Cardi 2202 Napisano 4 Grudnia 2022 1 minutę temu, DLT_Braddock napisał: Póki co dla januszowych kibiców reprezentacji Michniewicz jest świetny. Dlatego pytam kto za Czesia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MA23 292 Napisano 4 Grudnia 2022 4 minuty temu, Cardi napisał: Kto za niego? Mamy polską wersję Popovichia w piłce nożnej ? Jak nie to nie wiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matek 4849 Napisano 4 Grudnia 2022 Wstydu nie ma, brawo chłopaki. Dzięki za turniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DLT_Braddock 59 Napisano 4 Grudnia 2022 Teraz, jack napisał: Belgia ma ten sam problem co my czyli o obliczu reprezentacji decydują goście, którzy już powinni być na emeryturze. I nie przez zasiedzenie czy sympatię tylko dlatego, że nie za bardzo zastępców 3 miejsce na MŚ, drużyny z Belgii z powodzeniem grające w eur pucharach, wyjście z grupy w Lidze Mistrzow. 6:1 z Polska w LN, Kilkunastu Belgów w Premier League. Daj Boże takie problemy. Tam to zauważono i efekty były. Teraz klasyczne odmłodzenie reprezentacji i poradzą sobie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 8951 Napisano 4 Grudnia 2022 1 minutę temu, fluber napisał: A jaki zestaw na dziś widzisz w środku pola? Na dziś to już nie gramy Ale na nowe rozdanie to Moder-Zieliński-Szymański przecież. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P_M 1582 Napisano 4 Grudnia 2022 Po co temat kto za Czesia, jak ma z automatu przedłużony kontrakt za wyjście z grupy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephnba 3610 Napisano 4 Grudnia 2022 1 minutę temu, steve napisał: Tylko to jest lipa straszna, że gracz top3 a w ostatnich 2 latach to był top1 gracz świata, nie daje nam żadnej wartości dodanej na MŚ. O mały włos dwóch karnych by nie strzelił... Lewy to 9tka On potrzebuje dwóch Zielińskich że u nic skuteczny w tym co robi najlepiej Zieliński zagrał jeden dobry mecz, dziś Boczni zagrali w sumie kilkanaście minut Środek pola zagrał chwile Jak ktoś taki jak lewy ma robić różnice w meczu skoro nie ma kto obsłużyć go podaniem To nie jest Maradona czy Messi że sobie sam wykręci 5 obrońców Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elwariato 1052 Napisano 4 Grudnia 2022 1 minutę temu, january napisał: Żadnych defensywnych pomocników. Ogólnie plan po Mundialu: 1. Wyjebać Tłustego Przydupasa Fryzjera. 2. Zatrudnić kozaka zagranicznego (kozaka, a nie 17 półka trenerów jak Sousa). 3. Podziękować kilku dziadkom (Krychowiak i Glik - do widzenia). Jeszcze max dwie imprezy duetu Zieliński-Lewandowski i tak niestety duet Boniek-Kulesza koncertowo spierdolił to świetne pokolenie. z tym ostatnim to fakt, chociaz peek byl na euro ... gdzie to euro bylo we francji gdyby np te karne z Portugalią byly zwyciezkie, to faktycznie ta niezla generacja mogla by sie pochwalic jakims sukcesem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcusCamby 6048 Napisano 4 Grudnia 2022 1 minutę temu, january napisał: Jeszcze max dwie imprezy duetu Zieliński-Lewandowski i tak niestety duet Boniek-Kulesza koncertowo spierdolił to świetne pokolenie. Czy ja wiem. My po tym jak skończył się Błaszczykowski nie mieliśmy w ogóle drugiej linii. Przecież past prime Błaszczu w 2016 był naszym najlepszym zawodnikiem na mistrzostwach. Ale dzisiaj ten Kamiński czy Zieliński pokazali, że potrafimy poklepać czy wypracować sobie przestrzeń kilkoma podaniami na małej przestrzeni. Lewy to dokładacz nogi, chociaż w pierwszej połowie moim zdaniem wyglądał bardzo dobrze. W drugiej to myślę, że gdyby nie nazwisko to zszedłby zaraz po fatalnym Krychowiaku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cardi 2202 Napisano 4 Grudnia 2022 Teraz, P_M napisał: Po co temat kto za Czesia, jak ma z automatu przedłużony kontrakt za wyjście z grupy? Nie potwierdził tego nikt, to tylko wrzuta z weszło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephnba 3610 Napisano 4 Grudnia 2022 Teraz, P_M napisał: Po co temat kto za Czesia, jak ma z automatu przedłużony kontrakt za wyjście z grupy? Oby nie Styczeń dobrze mówi Konkretne zagraniczne nazwisko a nie wieczne leśne dziadki z PZPN u Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DRK 162 Napisano 4 Grudnia 2022 Grosicki per 36 GOAT. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephnba 3610 Napisano 4 Grudnia 2022 Teraz, DRK napisał: Grosicki per 36 GOAT. Pomyśl co by zrobił w 90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P_M 1582 Napisano 4 Grudnia 2022 1 minutę temu, Cardi napisał: Nie potwierdził tego nikt, to tylko wrzuta z weszło. Are you sure? Mam wrażenie że mignęło mi to, że oficialnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephnba 3610 Napisano 4 Grudnia 2022 Mbappe Może i zrobił się z niego kawał uja w PSG ale grać potrafi jak niewielu na świecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
agresywnychomik 315 Napisano 4 Grudnia 2022 (edytowane) 1 minutę temu, P_M napisał: Are you sure? Mam wrażenie że mignęło mi to, że oficialnie. Kulesza nie wie jakie zapisy były ale sprawdzi jak wróci do Wawy. Edytowane 4 Grudnia 2022 przez agresywnychomik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcusCamby 6048 Napisano 4 Grudnia 2022 Teraz, P_M napisał: Are you sure? Mam wrażenie że mignęło mi to, że oficialnie. Ćwiąkała wrzucał jakiś kompromitujący wpis prezesa PZPN, że on sam nie czytał tej umowy i nie wie... Także tyle o naszej piłce... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 9909 Napisano 4 Grudnia 2022 Teraz, P_M napisał: Are you sure? Mam wrażenie że mignęło mi to, że oficialnie. Kulesza już powiedział że na 90 procent nie ma takiego zapisu w kontrakcie, ale sprawdzi jak wróci z kataru. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cardi 2202 Napisano 4 Grudnia 2022 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jack 1716 Napisano 4 Grudnia 2022 (edytowane) 18 minut temu, dannygd napisał: Jo w sytuacji 3 na 2 czy 4 na 3 miał Glik kryć 2 Wiadomo! Proszę Cię obejrzyj powtórki i zwróć uwagę na Glika. Ja właśnie oglądam. Ja go szanuję ale to nie jest gra dla starych ludzi. Edytowane 4 Grudnia 2022 przez jack Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach