airmax 1388 Napisano 28 Listopada 2022 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sewer 585 Napisano 28 Listopada 2022 Mają chłopaki przyspieszenie, Joga Bonito! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cardi 2203 Napisano 28 Listopada 2022 Ronaldo dzwoni do Morgana o dogranie kolejnej części wywiadu. "Odszedłem z United a były kolega klubowy i tak zabrał mi gola na Mundialu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 5855 Napisano 28 Listopada 2022 14 minut temu, Cardi napisał: Ronaldo dzwoni do Morgana o dogranie kolejnej części wywiadu. "Odszedłem z United a były kolega klubowy i tak zabrał mi gola na Mundialu" i karnego - spisek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elwariato 1052 Napisano 28 Listopada 2022 powinny tym pilkarzom te ręce poobcinac, bylo by bezpieczniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
airmax 1388 Napisano 28 Listopada 2022 Urugwaj chyba największe rozczarowanie. I wynikowi i stylowo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matek 4849 Napisano 28 Listopada 2022 54 minuty temu, Cardi napisał: Ronaldo dzwoni do Morgana o dogranie kolejnej części wywiadu. "Odszedłem z United a były kolega klubowy i tak zabrał mi gola na Mundialu" A nawet dwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 7554 Napisano 28 Listopada 2022 Można sportowo podziwiać CR7 ale on czasem nie pajacował przy tym golu niejako waląc scieme ze to jego gol? Zawodnik takiej klasy jednak nie powinien zawłaszczać bramki gdy się nie dotknęło piłki tylko gestem pokazać kto strzelił gola. Niedokładnie całe to zamieszanie widziałem wiec może się mylę i CR wyjaśnił kto zdobył gola a ja nie zauważyłem. Jak było? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dunk8 90 Napisano 28 Listopada 2022 (edytowane) Chyba sam się zaskoczył, że to wpadło i od razu pobiegł do Bruno. Nie robił nawet Siuuu więc chyba przeczuwał co było Edytowane 28 Listopada 2022 przez Dunk8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 7554 Napisano 28 Listopada 2022 Teraz, Dunk8 napisał: Chyba sam się zaskoczył, że to wpadło i od razu pobiegł do Bruno i nie robił Siuuu więc chyba przeczuwał co było Nie jestem tego pewny właśnie. Na moje fetował jak swoje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jack 1716 Napisano 29 Listopada 2022 Bardziej nie lubię Messiego niż lubię Ronaldo i gdyby Portugalia zdobyła tytuł to było by mega zabawnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablo81 1538 Napisano 29 Listopada 2022 Argentyńska federacja na mecz z Meksykiem sprowadziła 200 barra-bravas, żeby organizowali doping, który pomoże drużynie. Na meczu z Polską ma być ich kilkukrotnie więcej. Btw nikt tu nie zauważył, że oba mecze graliśmy praktycznie na wyjeździe (doping). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DLT_Braddock 59 Napisano 29 Listopada 2022 25 minut temu, Pablo81 napisał: Argentyńska federacja na mecz z Meksykiem sprowadziła 200 barra-bravas, żeby organizowali doping, który pomoże drużynie. Na meczu z Polską ma być ich kilkukrotnie więcej. Btw nikt tu nie zauważył, że oba mecze graliśmy praktycznie na wyjeździe (doping). Mecze kadry na wyjeździe zawsze są lepsze dopingowo. Mecze na Narodowym w Warszawie to kompletna porażka. Zawsze. Wyjątek stanowią mecze w Katarze, po ilości kibiców z różnych państw wychodzi na to, że Polska jest jednym z najbiedniejszych państw na świecie. Polaków nie stać na wyjazd do Kataru. Zawsze na tego typu imprezie lansowała się jakaś fajna laseczka z Polski, tym razem brak. Za to ta Chorwatka..... hmmmm Póki co poziom Mundialu dosyć przeciętny, mecz Hiszpania, Niemcy mocno rozczarował. błotna piłka, ostrożna Afryka póki co ratuje to show. - . Dziś 3 runda, dla niektórych ostatnia szansa i trzeba wygrywać. Jutro o 20 z polskiej strony będzie gra na remis spodziewam się takiego samego poziomu jak w meczach z Meksykiem czy na Euro 2016 przeciwko Szwajcarii i Portugalii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 5855 Napisano 29 Listopada 2022 Teraz, DLT_Braddock napisał: Wyjątek stanowią mecze w Katarze, po ilości kibiców z różnych państw wychodzi na to, że Polska jest jednym z najbiedniejszych państw na świecie. Polaków nie stać na wyjazd do Kataru. brak alkoholu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 9911 Napisano 29 Listopada 2022 Teraz, Koelner napisał: brak alkoholu Pewnie dlatego tym razem mamy 4 punkty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 5855 Napisano 29 Listopada 2022 9 minut temu, fluber napisał: Pewnie dlatego tym razem mamy 4 punkty. czyli narkotyki > alkohol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 7554 Napisano 29 Listopada 2022 Zrobił bym mural 1 godzinę temu, Koelner napisał: czyli narkotyki > alkohol Miękkie na pewno. Jaranko. Bawisz się świetnie. Nie jesteś agresywny ani nie załącza się tobie „jeszcze do dna” a rano kaca brak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jack 1716 Napisano 29 Listopada 2022 Rozgryzłem plan Czesława. Jutro ustawiamy się 5-3-2 z 2 defensywnymi pomocnikami, Zielińskim, Milikim i Lewym. Argentyna atakuje ale bez przesady bo remis daje im wyjście z grupy a wiadomo, że jak się za bardzo odkryją to ich Milik skarci. Więc obserwujemy co się dzieję w meczu Meksyku z Arabią a tam 0:0, to i u nas 0:0. Wychodzimy na pierwszym miejscu z grupy i trafiamy na Australię, która 1:0 wymęczyła Danię. Australię z palcem w zadku robimy ustawieniem 4-4-2. W ćwierćfinale trafiamy na anglików a że wyspiarski futbol nam leży to znowu ustawiamy się jak na Argentynę i spokojnie czekamy aż Szczęsny wygra nam po karnych i lądujemy w półfinale z Brazylią, którą znowu ogrywamy 0:0. W finale rewanżujemy się Portugalii w karnych. I zostajemy mistrzem świata po wygranej z Arabią Saudyjską i Australią Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 9911 Napisano 29 Listopada 2022 1 minutę temu, jack napisał: Argentyna atakuje ale bez przesady bo remis daje im wyjście z grupy Gdyby tak było to bylibysmy dużo spokojniejsi o ten mecz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
airmax 1388 Napisano 29 Listopada 2022 10 minut temu, jack napisał: Argentyna atakuje ale bez przesady bo remis daje im wyjście z grupy No właśnie nie daje, musieliby liczyć na remis/wygrana Meksyku 2 golami max Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach