P_M 1723 Napisano 4 Lutego 5 minut temu, fluber napisał: Proponuję głosowanie @matek @BMF @blackmagic @Reikai @julekstep @Qcin_69 @LAF @Sylvinho. @Koelner @P_M Jak najbardziej, kto chce niech głosuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6202 Napisano 4 Lutego Mogą nawet osoby niepełnoletnie i z wyrokami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 853 Napisano 4 Lutego 51 minut temu, Sylvinho. napisał: Ja jestem za tym żeby głosowali wszyscy, którzy chcą. + 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10146 Napisano 4 Lutego 12 minut temu, Koelner napisał: Mogą nawet osoby niepełnoletnie i z wyrokami. A @Zdzisław Ptak ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reikai 3743 Napisano 4 Lutego 29 minut temu, fluber napisał: A @Zdzisław Ptak ? Czyje to multikonto? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qcin_69 4121 Napisano 4 Lutego 5 minut temu, Reikai napisał: Czyje to multikonto? legendy dziennikarstwa śledczego w begm! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matek 4971 Napisano 4 Lutego Godzinę temu, Reikai napisał: Czyje to multikonto? Kucina Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julekstep 11587 Napisano 4 Lutego 3 minuty temu, matek napisał: Kucina Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BMF 7620 Napisano 4 Lutego Czym więcej głosów, tym lepiej, tak że każdy chętny in plus, nawet jak ktoś tam ma mnie nie lubić, więc poza jakimiś nowymi userami każdego bym akceptował @fluber. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reikai 3743 Napisano 7 Lutego Sorki panowie, ale zaden opis sie nie wydarzy odemnie, podupadlem na zdrowiu i znikam na jakis czas, a do piatku na pewno nie bede mial sily na jakikolwiek opis. Szkoda, ale cieszcie sie bo przynajmniej wam Jordan dupsk nie przetrzepie, a szykowalo sie piekne peklowanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tecu 2502 Napisano 7 Lutego Godzinę temu, Reikai napisał: Sorki panowie, ale zaden opis sie nie wydarzy odemnie, podupadlem na zdrowiu i znikam na jakis czas, a do piatku na pewno nie bede mial sily na jakikolwiek opis. Szkoda, ale cieszcie sie bo przynajmniej wam Jordan dupsk nie przetrzepie, a szykowalo sie piekne peklowanie. Zdrowia życzymy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6202 Napisano 8 Lutego @fluber wyczyść skrzynkę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10146 Napisano 8 Lutego Teraz, Koelner napisał: @fluber wyczyść skrzynkę Skrzynka jest pusta, muszę Cię z ignora wiadonosciowego usunąć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablo81 1622 Napisano 8 Lutego 2 minuty temu, fluber napisał: Skrzynka jest pusta, muszę Cię z ignora wiadonosciowego usunąć To co tam na privie bylo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6202 Napisano 8 Lutego 23 minuty temu, fluber napisał: Skrzynka jest pusta, muszę Cię z ignora wiadonosciowego usunąć Niezłym jesteś dzbanem jak nigdy do Ciebie nie pisałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10146 Napisano 8 Lutego 1 minutę temu, Koelner napisał: Niezłym jesteś dzbanem jak nigdy do Ciebie nie pisałem No a jak niby miałeś skoro byłeś zablokowany einsteinie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6202 Napisano 8 Lutego Teraz, fluber napisał: No a jak niby miałeś skoro byłeś zablokowany einsteinie??? To nie próbowałem bo nawet nie znałem tych opcji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10146 Napisano 8 Lutego Teraz, Koelner napisał: To nie próbowałem bo nawet nie znałem tych opcji Tak serio to po prostu przy wrzucaniu na ignora blokowane było wszystko a po odblokowaniu postów reszta ( wiadomości, sygnatury itp.)została. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6202 Napisano 8 Lutego 21 minut temu, fluber napisał: Tak serio to po prostu przy wrzucaniu na ignora blokowane było wszystko a po odblokowaniu postów reszta ( wiadomości, sygnatury itp.)została. A spoko ja to się nie znam na tych pedalskich sztuczkach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blackmagic 1107 Napisano 10 Lutego Mozemy wydluzyc czas do konca weekends? Chyba ze tylko Ja jeszcze nic nie napisalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach