Reikai 3699 Napisano 31 Stycznia 1 minutę temu, LAF napisał: Na papierze contender , ale gra padake. Zresztą niby znaleźli kozła ofiarnego i chcą go teraz gdzieś puścić , ale moim zdaniem głównym problem jest to, że tam nic nie działa prawidłowo. I by trzeba było najpierw wymienić Fincha a później zająć się zawodnikami. Nie chce cie martwic, ale jesli druzyna chce puscic rookiego po 3 miesiacach gry w NBA, to raczej wyczuwaja bycie kasztanem, bo raczej ciezko zrobic kozla ofiarnego z kogos kto gra 5 minut na mecz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 847 Napisano 31 Stycznia (edytowane) 2 minuty temu, Reikai napisał: Nie chce cie martwic, ale jesli druzyna chce puscic rookiego po 3 miesiacach gry w NBA, to raczej wyczuwaja bycie kasztanem, bo raczej ciezko zrobic kozla ofiarnego z kogos kto gra 5 minut na mecz. ???? Przecież tym kimś jest DAR Edytowane 31 Stycznia przez LAF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reikai 3699 Napisano 31 Stycznia 3 minuty temu, LAF napisał: ???? Przecież tym kimś jest DAR aha, myslalem ze Moore DLO kasztan tez oczywiście, nawet moja była mnie tak w c***a w życiu nie zrobiła jak on. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 7803 Napisano 31 Stycznia Spurs rookie Jeremy Sochan has been selected to the NBA Rising Stars Game at All-Star Weekend. Sochan is one of two rookies (Paolo Banchero) in the league this season with 400+ points, 200+ rebounds and 100+ assists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 847 Napisano 31 Stycznia @ignazz ile razy zamierzasz jeszcze tutaj napisać o Sochanie ? A podobno to moje posty w temacie Phoenix są monotematyczne … Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 7803 Napisano 31 Stycznia 2 minuty temu, LAF napisał: @ignazz ile razy zamierzasz jeszcze tutaj napisać o Sochanie ? A podobno to moje posty w temacie Phoenix są monotematyczne … Oby 20 lat. Kolejny Polak w Nba. Bardzo bardzo Młody. I dostał się do rookie game. Puknij się w głowę jeżeli Sochan w tym temacie Tobie nie pasuje. Lub przejdź się na kawę z Bookerem Griffinem czy CP3. Lepsze to niż pisać o DAR I o ile dobrze liczę to 1 wkleiłem grafikę i 1 napisałem coś o Sochanie. To dużo? Dużo za dużo? Nie bądź jak Marcus Morris Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pepis21 1262 Napisano 1 Lutego W dniu 28.01.2023 o 18:00, LAF napisał: Takie mają być ? Jeżeli tak to mega brzydkie Nie, te po lewej są z 1995 roku z Phoenix a te z prawej 1996 z San Antonio. Tom O'Grady po prostu wrzuca często swoje stare prace, czasami dodaje jakieś fajne historie zza kulisowe związane z procesem twórczym a czasami po prostu bezwstydnie wali sobie do nich (i samego siebie) konia. Typ generalnie jest dość specyficzny mimo tego ile zrobił dla brandingu, kiedyś np dowalił się do retro Detroit Lions, że jest za proste i zganił za to projektantów nike'a mimo iż to było retro, więc ¯\_ (ツ)_/¯. Ale żeby wrócić do tematu to Sochan w Rising Stars zero zaskoczenia a patrząc na to, że bawić to się on też umie nie zdziwiłbym się jakby zagrał dobry mecz i zgarnął MVP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vero1897 263 Napisano 1 Lutego 38 minut temu, Pepis21 napisał: Ale żeby wrócić do tematu to Sochan w Rising Stars zero zaskoczenia a patrząc na to, że bawić to się on też umie nie zdziwiłbym się jakby zagrał dobry mecz i zgarnął MVP. A ja bym się zdziwił bo to pewnie będzie w dużym stopniu festiwal rzutów zza łuku i prędzej zgarnie je ktoś komu będzie siedział rzut a nie ten co zrobi ze 2/3 efektowne wsady jak zapewne Jeremy. Zresztą jaka wartość ma taka nagroda? MVP All Star Game mało kto pewnie pamięta dłużej niż kilka dni a co dopiero to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ely3 8559 Napisano 1 Lutego 9 godzin temu, Reikai napisał: Ten jaki podniecony A jaka to niby frajda dla trenera? Dostaje gwiazdy . Ma być szoł a nie ustawianie zagrywek więc nikt nie pamięta nawet ile razy jakis trener byl w ASG. Zawodnicy mają prestiż a trenerzy zamaist spędzać czas z rodziną to jada odfajkować bezsensowną robote. Równie dobrze mogiiby zawodnicy sobie grać bez trenera bo i tak nie chodzi o jakieś zagrywki czy wygraną nawet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reikai 3699 Napisano 1 Lutego Teraz, ely3 napisał: A jaka to niby frajda dla trenera? Dostaje gwiazdy . Ma być szoł a nie ustawianie zagrywek więc nikt nie pamięta nawet ile razy jakis trener byl w ASG. Zawodnicy mają prestiż a trenerzy zamaist spędzać czas z rodziną to jada odfajkować bezsensowną robote. Równie dobrze mogiiby zawodnicy sobie grać bez trenera bo i tak nie chodzi o jakieś zagrywki czy wygraną nawet W sumie od kilku lat juz o wygrana chodzi, nie ma co zarzucic czwartym kwartom w tym meczu gwiazd bo odkad ustalili limit punktow i jakis szczytny cel to poziom rywalizacji podniosl sie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 7803 Napisano 1 Lutego 10 minut temu, ely3 napisał: A jaka to niby frajda dla trenera? Dostaje gwiazdy . Ma być szoł a nie ustawianie zagrywek więc nikt nie pamięta nawet ile razy jakis trener byl w ASG. Zawodnicy mają prestiż a trenerzy zamaist spędzać czas z rodziną to jada odfajkować bezsensowną robote. Równie dobrze mogiiby zawodnicy sobie grać bez trenera bo i tak nie chodzi o jakieś zagrywki czy wygraną nawet Polecam podcast z Noculakiem i dosyć szczere dyskusje na temat : podróże służbowe ( koszykarskie) a rozstanie z rodzina. Ludzie dla których kosz to ogromna pasja ( a takimi raczej są trenerzy) myśle ze nawet mając wartości rodzinne wysoko nie pogniewali się ze jedno z lepszych wydarzeń obejrzą z parkietu ( bo to nawet rząd pierwszy nie jest ). Mi ten format najlepszego z danej konferencji nie przeszkadza ale tamta alternatywa ciekawa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mac 4736 Napisano 1 Lutego 10 godzin temu, LAF napisał: Jest taki gracz z Duke, który powinien częściej przebywać na boisku , ale trener jest takim obsrańcem , że go nie wpuszcza na boisko a i tak jego zespół gra padake. No masakra ze Mark Williams dostaje tak malo minut i to tez dopiero od niedawna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ely3 8559 Napisano 1 Lutego 1 godzinę temu, ignazz napisał: Mi ten format najlepszego z danej konferencji nie przeszkadza ale tamta alternatywa ciekawa. Widziałeś by ,któryś trener się zarzynał by mieć nr 1 bilans przed ASG? Ba ja widziałem czasem jak puszczali rezerwy bo mu zależało na odpoczynku gwiazd a nie na tym by być trenerem podczas ASG. To już , któryś wywiad gdzie trener ma średnią radość ,ze tam w ogóle jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reikai 3699 Napisano 1 Lutego 11 godzin temu, LAF napisał: ???? Przecież tym kimś jest DAR XD Przeczytałem to dziś jeszcze raz i nie wiem skąd tu się wziął Russell jak była mowa o meczu rookie i sophmore, a do tego DLO nie jest z Duke. Co tu się odjebalo? 49 minut temu, mac napisał: No masakra ze Mark Williams dostaje tak malo minut i to tez dopiero od niedawna. Polac mu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 7803 Napisano 1 Lutego (edytowane) 15 minut temu, ely3 napisał: Widziałeś by ,któryś trener się zarzynał by mieć nr 1 bilans przed ASG? Ba ja widziałem czasem jak puszczali rezerwy bo mu zależało na odpoczynku gwiazd a nie na tym by być trenerem podczas ASG. To już , któryś wywiad gdzie trener ma średnią radość ,ze tam w ogóle jest Dlatego w USA jak coś nie działa to zmieniają. Jezeli stanie się to problemem nuda i rutyna to wprowadza nowe rozwiązanie. I ten temat znamdoskonale jako fan spurs gdzie dla Popa ale i TD to był wyjazd karny. Edytowane 1 Lutego przez ignazz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DLT_Braddock 64 Napisano 1 Lutego W dniu 31.01.2023 o 23:30, ignazz napisał: Lub przejdź się na kawę z Bookerem Griffinem czy CP3. @LAF płakał jak kilka lat temu emerytowani Joe Johnson i Diaw niszczyli "mistrzowskie" trio cp3-griffin-rivers (tak, Rivers!) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rw30 5601 Napisano 2 Lutego W dniu 1.02.2023 o 07:45, ignazz napisał: Ludzie dla których kosz to ogromna pasja ( a takimi raczej są trenerzy) myśle ze nawet mając wartości rodzinne wysoko nie pogniewali się ze jedno z lepszych wydarzeń obejrzą z parkietu ( bo to nawet rząd pierwszy nie jest ). przecież ASG dla purystów koszykówki ma zerową wartość pod każdym prawie względem. Więc nie wiem do końca co masz na myśli mówiąc o 'lepszych wydarzeniach'. A trenerzy próbują unikać ASG od kiedy ja się interesuję NBA, czyli wczesne lata '90, czyli pewnie wcześniej też. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robaq 194 Napisano 3 Lutego (edytowane) Emiid, DeRozan(? ), J. Brown. Adebayo, J. Holiday (), Randle , i Tyrese Morant, Sabonis Shai, P. George ,Lillard, Lauri - wiadomo bo Utah. JJJ No to są zaskoczenia, żałuje, że nie ma Foxa, ale powiedzmy ze musieli upchnąć wysokiego JJJ z zachodu i Holiday to chyba najwieksze niespodzianki. Gdzies tam DeRozan się broni, a Randle to mniemam, że po prostu nie mogli niskiego wrzucić Brunsona, a powiedzmy, ze to jedno miejsce z Knicks to jest w miare akceptowalne. Edytowane 3 Lutego przez Robaq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reikai 3699 Napisano 3 Lutego Derozan i Holiday zamiast Hardena to skandal. Zion pewnie nie zagra to ktoś z zachodu wskoczy na jego miejsce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lorak 5205 Napisano 3 Lutego ten brak Hardena to grubsze X-k****-D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach