jack 1716 Napisano 4 Grudnia 2022 Teraz, elwariato napisał: ogladam a ty wlasnie skoncz z tym czytaniem To zobacz sobie na powtórce co robił Glik a powinien zrobić ruch do piłki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DLT_Braddock 59 Napisano 4 Grudnia 2022 3 minuty temu, Cardi napisał: A to kto dzisiaj trenuje? Takiego który będzie tak grał cały czas a nie tylko w Barbórkę. Przy ofensywnym stylu gry wyszlisbyamy z pierwszego miejsca i trafilibyśmy na Australię. Ale zapomniałem, że w Polsce trzeba być wiecznie zakompleksionym - bo tylko 0:1, bo Slava U...... Itd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
airmax 1388 Napisano 4 Grudnia 2022 Aż przypomniała się akcja z Euro 2016 jak Portugalię sklepali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elwariato 1052 Napisano 4 Grudnia 2022 1 minutę temu, jack napisał: To zobacz sobie na powtórce co robił Glik a powinien zrobić ruch do piłki przy tym jak kiwior dal sie wziac na plecy to wydaje mi sie srednio na miejscu czepianie glika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jack 1716 Napisano 4 Grudnia 2022 7 minut temu, DLT_Braddock napisał: Wymienić trenera, Ty lepiej przeproś Czesława bo właśnie zaprzecza wszystkim twoim wysrywom na jego temat. Jakie to głupie wyjść z grupy na mistrzostwach świata i zagrać najlepszy mecz w fazie pucharowej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 9909 Napisano 4 Grudnia 2022 4 minuty temu, DLT_Braddock napisał: Takiego który będzie tak grał cały czas a nie tylko w Barbórkę. Przy ofensywnym stylu gry wyszlisbyamy z pierwszego miejsca i trafilibyśmy na Australię. Ale zapomniałem, że w Polsce trzeba być wiecznie zakompleksionym - bo tylko 0:1, bo Slava U...... Itd Wyszlibysmy na pierwszym bo jesteśmy lepsi niż Argentyna? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 9403 Napisano 4 Grudnia 2022 ciężko nie być dumnym po tej pierwszej połowie, ale nachodzi mnie taka refleksja, że gdyby Czesław pozwolił im na więcej w fazie ataku we wcześniejszych meczach, to te sytuacje mogliby lepiej wykorzystać, a tak wyglądają na zaskoczonych, że w ogóle do nich dochodzą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jack 1716 Napisano 4 Grudnia 2022 Teraz, elwariato napisał: przy tym jak kiwior dal sie wziac na plecy to wydaje mi sie srednio na miejscu czepianie glika Kiwior brał udział w obronie. Co robił Glik w tej akcji? Patrzył sobie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elwariato 1052 Napisano 4 Grudnia 2022 3 minuty temu, DLT_Braddock napisał: Takiego który będzie tak grał cały czas a nie tylko w Barbórkę. Przy ofensywnym stylu gry wyszlisbyamy z pierwszego miejsca i trafilibyśmy na Australię. Ale zapomniałem, że w Polsce trzeba być wiecznie zakompleksionym - bo tylko 0:1, bo Slava U...... Itd no ale przy cale zasadnosci krytyki czesia, bo fakt gralismy koszmarny dla oka fuzbal w grupie i awans tez dosyc szczęśliwy, to teraz po tej 1 polowie czepiac sie specjalnie nie mozna, graja tak jak by sobie kazdy życzył Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
airmax 1388 Napisano 4 Grudnia 2022 3 minuta drugiej połowy i Krycha już zaznacza swój zmysł do rozegrania xd przetragiczny gosc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memento1984 1488 Napisano 4 Grudnia 2022 Czy krychowiak moze wypierdalac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jack 1716 Napisano 4 Grudnia 2022 6 minut temu, airmax napisał: 3 minuta drugiej połowy i Krycha już zaznacza swój zmysł do rozegrania xd przetragiczny gosc Jasne, zero ruchu z przodu to komu miał podać? Może miał się kiwać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elwariato 1052 Napisano 4 Grudnia 2022 7 minut temu, airmax napisał: 3 minuta drugiej połowy i Krycha już zaznacza swój zmysł do rozegrania xd przetragiczny gosc ja pi****le co on robi to jest jakas parodia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
airmax 1388 Napisano 4 Grudnia 2022 1 minutę temu, jack napisał: Jasne, zero ruchu z przodu to komu miał podać? Może miał się kiwać? Oo i proszę bardzo kolejne podanie do francuzow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jack 1716 Napisano 4 Grudnia 2022 (edytowane) 1 minutę temu, airmax napisał: Oo i proszę bardzo kolejne podanie do francuzow Podawał na wolne pole, to nie koszykówka, że się do rączki podaje Edytowane 4 Grudnia 2022 przez jack Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MA23 292 Napisano 4 Grudnia 2022 Krychowiak, Kiwior i Lewy - jak dla mnie wszyscy out Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
airmax 1388 Napisano 4 Grudnia 2022 1 minutę temu, jack napisał: Podawał na wolne pole, to nie koszykówka, że się do rączki podaje No tak, to po prostu cała reszta nie nadąża za wizja pana piłkarza Krychowiaka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jack 1716 Napisano 4 Grudnia 2022 2 minuty temu, airmax napisał: No tak, to po prostu cała reszta nie nadąża za wizja pana piłkarza Krychowiaka Tak dokładnie było Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elwariato 1052 Napisano 4 Grudnia 2022 2 minuty temu, airmax napisał: No tak, to po prostu cała reszta nie nadąża za wizja pana piłkarza Krychowiaka to jak na imprezie zawsze sie trafi jakis typek co wie swoje jego nie przekonasz ze czarne jest czarne czy jak to tam szło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bogans2 93 Napisano 4 Grudnia 2022 Cash tragedia do zmiany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach