matek 5065 Napisano 20 Lutego Nie no, jeśli miałoby to wygrać duo Doncic-Durant over McGrady, to kabaret XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BMF 8117 Napisano 20 Lutego 1 minutę temu, fluber napisał: Doncić czy Olajuwon? Durant czy McGrady? Kawhi czy Anthony Davis? Kto zostanie MVP? Śmiesznie, bo julekstep wybierał pick przede mną i najpierw wziął mi Doncicia, a potem Kevina Johnsona, tak że liczę na zemstę. ;] Byłoby jeszcze śmieszniej gdyby zadecydowało, że ja go miałem na #2, a on mnie na #1. xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julekstep 12224 Napisano 20 Lutego Teraz, BMF napisał: Byłoby jeszcze śmieszniej gdyby zadecydowało, że ja go miałem na #2, a on mnie na #1. xD BOKI ZRYWAĆ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P_M 1948 Napisano 20 Lutego 14 minut temu, BMF napisał: CP3-Dwight to podobny poziom (odrzucając reputację i to, co działo się później z ich karierami, bo wybrane sezony to ich peak) do pary młody Magic-DRob, a zajęli ostatnie miejsce. Można kogoś lubić bardziej, ale generalnie tutaj nikt nie jest w stanie argumentować o swojej wyższości na bazie top2 picków, dlatego ten ATF jest taki legit. (chyba, że @julekstepwygra, wtedy wiadomo, ze do zaorania xD) No nie bardzo Magic to proven winner 2x MVP finals cp3 ... Dodatkowo Magic to chodzący mismatch... Dwight to undersized center gorszy w obronie i w ataku niż Drob.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julekstep 12224 Napisano 20 Lutego ale najśmieszniej by było jakby okazało się że gdyby LAF zagłosował (i tradycyjnie dał mnie i BMFa na końcu) to Koelner by to wygrał xDDD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
agresywnychomik 488 Napisano 20 Lutego Gratulacje @BMF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10391 Napisano 20 Lutego Wszystkie głosy wrzuciłem do 1 posta wątku z głosowaniem jakby co. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julekstep 12224 Napisano 20 Lutego Teraz, P_M napisał: Dwight to undersized center gorszy w obronie i w ataku niż Drob.... nie w tym formacie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matek 5065 Napisano 20 Lutego Dobrze trafiłem zwycięzcę, to cieszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcusCamby 6490 Napisano 20 Lutego (edytowane) Smutny wniosek z ATFu, że centrzy są niedoceniani Mimo, że najlepsi obecni gracze ligi to wciąż centrzy, a 10 i 20 lat temu ta dysproporcja była jeszcze większa. Julek nie wybrał żadnego, Qcin ma strefę podkoszową Dirk - Kemp ze zmiennikami Amare - Yao. Ja nawet nie pytam kto tam broni. Wydaje się, że taki Shaq, Embiid czy Olajuwon by robili z tych rotacji totalną rozpierduchę. Zresztą nie tylko centrzy, bo przecież niezależnie od ery impact na defensywę jest cały czas największy pod koszem i zmienił się tylko i aż sposób bronienia. Tymczasem tutaj obrona mam wrażenie, że zupełnie nie miała znaczenia w ocenie. P.S. Fluber nie napisał, więc ja powiem. Miałeś @BMF u mnie pierwsze miejsce! A tak się bałeś hejtera Marcusa Edytowane 20 Lutego przez MarcusCamby Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P_M 1948 Napisano 20 Lutego 1 minutę temu, julekstep napisał: nie w tym formacie Lol. DRob w każdym formacie jest lepszy niż Dh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6582 Napisano 20 Lutego @matek i @P_M doceniam Wasze głosy i miałem zawsze wrażenie, że w dyskusjach na forum mamy dość zbieżne spojrzenie na basket. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julekstep 12224 Napisano 20 Lutego 1 minutę temu, P_M napisał: Lol. DRob w każdym formacie jest lepszy niż Dh ależ Dwight ma zepsutą opinię u niektórych przez to co grał/robił po kontuzjach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sylvinho. 774 Napisano 20 Lutego Dobry format. Dzięki za organizacje @fluber. Następnym razem będzie opis z mojej strony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julekstep 12224 Napisano 20 Lutego Teraz, Sylvinho. napisał: Dobry format. Dzięki za organizacje @fluber. Następnym razem będzie opis z mojej strony i znów dostaniesz karne punkty bo następny atf ma być bez opisów xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sylvinho. 774 Napisano 20 Lutego Teraz, julekstep napisał: i znów dostaniesz karne punkty bo następny atf ma być bez opisów xD Całe życie pod górę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
agresywnychomik 488 Napisano 20 Lutego Fluberowi brakuje 11 polubień do 10k - mam dziwne wrażenie że to było celem eksperymentu... xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BMF 8117 Napisano 20 Lutego 11 minut temu, P_M napisał: No nie bardzo Magic to proven winner 2x MVP finals cp3 ... Dodatkowo Magic to chodzący mismatch... Dwight to undersized center gorszy w obronie i w ataku niż Drob.... Magic na starcie kariery trafił do contendera (bez niego) i Kareema, który przez pierwsze dwa lata był tam najlepszym zawodnikiem. Jak uważasz tamtego Magica za lepszego gracza, to tak jakby spoko, z boku to wygląda tak, że picki 3/4-9 były tutaj decydujące. Ale team success ma dwa końce, bo 23-letni Dwight jako lider zrobił więcej niż DRob-lider przez całą karierę. Jak ktoś Cię nie docenił, to dalszych picków/koncepcji drużyny, a nie Magica Johnsona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6582 Napisano 20 Lutego 1 minutę temu, agresywnychomik napisał: Fluberowi brakuje 11 polubień do 10k - mam dziwne wrażenie że to było celem eksperymentu... xD Wiadomo. Chce poprawić swój wizerunek po pi****leniu głupot w politycznym, pisałem o tym od początku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P_M 1948 Napisano 20 Lutego (edytowane) 10 minut temu, Koelner napisał: @matek i @P_M doceniam Wasze głosy i miałem zawsze wrażenie, że w dyskusjach na forum mamy dość zbieżne spojrzenie na basket. U mnie nie wygrałeś, więc jakiś babolec Moje głosy wyglądały tak i starałem się dość obiektywnie na to spojrzeć, najtrudniej było z top 4 mecze kazdy z kazdym musiałem zrobić i zobaczyć kto ma ile punktów: BMF matek Koelner julekstep Reikai Blackmagic Sylvinho Qcin LAF Edytowane 20 Lutego przez P_M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach