profésora 146 Napisano 1 Grudnia 2022 Rozwaze oddanie picku Heat i Magic odpowiednio - 9th pick 1st Rd i 29th pick 1st Rd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
geniuz 40 Napisano 1 Grudnia 2022 Szukam mlodego centra. Do oddania 6 i 21 pick tegorocznego draftu plus picki w kolejnych latach oraz grupa młodych lub ewentualnie Favors. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matiwrona 156 Napisano 1 Grudnia 2022 Nets wysłuchają ofert za: Jordan Clarkson Tim Hardaway Jr Dwight Powell Kelly Ollynyk Jabari Parker Tutaj też ale mniejsze szanse: LaVine Smart Gobert Do oddania także PICKI w tegorocznym drafcie jak ktoś chce można się dogadać P.S mam wolną kasę przy dobrej ofercię mogę komuś pomóc zwolnić kasę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bogans2 93 Napisano 1 Grudnia 2022 6 godzin temu, Qcin_69 napisał: pomyśle o oddaniu Cousinsa za centra o bardziej defensywnym usposobieniu ale w podobnym wieku, lub za jakiegoś top prospekta (może być Towns z dodatkami) Po co Ci Towns? Zebys go zwolnil tak jak Aldridga? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elwariato 1052 Napisano 1 Grudnia 2022 Igi i PP dostępni w wymianach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tecu 2424 Napisano 1 Grudnia 2022 Oddam pick 1 rundowy z tego draftu. Bardzo tanio. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ice23 187 Napisano 2 Grudnia 2022 Sacramento Kings ma do oddania nr 7 obecnego, aktualnie trwającego draftu. Szukam za niego zawodników z poprzednich draftów, na rookie kontrakcie, z podobnymi numerami. Druga opcja, to za weterana na dużym kontrakcie (mam kase w salary). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzemo 1511 Napisano 2 Grudnia 2022 Szukam wzmocnień na SG W drugą stronę mogę zaoferować Rubio, Haywarda Noeala, KCP i jakieś picki w różnych konfiguracjach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotreksuper 81 Napisano 3 Grudnia 2022 W Lakers do oddania jeszcze zach i wade. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sylvinho. 712 Napisano 3 Grudnia 2022 Andrew Bynum dostępny w wymianach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szulim 772 Napisano 12 Grudnia 2022 Wallace dostępny w wymianach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bogans2 93 Napisano 16 Grudnia 2022 Oddam Hooda i/lub Bircha za darmo. Po roku mozna ich zwolnic za darmo bo sa na rookie kontrakcie. Jak komus brakuje zawodnikow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roger 1189 Napisano 17 Grudnia 2022 Wciągnę w cap space dowolne roczne minimum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
profésora 146 Napisano 17 Grudnia 2022 (edytowane) Miami Heat mamy do zaoferowania kilka spadających kontraktów: Brandon Jennings - PG, 5 400 000. Solidna obrona +70 DriveD i stealing i dobry rzut. James Ennis III - SF, 2.3 mln. Rookie kontrakt z możliwością wycięcia. Rzut i obrona na tym samym solidnym poziomie, ciągle 71! potencjału. W sumie 7.7 mln spadających kontraktów. Również mogę oddać: Dorrell Wright - SG, 5.1 mln, 2 lata. Bardzo dobry rzut: jumpshot: 73, 3P - 98!, PerimeterD aż 81! Za bardzo dobrych zawodników mogę również dorzucić 1st/2nd rd pick Heat (dowolny rok). Szukam graczy na wszystkie pozycje wiek od 20 do 40 lat xD. Edytowane 25 Grudnia 2022 przez profésora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matiwrona 156 Napisano 18 Grudnia 2022 Nets: Deron Williams Wolna Kasa NA FA E.Moore J.Lamb do oddania zapraszam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba2419 397 Napisano 20 Grudnia 2022 Rozważę oddanie Nate Robinson Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qcin_69 3909 Napisano 20 Grudnia 2022 ostatnia szansa by pozyskać Lamarcusa Aldridga- cena to spadajacy kontrakt i 1 rundowy pick lub jakiś młody talent! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eMeS 1273 Napisano 21 Grudnia 2022 Szukam dobrego PF/C na ławkę - mogę oddać pick, dostepni tez Varejao, Lou Williams, ew. mogę rozmienić Kevina Garnetta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matiwrona 156 Napisano 21 Grudnia 2022 Deron Williams do oddania za - spadający kontrakt Kelly Ollynyk - jak ktoś zainetersowany zapraszam Jabari Parker - jak ktoś zainetersowany zapraszam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sylvinho. 712 Napisano 21 Grudnia 2022 Oddam Odena lub Bynuma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach