vero1897 263 Napisano 22 Listopada 2022 Nie ściemniaj @Vice-kontorezerwowekażdy wie, że w Fortunie i innych ziemniakach grają tylko dziadki... i to po całe 2 zł... i w dodatku zawsze majo pewniaki... a patrząc na twoją twórczość tutaj to w sumie mogłeś być to tylko ty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 9549 Napisano 22 Listopada 2022 27 minut temu, Reikai napisał: Mi sie to w sumie podoba, bo realnie jak byly doliczane te 2 minuty, to chlopy graly po 35 minut bo reszta to byl martwy czas, bo ktos lezal itd. To samo przedluzali o 2 minuty, a potem polowa to zmiany itd. jeśli to wprowadzą na stałe to mecze w ekstraklasie będą trwały jakieś 5 godzin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jack 1791 Napisano 22 Listopada 2022 25 minut temu, n_i_m_h napisał: Arabusy już świętują jakby całe MŚ wygrali, za pewnie się poczują i jak zetkną się z myślą taktyczną Czesława to zgłupieją i polska husaria to wykorzysta :] Oczywiście wcześniej wymęczymy 1-0 z Meksykiem i cała naprzód aż do mistrzostwa :] Czesław ostrzegał, że niektórzy mogą się zdziwić gdy zobaczą co gra Arabia. Oby miał dobry plan. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6169 Napisano 22 Listopada 2022 No i mamy teraz tylko matematyczne szanse na awans Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablo81 1604 Napisano 22 Listopada 2022 Teraz, Koelner napisał: No i mamy teraz tylko matematyczne szanse na awans Mecz otwarcia meczem o wszystko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6169 Napisano 22 Listopada 2022 W Tunezji gra mój ulubiony napastnik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10108 Napisano 22 Listopada 2022 Godzinę temu, jack napisał: Czesław ostrzegał, że niektórzy mogą się zdziwić gdy zobaczą co gra Arabia. Oby miał dobry plan. Gdzie są ci co się śmiali z Krychowiaka że gra z ogórkami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 9549 Napisano 22 Listopada 2022 (edytowane) niezły kurs ale najbardziej rączki to zaciera ten ziomuś 22 minuty temu, fluber napisał: Gdzie są ci co się śmiali z Krychowiaka że gra z ogórkami? nie wiem, może za okno wyjrzyj? Edytowane 22 Listopada 2022 przez LeweBiodroSmoka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rw30 5601 Napisano 22 Listopada 2022 "Jebali niesamowicie ", cytat z relacji z meczu na gazeta pl. Bardzo kontrowersyjny mundial jak do tej pory, raz że w Katarze, dwa że Arabia Saudyjska wzbudza sympatię po pokonaniu faworyta a teraz jeszcze Jebali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6169 Napisano 22 Listopada 2022 Na trzeźwo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablo81 1604 Napisano 22 Listopada 2022 Ja tylko przypomnę, że Krychowiak jest gwiazdą w lidze Arabi Saudyjskiej, z której pochodzą wszyscy pogromcy Argentyny. Więc dzisiaj na spokojnie robimy Meksyk. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cardi 2204 Napisano 22 Listopada 2022 28 minut temu, rw30 napisał: "Jebali niesamowicie ", cytat z relacji z meczu na gazeta pl. Bardzo kontrowersyjny mundial jak do tej pory, raz że w Katarze, dwa że Arabia Saudyjska wzbudza sympatię po pokonaniu faworyta a teraz jeszcze Jebali Niech rzuci kamieniem ten co nie jebał niesamowicie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rw30 5601 Napisano 22 Listopada 2022 4 minuty temu, Cardi napisał: Niech rzuci kamieniem ten co nie jebał niesamowicie jebać niesamowicie to jedno, ale że grupowo jebali niesmowicie podczas mundialu, na boisku w świetle kamer i to w muzlumanskim kraju to już naprawdę nowy poziom upadku rodzaju ludzkiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 9549 Napisano 22 Listopada 2022 elegancka decyzja, juź się bałem, że to gwizdnie czyli Czesio pragmatyk wychodzi ofensywnie na mecz w którym mieliśmy się bronić? rozumie ktoś coś z tego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matek 4970 Napisano 22 Listopada 2022 Jebali mój człowiek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jack 1791 Napisano 22 Listopada 2022 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: elegancka decyzja, juź się bałem, że to gwizdnie czyli Czesio pragmatyk wychodzi ofensywnie na mecz w którym mieliśmy się bronić? rozumie ktoś coś z tego? Myślę, że Meksyk jest historycznie słaby i Czesław to wie. Tunezja - Dania 0:0. Teraz wystarczy wygrać z Meksykiem i Arabią, zremisować z Argentyną i po wyjściu z grupy golimy Tunezję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 9549 Napisano 22 Listopada 2022 Teraz, jack napisał: Myślę, że Meksyk jest historycznie słaby i Czesław to wie. tyle, że my nie jesteśmy historycznie nawet średni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
agresywnychomik 350 Napisano 22 Listopada 2022 Bednarek nie gra ? Ale jak to? @Pablo81 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jack 1791 Napisano 22 Listopada 2022 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał: tyle, że my nie jesteśmy historycznie nawet średni A ja sądzę, że Zieliński eksploduje i po Mundialu zastąpi Modricia w Realu. Ktoś musi dmuchać w ten balonik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 9549 Napisano 22 Listopada 2022 nie żeby co, mi się takie nastawienie podoba, problem w tym, że my tak nie graliśmy no nic, do boju Gawrony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach