Kubbas 2723 Napisano 26 Maja 2 godziny temu, matek napisał: Początkowo myślałem, że wkleiła mu się guma we włosy i grzebień został przyklejony przy próbie wyczesania, ale to po prostu "styl". Z tego co ja wiem taki grzebień się nosi bo afro to ciezka fryzura do zadbania i trzeba ją sobie ciagle w ciągu dnia czesac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 10208 Napisano 26 Maja 8 minut temu, Kubbas napisał: Z tego co ja wiem taki grzebień się nosi bo afro to ciezka fryzura do zadbania i trzeba ją sobie ciagle w ciągu dnia czesac wiadomka, ja też noszę szczoteczkę non stop w zębach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 8210 Napisano 26 Maja 3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: wiadomka, ja też noszę szczoteczkę non stop w zębach A ja tubkę do żelu na ból … Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephnba 3668 Napisano 26 Maja 19 minut temu, ignazz napisał: A ja tubkę do żelu na ból … Nawet wiem gdzie ja trzymasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 10208 Napisano 26 Maja też żeby nie było mam nadzieję, że z tym grzebieniem to tylko taka szyderka bez żadnego podtekstu prawdziwym problemem Pana Eryka jest to, że w zasadzie robi tam za takiego klasowego śmieszka, bo jego wiedza ogranicza do tego co przeczyta na Twitterze lub co gorsza usłyszy w innym podcaście, śledzę te nasze uniwersum z jakiegoś bliżej nieznanego mi powodu, takie chore hobby i wyłapałem już przypadki gdy powtarzał tezy Woodena czyli Maćka Staszewskiego z innego kanału ogólnie bardzo smutne, że zamiast bb2 nikt nie zaprosi np. Marty z Loży, bardzo fajna, kumata dziewczyna, która regularnie jeździ do USA na meczową akredytacje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vero1897 450 Napisano 26 Maja 2 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał: ogólnie bardzo smutne, że zamiast bb2 nikt nie zaprosi np. Marty z Loży, bardzo fajna, kumata dziewczyna, która regularnie jeździ do USA na meczową akredytacje W niedawnej ankiecie tam przeprowadzonej w odcinku z Rafałem o tym kto będzie mistrzem wygrali dość wyraźnie Lakers... Myślę więc, że fakt iż od czasu do czasu zaproszą tam gościa z około Lakersowej fanbazy co poopowiada im trochę fantastyki jakoś nikomu tam nie przeszkadza. 2 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał: prawdziwym problemem Pana Eryka jest to, że w zasadzie robi tam za takiego klasowego śmieszka, bo jego wiedza ogranicza do tego co przeczyta na Twitterze lub co gorsza usłyszy w innym podcaście, śledzę te nasze uniwersum z jakiegoś bliżej nieznanego mi powodu, takie chore hobby i wyłapałem już przypadki gdy powtarzał tezy Woodena czyli Maćka Staszewskiego z innego kanału Niech mu ktoś podlinkuje to forum, dopiero mu się otworzą oczy. Może wtedy odcinki staną się warte zerknięcia od czasu do czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 10208 Napisano 26 Maja 57 minut temu, vero1897 napisał: W niedawnej ankiecie tam przeprowadzonej w odcinku z Rafałem o tym kto będzie mistrzem wygrali dość wyraźnie Lakers... Myślę więc, że fakt iż od czasu do czasu zaproszą tam gościa z około Lakersowej fanbazy co poopowiada im trochę fantastyki jakoś nikomu tam nie przeszkadza. Godzinę temu, vero1897 napisał: Niech mu ktoś podlinkuje to forum, dopiero mu się otworzą oczy. Może wtedy odcinki staną się warte zerknięcia od czasu do czasu. mam wrażenie, że on już też tu zagląda, niestety od samego czytania niewiele się chyba zmienieni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julekstep 12226 Napisano 26 Maja 24 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: mam wrażenie, że on już też tu zagląda, niestety od samego czytania niewiele się chyba zmienieni ERYK JAK TO CZYTASZ TO PRZEŁÓŻ GRZEBIEŃ NA DRUGĄ STRONĘ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 10208 Napisano 26 Maja 1 minutę temu, julekstep napisał: ERYK JAK TO CZYTASZ TO PRZEŁÓŻ GRZEBIEŃ NA DRUGĄ STRONĘ! i cyk, proces za nękanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kubbas 2723 Napisano 26 Maja 6 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał: wiadomka, ja też noszę szczoteczkę non stop w zębach Poważnie to pisałem : Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SlaKB 2202 Napisano 26 Maja 5 godzin temu, julekstep napisał: ERYK JAK TO CZYTASZ TO PRZEŁÓŻ GRZEBIEŃ NA DRUGĄ STRONĘ! Niech po prostu go wyjmie, tyle wystarczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pepis21 1337 Napisano 26 Maja Wy serio oczekujecie jakiegoś poziomu od Kanału Sportowego? LOL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kubbas 2723 Napisano Poniedziałek o 05:00 (edytowane) Ciekawe czy i jeśli/kiedy Lebron ma zamiar zoperowac ta stopę? Edytowane Poniedziałek o 05:00 przez Kubbas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
airmax 1571 Napisano Poniedziałek o 16:38 Lebron za Luke here we go Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Me Myself and I 861 Napisano Poniedziałek o 17:55 do it Mitch! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BMF 8117 Napisano Poniedziałek o 19:13 Zniszczyło mnie to. XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mistrzBeatka 621 Napisano wczoraj o 01:08 kyrie irving nie wierzy ze to oswald strzelał , ma swoja teorie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spabloo 247 Napisano wczoraj o 10:25 9 godzin temu, mistrzBeatka napisał: kyrie irving nie wierzy ze to oswald strzelał , ma swoja teorie To akurat nie działałoby na jego niekorzyść . Zresztą to z rekrutacją Lebrona to świetny ruch PRowy, bo zmienił kierunek dyskusji odnośnie przyszłości Irvinga w Dallas. A żeby już tak trochę bardziej w temacie, to Reaves w Team USA. 98 mln kontrakt się szykuje jak nic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach