Skocz do zawartości
Thomas

Brandin Podziemski

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nam się naturalizowany na PG przyda. Nie wiem czemu Mazurczak nie jest powoływany tylko taki Schenk np.

20 godzin temu, ptak napisał:

Dlaczego nie jest tak jak w piłce?

Nie jest, ponieważ gdyby tak było to by grały między sobą kadry USA tylko pod inną banderą. Stąd jest dozwolony ledwie jeden naturalizowany.

Edytowane przez Pepis21

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde, jak czytam te niektóre nazwiska, które tu ostatnio padają to się serio zastanawiam czy wy napewno chcecie mieć faktycznie skład reprezentacji Polski czy jakiejś Legii Cudzoziemskiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, vero1897 napisał:

Kurde, jak czytam te niektóre nazwiska, które tu ostatnio padają to się serio zastanawiam czy wy napewno chcecie mieć faktycznie skład reprezentacji Polski czy jakiejś Legii Cudzoziemskiej.

Gdyby za tym poszły pieniądze i 75% tych ludzi grała w polskiej lidze to nie mam nic przeciwko przez najbliższe 10 lat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
18 minut temu, ptak napisał:

Gdyby za tym poszły pieniądze i 75% tych ludzi grała w polskiej lidze to nie mam nic przeciwko przez najbliższe 10 lat

No pieniądze by poszły tylko pewnie głównie do kieszeń leśnych dziadków czy innego betonu zbrojonego z PZK.

Na ostatnich imprezach, w których graliśmy były wyniki zdecydowanie ponad stan i jakoś nic się z promocją kosza w Polsce nie poprawiło. Już pewnie większy wpływ by miał sukces rodaka w NBA i dlatego warto trzymać kciuki za Sochana bo przy swojej barwnej osobowości( i fryzurze) mógłby mieć pewnie spore grono fanów u dzisiejszych dzieciaków i młodzieży. Jak taki dość nijaki Robert dał radę to Jeremy ze swoim stylem bycia tym bardziej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, vero1897 napisał:

???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
17 minut temu, Behemot napisał:

???

Luke, Petrasek, Groselle, Brembly. Mi tam one nic nie mówią ale brzmią jakoś mało swojsko ale co ja tam wiem jak to wygląda z bliska, dlatego krytykuje tylko w formie żartu.🤷‍♂️

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

David Brembly to ten sam przypadek co Sochan czyli matka jest Polką a ojciec Amerykanem ale w porównaniu do Jeremiasza urodził się w Niemczech i ma też tamtejszy paszport, grał również w ich młodzieżowych reprezentacjach. W Polsce występował w Treflu przez trzy sezony oraz w Zastalu przez półtora (pewnie mu nie zapłacili jak to JJ ma w zwyczaju). Gdyby zagrał dla nas to nie powinien być liczony jako naturalizowany.

Edytowane przez Pepis21

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
53 minuty temu, Pepis21 napisał:

David Brembly to ten sam przypadek co Sochan czyli matka jest Polką a ojciec Amerykanem ale w porównaniu do Jeremiasza urodził się w Niemczech i ma też tamtejszy paszport, grał również w ich młodzieżowych reprezentacjach.

Czyli innymi słowy chcesz nam kadrę germanizować?😁 

Nawet jak teraz się uda coś fajnego skompletować to przy tylu gwiazdach NBA z Europy będzie zawsze ciężko coś ugrać typu medal dużej imprezy. Chociaż paradoksalnie ostatnio odnosimy jedne z większych sukcesów, także chwilo trwaj!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 godzin temu, vero1897 napisał:

Czyli innymi słowy chcesz nam kadrę germanizować?😁 

Bardziej znacjonalizować Niemca 😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz tak patrzę, że z  33 numerem wybierają San Antonio, najlepsze co mogłoby się przytrafić Podziemskiemu to wybór przez nich.  Tylko czy oni potrzebują gracza o jego specyfice? Jakby Sochan, Victor i Brandin grali w jednym zespole to nie opuściłbym żadnego meczu, chociaż i tak mam zamiar oglądać większość ich spotkań ze względu na pierwszą dwójkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
18 minut temu, Thomas napisał:

Teraz tak patrzę, że z  33 numerem wybierają San Antonio, najlepsze co mogłoby się przytrafić Podziemskiemu to wybór przez nich.  Tylko czy oni potrzebują gracza o jego specyfice? Jakby Sochan, Victor i Brandin grali w jednym zespole to nie opuściłbym żadnego meczu, chociaż i tak mam zamiar oglądać większość ich spotkań ze względu na pierwszą dwójkę.

Będzie ciężko, żeby dotrwał do 33.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oby nie …

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Reikai napisał:

Będzie ciężko, żeby dotrwał do 33.

Tutaj jest typowany jako 25 pick, także faktycznie może nie dotrwać. Nie chciał bym jednak, żeby trafił do Memphis, uważałem ich za fajny młody zespół, ale teraz prze Moranta i  Brooksa bardzo stracili w moich oczach.

mock draft.JPG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi