P_M 1696 Napisano 29 Stycznia 2 minuty temu, julekstep napisał: 8 minut temu, P_M napisał: Spoczko od tego jest Magic, który ułatwi ballhandling i rozgrywanie natomiast dużo mówi fakt, że nie odniosłes się do reszty no ale do czego tu się odnieść? po prostu pisanie o Barkleyu który gubił piłkę na historycznym poziomie że już 'rozpierdalał w O' (sugerując że to +/- ten poziom co w latach 89-93) to życzeniowe myślenie na poziomie Reikaia z jego GOAT Jordanem aha btw - Magic też tutaj słabiutko wypada, więc póki co masz ofensywę opartą na: - historycznie wysokim współczynniku strat - zerowym spejsingu Wiesz, że spacing to nie tylko te trójka? A wybór Vince'a dla mnie taki sobie, nigdy nie kupowałem jego gry, oprócz zajebistego SDC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10108 Napisano 29 Stycznia 1 minutę temu, P_M napisał: Wiesz, że spacing to nie tylko te trójka? A wybór Vince'a dla mnie taki sobie, nigdy nie kupowałem jego gry, oprócz zajebistego SDC Tamten sezon miał rewelacyjny, w po też bardzo dobrze wyglądał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julekstep 11530 Napisano 29 Stycznia 2 minuty temu, P_M napisał: Wiesz, że spacing to nie tylko te trójka? dobra to niech będzie że nie zerowy tylko taki 0,1! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6169 Napisano 29 Stycznia (edytowane) Carter mega tylko gm7 z 76ers ( czyli jak wyszło jego najważniejszy mecz w karierze ) ciągle na nim ciąży , ale go uwielbiam tylko za słaby na 1 opcje a taki se na 2 opcje Edytowane 29 Stycznia przez Koelner Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P_M 1696 Napisano 29 Stycznia 5 minut temu, fluber napisał: Tamten sezon miał rewelacyjny, w po też bardzo dobrze wyglądał Do odświeżenia, u mnie był/jest w worku nieefektywny stat padder, ale zobaczymy;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sylvinho. 741 Napisano 29 Stycznia 12 minut temu, MarcusCamby napisał: Aż dziwne, że Vince Carter w tym formacie poszedł tak daleko. Gratulacje @Sylvinho. To będzie pewnie jeden z największych stealów gry. Dzięki W sumie ze dwa razy sprawdzałem czy na pewno nikt go nie wziął także cieszę się, że ostał się aż do mojego wyboru. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julekstep 11530 Napisano 29 Stycznia (edytowane) 3 minuty temu, Koelner napisał: Carter mega tylko gm7 z 76ers ( czyli jak wyszło jego najważniejszy mecz w karierze ) ciągle na nim ciąży , ale go uwielbiam tylko za słaby na 1 opcje a taki se na 2 opcje przecież Sylwek ma zajebistą 1 opcję - Joka i idealnego pomogera dla tego Joka (Duncana) (po 3 pickach ma dobry pace na drugie miejsce w zabawie -> z dużą stratą do mnie ofc) Edytowane 29 Stycznia przez julekstep Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6169 Napisano 29 Stycznia 2 minuty temu, julekstep napisał: przecież Sylwek ma zajebistą 1 opcję - Joka i idealnego pomogera dla tego Joka (Duncana) 2 minuty temu, julekstep napisał: (po 3 pickach ma dobry pace na drugie miejsce w zabawie -> z dużą stratą do mnie ofc) x w c*** Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sylvinho. 741 Napisano 29 Stycznia 5 minut temu, julekstep napisał: przecież Sylwek ma zajebistą 1 opcję - Joka i idealnego pomogera dla tego Joka (Duncana) (po 3 pickach ma dobry pace na drugie miejsce w zabawie -> z dużą stratą do mnie ofc) Jok jest cały czas obrażony, że go nie wybrałeś i żadne miłe słowa tu nie pomogą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julekstep 11530 Napisano 29 Stycznia 4 minuty temu, Sylvinho. napisał: Jok jest cały czas obrażony, że go nie wybrałeś i żadne miłe słowa tu nie pomogą mocno myślałem, ale po co miałem kończyć całą zabawę po drugiej rundzie parując obu GOATów? TRZEBA DAĆ WAM TROCHĘ FORÓW! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RappaR 7500 Napisano 29 Stycznia 4 godziny temu, Reikai napisał: Dobra D zamien na elitarna D, chlop rok później był DPOY. Właśnie to uważam za największą wadę i problem tej zabawy. Każdy będzie przekonywał co kto robił później w karierze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reikai 3699 Napisano 30 Stycznia @Koelner wedlug rozpiski to teraz moj wybor, nie Lafa chyba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julekstep 11530 Napisano 30 Stycznia Sylwek siusiak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sylvinho. 741 Napisano 30 Stycznia Teraz, julekstep napisał: Sylwek siusiak Pewnie i tak ktoś by go przed Tobą wybrał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BMF 7534 Napisano 30 Stycznia Miałem takie ,,wow, Klay był przecież do wyboru'', dopiero potem ogarnąłem, że rok przed ,,tymi'' Warriors, wciąż nieźle, ale szczęśliwie nie aż tak. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P_M 1696 Napisano 30 Stycznia 4 minuty temu, BMF napisał: Miałem takie ,,wow, Klay był przecież do wyboru'', dopiero potem ogarnąłem, że rok przed ,,tymi'' Warriors, wciąż nieźle, ale szczęśliwie nie aż tak. ;] No właśnie Klay z tamtego sezonu ma spory zjazd w eff w PO, więc cięzko stwierdzić, jak dobry ten wybór jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BMF 7534 Napisano 30 Stycznia Nie no, tamten Klay to dobry starter-two way player, gwiazdą zaczął być rok później, wciąż solidny pick ze względu na fit, ale w pierwszej chwili sobie pomyślałem ,,jesus, trzeba było posprawdzać dokładnie kto jest dostępny''. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julekstep 11530 Napisano 30 Stycznia (edytowane) 6 minut temu, P_M napisał: No właśnie Klay z tamtego sezonu ma spory zjazd w eff w PO, więc cięzko stwierdzić, jak dobry ten wybór jest dalej zajebiście rzuca trójki i bardzo dobrze broni idealny 3&D roles do tej zabawy -> taki Danny Green na sterydach Edytowane 30 Stycznia przez julekstep Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P_M 1696 Napisano 30 Stycznia 1 minutę temu, BMF napisał: Nie no, tamten Klay to dobry starter-two way player, gwiazdą zaczął być rok później, wciąż solidny pick ze względu na fit, ale w pierwszej chwili sobie pomyślałem ,,jesus, trzeba było posprawdzać dokładnie kto jest dostępny''. ;] Akurat miałem Klaya też na radarze, więc wybór nie dziwi. 1 minutę temu, julekstep napisał: dalej zajebiście rzuca trójki i bardzo dobrze broni idealny 3&D roles do tej zabawy No właśnie roles, a to jednak dopiero czwarta runda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matek 4970 Napisano 30 Stycznia Miałem dwóch typów na ten pick, więc spokojnie obserwowałem jak Sylv się opierdala od rana, jednym z nich był Klay, więc wybór prosty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach