Pepis21 1325 Napisano 15 Lutego 3 godziny temu, RonnieArtestics napisał: My point was : Przecież teraz jest lekko ze 30 lepszych shooterów w NBA. Mój punkt był taki, że wg Ciebie to nie jest konkurs dla takich graczy jak Lee kiedy to właśnie był/ jest konkurs dla takich graczy jak Lee. Czy 30 lepszych? Wszystko zależy co weźmiemy jako kryterium czy same trafione trójki czy procent. Dla mnie zamiast Lillarda i Haliburtona powinien być Isaiah Joe i KCP, którzy mają ładny procent przy już solidnym trafianiu. Simons to rozumiem jest, bo liga od jakiegoś czasu próbuje aby były zwycięzca SDC wygrał też 3pt (stąd tyle LaVine'a w oststnich latach). 2 godziny temu, SlaKB napisał: Problemem Kapono było to, że on poza rzucaniem za 3 nic więcej nie umiał Typowy białas z tamtych czasów, miał wejść rzucić kilka trójek i zejść. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PorzinGOD 38 Napisano 15 Lutego To już kłótnie o składy ASW? Kurde, przespałem wojnę o rankingi w NBA2K Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
T+?%hZ<A<5ZZB~5L 456 Napisano 16 Lutego Jest opcja, że Embiid nie zagra... Cytat "I'm not sure, I'm not healthy. I haven't been healthy for the past three weeks, or month. I was just trying to get to the All-Star break without missing games and stuff. But I feel like I've reached the point where I need to follow the doctor's advice. ... Back then he said I should have been sitting for two weeks, so we'll see how the next few days go, and go from there." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pepis21 1325 Napisano 16 Lutego Randle zastąpi Simonsa w trójkach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 10154 Napisano 16 Lutego kaska musi się zgadzać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 8165 Napisano 16 Lutego Ja tam w trójkach chciałbym DDR RW i Bena Simonsa Nie będę wybredny. Plus Banchero Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memento1984 1577 Napisano 17 Lutego to bedzie calkiem fajna zabawka, przynajmniej na poczatku! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kubbas 2717 Napisano 18 Lutego jaki jest dzisiaj rozklad jazdy? moze wyjatkowo obejrze z 2-3 lata nie ogladalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcelW. 63 Napisano 18 Lutego Obejrzę pierwszy raz od 2001 roku a jaram się jak podczas pierwszej świadomej nocki z ASG w 1993 również w Salt Lake City ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pepis21 1325 Napisano 18 Lutego 1 godzinę temu, Kubbas napisał: jaki jest dzisiaj rozklad jazdy? moze wyjatkowo obejrze z 2-3 lata nie ogladalem O 22 jest HBCU Classic a o 2 w nocy są konkursy. Swoją drogą oglądam teraz powtórkę Rising Stars i NBA Sochana podpisało jako United Kingdom... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 8165 Napisano 18 Lutego Króla to my mamy. Alei zjednoczeniu możemy zapomnieć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pepis21 1325 Napisano 18 Lutego (edytowane) W ogóle jakie typy na konkursy? U mnie Rookies, Haliburton i McClung. Edit: no i nie trafiłem z pierwszym. Wygrało Jazz czyli drugi rok z rzędu gospodarz. Jrue zastąpił Giannisa.Nowa formuła nadal ssie i jest mocno chaotyczna. Powinni przywrócić oryginalną koncepcję. Edytowane 19 Lutego przez Pepis21 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pepis21 1325 Napisano 19 Lutego C..j 0-2 Haliburton 1sza runda najlepszy 31pkt a w finale jakby mu pavulon podali i tylko 17. Lillard 26 w obu rundach i wygrał będąc w stroju Weber State. Drugi Hield. W ogóle konkurs lipny trochę, aż czterech (Herro, Randle, Heuerter i Lillard) nie zmieścili się w czasie. W ogóle Heuerter rzucił ledwie 8pkt co jeśli się nie mylę jest trzecim najgorszym wynikiem w historii konkursu ledwie o jeden lepszym od Antoine "rzucam za trzy, bo nie mogę za cztery" Walkera z 2003 roku oraz o trzy od MJ-a z 1990 roku czyli czasów gdzie nie było money racków, piłek za trzy a na wszystko było mniej czasu. Z ciekawostek Tatum nie zdjął spodni przy swojej próbie, trochę taki odwrócony Bird z 1988r. tyle, że Larry wygrał wtedy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bostonian 143 Napisano 19 Lutego (edytowane) Uh. Ten mcclung umie dunkowac, zdecydowana przewaga nad reszta stawki w przekroju calego konkursu (choc akurat pierwsza kolejka w finale zostala srednio sprawiedliwie oceniona - powinny byc okolice remisu). Trey calkiem fajny dunk w 2 i swietny w 3 kolejce. Hield byl o wlos od zwyciestwa 3pt - ostatnia bonusowa pilka byla naprawde blisko. Congrats Dame. Edytowane 19 Lutego przez Bostonian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pepis21 1325 Napisano 19 Lutego Ktoś tu śmiał wątpić, że branie McClunga to zły pomysł?! Mamy drugiego białasa w historii, który wygrał SDC! Jebaniutki, szkoda, że nie zrobił tego co próbował i widziałem na yt czyli windmill z przełożeniem do lewej ręki, może za rok. Swoją drogą czy tylko mi on przypomina z twarzy Leszka Blanika naszego złotego medalistę z Pekinu? Murphy ciekawe wsady, szczególnie ten w drugiej turze mi się podobał, ale mialem takie wrażenie patrząc na niego iż po pierwszym wsadzie Maca w finale już wiedział, że przegrał, więc w kolejnej próbie bezpiecznie poszedł, może za bardzo bezpiecznie. Sims mnie rozczarował, łeb co prawda nad obręczą, ale drugi dunk za bardzo zbliżony do pierwszego. Pierwszy pomysł ciekawy, szkoda, że lewa ręka nie weszła w obręcz od razu tylko musiała być poprawiana. Martin Jr? Chyba jakaś klątwa Houston, ponieważ Green rok temu też miał problem ze skończeniem w pierwszych podejściach. Nie wiem też o co chodziło z tą pilką w drugim wsadzie, cięższa była? Widziałem gracze na trybunach ją macali potem a na TNT mówili, że ona jest wydrukowana w 3D. Jeżeli tylko o to ostatnie chodziło to lipa. Ogółem po stokroć lepszy konkurs niż rok temu. Za rok jednak chce Gordona, LaVine'a, McClunga i Moranta/Toppina. Jak podnosić poprzeczkę to na miarę Duplantisa, tak więc Silver k**** musisz podnieść pulę nagród, musisz! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tecu 2592 Napisano 19 Lutego McClung piękne wsady. Przejdzie do historii. Niski Winda Pomysłowe Dunki Nie było przerostu formy nad treścią A do tego biały co nie zdarza się często. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rw30 5847 Napisano 19 Lutego 34 minuty temu, Tecu napisał: A do tego biały co nie zdarza się często. pewnie część na forum w ogóle się zastanawia, jak to możliwe, że 'dano' mu wygrać, zwłaszcza że jury było czarne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian 1831 Napisano 19 Lutego 2 minuty temu, rw30 napisał: pewnie część na forum w ogóle się zastanawia, jak to możliwe, że 'dano' mu wygrać, zwłaszcza że jury było czarne Ale z tym rasistowskim podejściem to nie na tym forum chłopie. Naprawdę, słoma z butów.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rw30 5847 Napisano 19 Lutego 3 minuty temu, Sebastian napisał: Ale z tym rasistowskim podejściem to nie na tym forum chłopie. Naprawdę, słoma z butów.. a ty z kastowym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian 1831 Napisano 19 Lutego Teraz, rw30 napisał: a ty z kastowym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach