BMF 7534 Napisano 1 Lutego To właśnie napisałem. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P_M 1696 Napisano 1 Lutego 2 minuty temu, BMF napisał: To właśnie napisałem. ;] a, zrozumialem to jako, ze podobny gracz, który robił również 20 ppg w +50W teamie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10107 Napisano 1 Lutego Godzinę temu, BMF napisał: Btw. widać po kolejnych draftach atf-owy progres, znowu fajny poziom, dlatego ja bym rozważył jakąś formułę, gdzie nie będzie decydować 0,2 glosa, bo np. LAF się wkurzył. XD Ale też nie mam pomysłu. No ja napisałem w zasadach że odrzucam dwa skrajne głosy, żeby właśnie pojedyncze dziwne głosy nie decydowały. chyba zaproponuje zarówno opisy i głosy na priv do mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BMF 7534 Napisano 1 Lutego Oki, ale potem publiczne te głosy po wynikach poproszę. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10107 Napisano 1 Lutego 2 minuty temu, BMF napisał: Oki, ale potem publiczne te głosy po wynikach poproszę. ;] Nie ufasz mi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BMF 7534 Napisano 1 Lutego Nie ufam ciechocińskiej mafii. xD (i tylko trochę żartuję ;] ) (nie no, żartuję, ale tak jest po prostu lepiej) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P_M 1696 Napisano 1 Lutego Dawno nie było Larry'ego w ATFach, fajnie że w tym formacie się załapał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10107 Napisano 1 Lutego Bradley Beal to właśnie jeden z tych graczy, którzy dziwne, że nie poszli wcześniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6169 Napisano 1 Lutego 13 minut temu, fluber napisał: Bradley Beal to właśnie jeden z tych graczy, którzy dziwne, że nie poszli wcześniej. dużo już tych graczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 847 Napisano 1 Lutego @P_M po tym jak wybrałem trzech graczy to resztę dobierałem według koncepcji. Wybór LaMelo bardzo dobry sam pewnie bym go wziął gdyby nie to, że szukałem combo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matek 4970 Napisano 1 Lutego A LaMelo to nie combo guard? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6169 Napisano 1 Lutego 19 minut temu, matek napisał: A LaMelo to nie combo guard? kreator Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcusCamby 6191 Napisano 1 Lutego 6 godzin temu, BMF napisał: Może tak było, nie wiem, dyskusje o ~starterach z gówno-teamów sprzed 15 lat to trochę opary absurdu, absolutnie nikt nie pamięta Sixers 2008. ;] To, że ty nie pamiętasz nie znaczy, że wszyscy. Tamten okres to raczej mój koszykarski i pewnie ogólnie sportowy prime pod względem zainteresowania i oglądania wszystkiego, łącznie z meczami z meczami Polonia Bytom - Górnik Łęczna w Klubie Kibica. Tak więc chyba nie ma nawet sensu dzisiaj debatować tak jak te 15 lat temu czy Iggy nadaje się na lidera drużyny, nie ma sensu krytykować go za to, że w PO uciekał od odpowiedzialności, a pamiętam takie dyskusje, bo sam brałem w Nich udział. Czas niejako sam wyjaśnił w jakiej roli najlepiej czuje się Iggy. Ja zamykam oczy, pamiętam tamtego Iggy i nie mam absolutnie problemu umniejszać go, bo stał się lepszy w innej roli niż gdy musiał pełnić rolę lidera ataku, trzymając jednocześnie obronę. No jednak nie ten rozmiar kapelusza. A nad poziomem ATFa bym się nie zachwycał. Moim zdaniem słaby, zostało kilku kozaków, a idą jakieś LaMelo Balle. Kto to k**** jest w tej lidze, LaMelo Ball na dzień dzisiejszy? Pan nikt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BMF 7534 Napisano 1 Lutego Godzinę temu, LAF napisał: Wybór LaMelo bardzo dobry sam pewnie bym go wziął gdyby nie to, że szukałem combo LaMelo i Zion to spoko odważne picki, tylko zbyt wczesne. W takich draftach trzeba wyciągać value per pick (ja tak zrobiłem z Kevinem Johnsonem dla przykładu, patrzcie jak poszło ;]]]]]), czasami zaryzykować z graczem, który może się ostać - a oni obaj mogliby się ostać dużo dłużej. Ale i tak pass first PG z ławki z dobrą trójką to rzeczywiście może być lepszy pick niż parę bardziej 'nośnych' nazwisk-pseudokozaków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julekstep 11528 Napisano 1 Lutego (edytowane) JEDNAK @MarcusCamby SIĘ ZNA NA KOSZU! nie to co te beemefy czy inne kelnery! Edytowane 1 Lutego przez julekstep Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BMF 7534 Napisano 1 Lutego xD @P_M - mogę Cię striggerować komentarzem na temat Twojej obrony?... Może jednak Ben Simmons, wink wink? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6169 Napisano 1 Lutego @BMF Arenas, TMac, Harden i Pierce, kto ma gałę w ręku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matek 4970 Napisano 1 Lutego 1 minutę temu, Koelner napisał: @BMF Arenas, TMac, Harden i Pierce, kto ma gałę w ręku? Kim Kardashian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P_M 1696 Napisano 1 Lutego 6 minut temu, BMF napisał: xD @P_M - mogę Cię striggerować komentarzem na temat Twojej obrony?... Może jednak Ben Simmons, wink wink? Możesz ale IT, JJ, i Drob ogarną resztę + realnie nie mam żadnej tyczki pokroju Nasha, a taki Love, który w D nie błyszczy to robotą na desce wnosi i tak pozytywny wkład po tej stronie. Wiadomo, można się do Magica, Charlesa, czy Peji czepiać stereotypowo, ale te ich młode wersje są w porządku. Magic nawet dwukrotnie był liderem w spg w lidze:) Niemniej skoro chcesz triggerowac znaczy, że obawiasz się mojego teamu:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julekstep 11528 Napisano 1 Lutego 1 minutę temu, P_M napisał: Możesz ale IT, JJ, i Drob ogarną resztę biedny DRob jak mu takich pomogerów do ogarniania reszty w D załatwiłeś ten Simmons tu siądzie jak marzenie jednak! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach