fluber 10392 Napisano 28 Stycznia Żeby nie zaśmiecać tematu draftu, tutaj będzie prowadzona dyskusja na temat wyborów w drafcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6583 Napisano 28 Stycznia naturalny wybór ale muszę przyznać że jest zabawa, tym bardziej że jak nie masz się suba na bb-ref to jest lol xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P_M 1948 Napisano 28 Stycznia 9 minut temu, Koelner napisał: naturalny wybór ale muszę przyznać że jest zabawa, tym bardziej że jak nie masz się suba na bb-ref to jest lol xD zdziwiony jestem, w tym formacie wydaje mi się. że to nie do końca naturalny wybór. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6583 Napisano 28 Stycznia 5 minut temu, P_M napisał: zdziwiony jestem, w tym formacie wydaje mi się. że to nie do końca naturalny wybór. bo się c***a znasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10392 Napisano 28 Stycznia 1 minutę temu, Koelner napisał: bo się c***a znasz Mogłeś wybrać jakiegoś MVP finałów NBA zamiast LeBrona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6583 Napisano 28 Stycznia (edytowane) 6 minut temu, fluber napisał: Mogłeś wybrać jakiegoś MVP finałów NBA zamiast LeBrona. pi****le te MVP Edytowane 28 Stycznia przez Koelner Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10392 Napisano 28 Stycznia 2 minuty temu, Koelner napisał: pi****le te MVP To czemu nie wybrałeś tego sezonu też mnie zastanawiało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6583 Napisano 28 Stycznia Teraz, fluber napisał: To czemu nie wybrałeś tego sezonu też mnie zastanawiało bo rok później był lepszy , to nie fluberologia tu nie ma co się zastanawiać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10392 Napisano 28 Stycznia 1 minutę temu, Koelner napisał: bo rok później był lepszy , to nie fluberologia tu nie ma co się zastanawiać Nawet w głosowaniu na MVP w tamtym sezonie nie był najwyżej z graczy których można tu wybrać, widzę że będzie ciekawie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6583 Napisano 28 Stycznia Teraz, fluber napisał: Nawet w głosowaniu na MVP w tamtym sezonie nie był najwyżej z graczy których można tu wybrać, widzę że będzie ciekawie. dlatego każda osoba chodź trochę interesująca się NBA ma w dupie te głosowania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BMF 8117 Napisano 28 Stycznia Nom, tamten LeBron jest niedoceniany, 2008 playoffy to pierwszy sezon LeBrona-defensywnego wymiatacza. (tzn. ja bym go nie wziął, ale te mecze 3-7 z serii z Celtics sympatycznie się oglądało jak robiłem sobie rewatching po latach) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reikai 4505 Napisano 28 Stycznia Koelner bierze Lebrona w ATF, juz widac ze bedzie ciekawie :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10392 Napisano 28 Stycznia Na razie wybrano 2 graczy którzy w ostatniej serii po w danym sezonie trafiali 35,5 i 41,7 procent rzutów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reikai 4505 Napisano 28 Stycznia 41% przy grze ze skladem wegla i papy przeciwko prime Bird to i tak zajebiscie, powinien miec 3%. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6583 Napisano 28 Stycznia @LAF wziął Kamila Łączyńskiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julekstep 12226 Napisano 28 Stycznia ale z Was sa nooby jprdl xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10392 Napisano 28 Stycznia 3 najlepszych graczy do wzięcia moim zdaniem ciągle nie poszło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Braveheart22 1905 Napisano 28 Stycznia Format under24, a tu i tak obsranko i pierwsze dwa picki LeBron i MJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P_M 1948 Napisano 28 Stycznia Dla mnie szok, że w under 24 Magic tak nisko. Chyba najlepsze accolades z dostępnych graczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sylvinho. 774 Napisano 28 Stycznia Teraz, P_M napisał: Dla mnie szok, że w under 24 Magic tak nisko. Chyba najlepsze accolades z dostępnych graczy... Ja zastanawiałem się właśnie między nim a Duncanem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach