LAF 1023 Napisano 6 Lutego 2 godziny temu, matek napisał: A jak ma się zachować w przypadku gościa, który zagrał połowę spotkań? No, ale jednak jak grał to był w TOP 10 graczy w lidze. Poza tym jest jakieś kryterium ile spotkań minimum trzeba zagrać czy może bierze się najlepszych ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RappaR 7704 Napisano 6 Lutego Teraz, LAF napisał: No, ale jednak jak grał to był w TOP 10 graczy w lidze. Poza tym jest jakieś kryterium ile spotkań minimum trzeba zagrać czy może bierze się najlepszych ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 10208 Napisano 7 Lutego oby był to Siakam, o ile nie zmieni zaraz konfy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robaq 216 Napisano 7 Lutego Ładnie się tam posypało już 3. Zion, KD i Curry, Zobaczymy kto jeszcze do tego czasu i pytanie i w końcu jak z Ervingiem bedzie Wschó czy Zachód? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dziuseppe 82 Napisano 7 Lutego (edytowane) Jeśłi SGA nie wskoczy jako starter za Kurę, tylko dadzą przygłupa Irvinga, to ich chyba popierdoliło. Edytowane 7 Lutego przez Dziuseppe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pepis21 1337 Napisano 7 Lutego 28 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: Ostatnio tak zaskoczony byłem gdy się dowiedziałem, że jutro jest czwartek a piszę to w środę. 25 minut temu, Robaq napisał: i w końcu jak z Irvingiem będzie Wschód czy Zachód? Na razie cisza, dopiero co oficjalnie przyklepali transfer. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 1023 Napisano 8 Lutego (edytowane) Aż sam jestem ciekawy, jeżeli będą dwa wolne spoty na Zachodzie kto tam będzie wybrany Edytowane 8 Lutego przez LAF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 10208 Napisano 8 Lutego Zion też out Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robaq 216 Napisano 8 Lutego to juz wczoraj podali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raven2156 1608 Napisano 9 Lutego Tak z ciekawości, bo nigdy nie interesowałem się zbytnio ASG... Co w takim wypadku z Irvingiem i Durantem? Dalej zagrają w drużynie Wschodu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozzy110 1329 Napisano 9 Lutego 5 minut temu, Raven2156 napisał: Tak z ciekawości, bo nigdy nie interesowałem się zbytnio ASG... Co w takim wypadku z Irvingiem i Durantem? Dalej zagrają w drużynie Wschodu? Nie ma drużyn z podziałem na konferencje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raven2156 1608 Napisano 9 Lutego 2 minuty temu, ozzy110 napisał: Nie ma drużyn z podziałem na konferencje Mówię o tym całym "East Pool". Czy ten trade ma jakiś wpływ na ASG? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 1023 Napisano 9 Lutego 1 minutę temu, Raven2156 napisał: Czy ten trade ma jakiś wpływ na ASG? Pewnie za KD wezmą kogoś ze Wschodu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozzy110 1329 Napisano 9 Lutego 17 minut temu, Raven2156 napisał: Mówię o tym całym "East Pool". Czy ten trade ma jakiś wpływ na ASG? Pewnie według zasady wezmą kogoś ze wschodu a taki KD wejdzie w miejsce kontuzjowanego. Chociaż takie sloty i te po kontuzjach powinny być zajmowane bez podziału na konfy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robaq 216 Napisano 10 Lutego by Wojnar Edwards, Fox, Siakam in Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DArmstrong 32 Napisano 10 Lutego Słuszne zastępstwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robaq 216 Napisano 10 Lutego też mi się wydaje, że jeśłi nie bedziemy tego analizować na polu pt. Irving i Durant trafili do Zachodniej to wydaje się, że jeśłi decydujące bylo miejsce poboru to odpowiednie zastępstwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karpik 4407 Napisano 10 Lutego 2 godziny temu, Robaq napisał: by Wojnar Edwards, Fox, Siakam in Jeśli Jaren Jackson się zakwalifikował do ASG, to brak Bookera i Davisa, którzy są od niego lepsi oraz rozegrali od niego więcej minut w tym sezonie to byłby skandal, ale to tylko ASG, więc w sumie nie ma się czym przejmować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 1023 Napisano 10 Lutego W końcu ktoś nazwał rzeczy po imieniu ; ] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pepis21 1337 Napisano 15 Lutego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach