MarcusCamby 6483 Napisano 9 Lutego 5 godzin temu, blackmagic napisał: Deron Oraz ISO Joe! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 10192 Napisano 9 Lutego Thomas Bryant was unhappy with his diminished role and requested a trade from the Lakers, per @ramonashelburne trochę takie mocne xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matek 5064 Napisano 9 Lutego Ciekawe, z jaką rolą skończy McDaniels. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karpik 4406 Napisano 9 Lutego 26 minut temu, airmax napisał: Na ten moment pod koszem jest Davis, Vanderbilt i Gabriel (chyba że kogoś pominąłem) no i jeszcze ten Reed teraz. Bieda z nędzą jeśli Davis się połamie Reed to jest wing. Jak dostajesz 3 picki za gościa, który jest ot co, solidny, a Ty go podpisałem w zeszłe lato na rok, to bierzesz te picki i uciekasz zanim się druga strona rozmyśli. Celtics taniej wzięli Muscalę, który jest lepszym graczem. Trade deadline jeszcze nie upłynął, więc Lakers mogą kogoś jeszcze pozyskać, a jak nie, to może kogoś po buyoucie lub jakiegoś Hassana czy Cousinsa się podpisze. 3 x 2nd rounder za Bryanta to jest no brainer. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 1023 Napisano 9 Lutego 5 minut temu, matek napisał: Ciekawe, z jaką rolą skończy McDaniels. Nie wiem czy Doc się nie zmienił, ale wątpię. Dla mnie to krok wstecz u Jalena. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danny 946 Napisano 9 Lutego 7 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: Thomas Bryant was unhappy with his diminished role and requested a trade from the Lakers, per @ramonashelburne trochę takie mocne xd niecierpliwy, poczekałby dwa tygodnie jak Davis znowu się połamie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matek 5064 Napisano 9 Lutego Cytat According to ESPN's Adrian Wojnarowski, the Pacers will also acquire George Hill and a future second-round pick from the Bucks. Fajny powrót lubię Hilla Jeszcze Ibaka w Pacers I Nwora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 1023 Napisano 9 Lutego 3 minuty temu, matek napisał: Fajny powrót lubię Hilla Jeszcze Ibaka w Pacers I Nwora A co poszło w drugą stronę ? Taki pakiet był oferowany za Jae i Jones kazał spierdalać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matek 5064 Napisano 9 Lutego Teraz, LAF napisał: A co poszło w drugą stronę ? Taki pakiet był oferowany za Jae i Jones kazał spierdalać A nie zagłębiałem się, to trójstronna wymiana Pacers-Bucks-Nets Pacers zwolnili Gogę, w końcu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 10192 Napisano 9 Lutego 10 minut temu, matek napisał: Fajny powrót lubię Hilla Jeszcze Ibaka w Pacers I Nwora tyle, że to takie ruchu nie pod tank nie pod bilans Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tankathon 76 Napisano 9 Lutego Niech się stanie!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matek 5064 Napisano 9 Lutego 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał: tyle, że to takie ruchu nie pod tank nie pod bilans Takie, jakie co roku mamy w deadline. Kosmetyka, żeby zamieszać szatnią, ewentualnie zaoszczędzić kilka zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
airmax 1567 Napisano 9 Lutego 24 minuty temu, karpik napisał: Jak dostajesz 3 picki za gościa, który jest ot co, solidny, a Ty go podpisałem w zeszłe lato na rok, to bierzesz te picki i uciekasz To ja się zgadzam, że patrząc na zarządzanie assetami jest to dobry deal, bo pewnie Bryant latem odszedłby za free. Natomiast na ten moment nie podoba mi się podkoszowa obsada Lakers bo jest tam zwyczajnie biednie. Bryant dawał solidną produkcję gdy zastępował Davisa i miał duży wpływ na najlepszą serię Lakers, gdzie tam na przełomie 22 i 23 zrobili 6-1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Benon 421 Napisano 9 Lutego (edytowane) Nets rozbili bank. Zrobili przebudowę w dwa dni i tu dla mnie kompletny szacun, bo okazało się nagle, że trzecia droga jest możliwa... Nie istnieją tylko dwie, jedyne, mityczne, niezastąpione i uniwersalne ways to rebuilt. Nie tylko wyprzedaż najlepszych zawodników za młodzież i picki i oczekiwanie na drafty, czekanie na rozwój, połączone z szorowaniem po dnie, albo oddawanie prospektów i picków za graczy na teraz. Ktoś tam ma łeb na karku, według mnie, bo oni oddając dwie gwiazdy (żadna z nich tytanem zdrowia nie jest, a jeden to konkretny headcase) plus assety, odmłodzili się o lata świetlne, pogłebili skład, dostali konkretną paczkę picków i nadal, według mnie zostają w walce o czołowe lokaty na wschodzie, a jeśli to wszystko zaklika, jak trzeba, a osoba z łbem na karku, łeb na karku zachowa, to nie wykluczam ich, jako przyszłorocznych contenderów. Oczywiście widzę i wiem, że Suns z Durantem contenderem stają się right here, right now. Widzę również, że pod nieobecność Kyrie i Kevina okazało się, że jest tam w składzie człowiek w wieku, który ledwo pozwala mu się piwa napić, ale on mimo tego daje fajny popis swoich możliwości ofensywnych w trzech meczach z rzędu. Zbieg okoliczności, fart, dobra wróżka, święty Mikołaj, pakt z szatanem, czy może ktoś to już widział wcześniej i wiedział, jak ogarnąć tę kuwetę? Pozdrawiam Edytowane 9 Lutego przez Benon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rw30 5858 Napisano 9 Lutego (edytowane) 5 minut temu, Benon napisał: Nets rozbili bank. Zrobili przebudowę w dwa dni i tu dla mnie kompletny szacun, bo okazało się nagle, że trzecia droga jest możliwa... 5 minut temu, Benon napisał: odmłodzili się o lata świetlne tak 5 minut temu, Benon napisał: pogłebili skład tak 5 minut temu, Benon napisał: dostali konkretną paczkę picków tak 5 minut temu, Benon napisał: nadal, według mnie zostają w walce o czołowe lokaty na wschodzie coooooo??? 5 minut temu, Benon napisał: nie wykluczam ich, jako przyszłorocznych contenderów. <bro what u talking about man, that nigga trippin> Edytowane 9 Lutego przez rw30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
allen 222 Napisano 9 Lutego To jest wlasnie zajebiste w NBA, sa mega gwiazdy, na ktore wszyscy patrza i masa wyrobnikow. Ale Ci wyrobnicy to jakie kozaki, ze jak tylko gwiazda znika to moga szybko zaklikac na future allstara. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tankathon 76 Napisano 9 Lutego 5 minut temu, rw30 napisał: coooooo??? Jeszcze chwilka i zobaczymy z czym Nets wejdą do gry. Podobno nie planują oddawać Michała, tankować też nie będą, więc kto wie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Benon 421 Napisano 9 Lutego 3 minuty temu, rw30 napisał: coooooo??? To: 4 minuty temu, allen napisał: To jest wlasnie zajebiste w NBA, sa mega gwiazdy, na ktore wszyscy patrza i masa wyrobnikow. Ale Ci wyrobnicy to jakie kozaki, ze jak tylko gwiazda znika to moga szybko zaklikac na future allstara. Mikal, Cam, Spencer, drugi Cam, Nic, resurrection of Ben... Who knows? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rw30 5858 Napisano 9 Lutego (edytowane) 9 godzin temu, BMF napisał: W dwa lata od front runnera po tytuł do 43-39 teamu bez przyszłości: ciężko zwalić to (tylko) na zawodników, Nets po czterech latach są w gorszej pozycji niż byli w 2019 roku (przed podpisaniem KI i KD). no pewnie że ciężko zwalić to tylko na zawodników, to menagos przygotowywujo wszystkie te ruchy & kontrakty. Po raz drugi napiszę dzisiaj to samo (wcześniej to było o pozyskaniu Duranta przez Suns) - to co Nets zrobili w 2019 to był high risk high reward move, a w 2021 jeszcze doprawili Hardenem. Ale, powiem Ci - większość zespołów w ich sytuacji zrobiłaby coś podobnego, po prostu, tak samo jak dzisiaj Suns oddajo picki za Duranta. I nie, to - przynajmniej dla mnie - nie jest tak, że tylko ten, kto wygrywa misia ma dobry management, a reszta to szrot, bo im nie wyszło, a tak zdajesz się Ty to oceniać. Że wzięli łamliwego Duranta, łamliwego & mającego nie pokolei w głowie Irvinga a do tego Hardena, który, żeby wymusić trade postanowił się zapuścić, co później kosztowało go mistrzostwo - to wyszło jak wyszło, wybuchowa mieszanka. Ale fakty są takie, że byli o jedną kontuzję mniej w ECSF 2021 od misia. Notabene dla mnie najgorszym krokiem mngmentu Nets było zatrudnienie Nasha, który kiepsko to wszystko ogarnął, ale w sumie nie o tym ta rozmowa. Edytowane 9 Lutego przez rw30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karpik 4406 Napisano 9 Lutego Bones w Clippers za 2 x 2nd. Wiseman w Pistons, Saddiq w Hawks za 5 x 2nd. Hawks pewnie Holidaya puszczą w drugą stronę, ale to szczelam. Chyba jakiś rekord wymienionych 2nds się szykuje dzisiaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach