Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

11 godzin temu, ignazz napisał:
11 godzin temu, ignazz napisał:

Pomyliłem się. Zamiast brać jakiegoś bezjajecznego Falata czy drugiego Kossaka i liczyć ze się głosujący pomyli wziąłem architekta o światowej renomie który zrobił mi tyły jak nikt inny. Trudno. 

Ewidentnie starałeś się przedobrzyć. A lepsze jest wrogiem dobrego. Jak mawia sympatyczny prowadzący Karol z równie sympatycznego teleturnieju ,,trzeba myśleć kategoriami ankietowanych".

Moje trzy ostatnie picki pod to podchodzą: Kossak, Szymanowski ( słyszałem tylko, że był taki, melomanem nie jestem, w pierwszym google napisali że często drugi obok Chopina popularny(???) ,to go bez zastanowienia na koniec picknąłem) i Lato (143 pick) wzięty tylko aby Lewego trochę podtrollować, kto najbardziej utytułowany miedzynarodowo w dyscyplinie. I wszyscy okazali się stelami (Kossak +7, Szymanowski +6 - największe zdziwienie, Lato +3).

Z kolei jak filozofowalem i wziąłem Modrzejewską to rozczarowanie bo okazała się bustem.

Ale najbardziej szkoda mi 4. pozycji Bodzia Chmielnickiego. Doslownie o jedną pozycję u jednego z Was wyżej i  miałbym piąty wybór na pudle.  I awans w klasgenie na 5 ex aequo z P_M.

Ale spokojnie. To pierwszy ATF w moim wykonaniu.  Tak jak w ,,Mavericku" Mel Gibson (,,nigdy nie kłamię i prawie nie oszukuję")  pierwszą grę  poświęciłem na naukę. Więcej wyborów ,,fan to watch" typu Prezes postaram się Wam już sprezentowywać XDDD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi