napisano 29 Stycznia D.Wade za spadające, potrzebuje zaoszczedzić z 1-2 mln. gm lakers Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gimmie 98 Napisano 29 Stycznia Jazz Derozen za spadające. Przynajmniej z 10 mln. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qcin_69 4121 Napisano 29 Stycznia Hawks TMac za spadające, mogę nawet przyjąć kilka mln więcej! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzuLcU 112 Napisano 31 Stycznia Lac wysłucha ofert za Anthonego Randolpha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba2419 464 Napisano 31 Stycznia W dniu 26.01.2023 o 08:51, kuba2419 napisał: Jestem w stsnie oddac Boozera (PF) robiacego 17pkt i 11zb na mecz + Tristana Thompsona 6pkt i 6zb za jakies wiekszy spadajacy kontrskt, ewentualnie mige dolozyc kogos jeszcze na spadakscym typu Crowder czt Yao Jestem w stanie dolozyc swoj pick w 44, znaczy swap ktory pewnie będzie moim pickiem bo Hawks będą raczej dalej szorowac dno tabeli w '44 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolader 915 Napisano 3 Lutego Deron Williams na sprzedaż, poszukuję pg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba2419 464 Napisano 4 Lutego Yao Ming i Mason Plumlee jako backup C dodtepni do wymiany. Na spadajacych kontraktach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach