MA23 292 Napisano 24 Listopada 2022 Niemcy - Japonia 1:2 pierwsi strzelili Niemcy... Z karnego Argentyna - Arabia Saudyjska 1:2 pierwsi strzelili Argentyńczycy... Z karnego Portugalia - Ghana póki co 1:1 ale pierwsi strzelili Portugalczycy z karnego... Lewandowski dobrze to przekminił Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cardi 2202 Napisano 24 Listopada 2022 1 minutę temu, MA23 napisał: Niemcy - Japonia 1:2 pierwsi strzelili Niemcy... Z karnego Argentyna - Arabia Saudyjska 1:2 pierwsi strzelili Argentyńczycy... Z karnego Portugalia - Ghana póki co 1:1 ale pierwsi strzelili Portugalczycy z karnego... Lewandowski dobrze to przekminił Timing XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MA23 292 Napisano 24 Listopada 2022 Teraz, Cardi napisał: Timing XD Klątwa oficjalnie przełamana:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cardi 2202 Napisano 24 Listopada 2022 9 minut temu, MA23 napisał: Klątwa oficjalnie przełamana:P Oho, poczekaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jack 1716 Napisano 24 Listopada 2022 Wreszcie jakiś atrakcyjny mecz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cardi 2202 Napisano 24 Listopada 2022 Portugalski bramkarz prawie Kariusa/Simona zrobil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MA23 292 Napisano 24 Listopada 2022 Szkoda mi tej Ghany... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian 1730 Napisano 24 Listopada 2022 Godzinę temu, jack napisał: Warto byłoby się odnieść do meczów z drużynami z Afryki, Ameryki łacińskiej i dalekiego wschodu. Nieprzypadkowo Nawałka odniósł sukces na mistrzostwach Europy a nie Świata. Kompletnie przypadkowo. Na taki a nie inny wynik wpływ miał skład i forma kadrowiczów (popatrz na ich statystyki klubowe na Euro i na Mundialu) No i przypominam, że idea podawania piłki polega na tym, że podajesz do kolegi i w takim przypadku znaczenie ma nie to z jakiego kontynentu pochodzi rywal ale to czy stosuje pressing czy pozwala rozgrywać. Meksykanie nie pokazali w tym meczu jakiegoś super pressingu. Ale też faktycznie nie musieli bo my nie podawaliśmy tylko graliśmy na wyjeb jak Stomil Olsztyn. Drużyna z której śmiano się nawet w naszej lidze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MA23 292 Napisano 24 Listopada 2022 Teraz będzie Brazylia - Serbia... Gdyby grał Jokic obstawiałbym Serbów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RappaR 7379 Napisano 24 Listopada 2022 24 minuty temu, MA23 napisał: Teraz będzie Brazylia - Serbia... Gdyby grał Jokic obstawiałbym Serbów. W koszu nawet bez Jokica obstawiałbym Serbów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DLT_Braddock 59 Napisano 24 Listopada 2022 41 minut temu, Sebastian napisał: na wyjeb jak Stomil Olsztyn. Drużyna z której śmiano się nawet w naszej lidze. Tak gra przecież połowa ekstraklasy i 80% drużyn 1 ligi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 9403 Napisano 24 Listopada 2022 Godzinę temu, MarcusCamby napisał: Skoro nie używa Twittera to czemu większość przyzwoitych ma bana? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cardi 2202 Napisano 24 Listopada 2022 Thiago Sylwia kapitanem Brazylii. Darek na majku już przed meczem trzyma formę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reikai 3325 Napisano 24 Listopada 2022 Dzisiaj na konferencji: Podszedłem, przywitałem się, mówię, że jest gorąco i pytam, jak wytrzymują bez alkoholu. Jedni odpowiedzieli, że dobrze, inni — że ciężko. Odpowiedziałem, że niestety nie zamieniam wody w wino. A dzisiaj można przeczytać w mediach, że uważam, że mam słabych piłkarzy, bo nie zamieniam wody w wino. Wszystko jest nagrane, każdy może odtworzyć sobie to wideo i zobaczyć, kto ma jakie intencje i kto wypisuje bzdury. No to sprawdzamy: https://youtu.be/R0z9wqOh46s?t=547 Jak ktoś taki może być trenerem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 9403 Napisano 24 Listopada 2022 minuta komentarza, poznajmy Thiago Silvie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cardi 2202 Napisano 24 Listopada 2022 5min i sędzia łapiący za kartkę + Neymar + Vinicius + Serbia Jak to nie jest przepis na czerwo, to ja nie wiem co nim jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jack 1716 Napisano 24 Listopada 2022 Godzinę temu, Sebastian napisał: Meksykanie nie pokazali w tym meczu jakiegoś super pressingu Tylko przyczyną tego, że nie pokazali pressingu nie jest to, że nie chcieli go pokazać tylko to, że piłki latały im nad głowami. Godzinę temu, Sebastian napisał: znaczenie ma nie to z jakiego kontynentu pochodzi rywal ale to czy stosuje pressing czy pozwala rozgrywać I jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności nie możemy sobie poradzić z rywalami, których nie możemy z różnych powodów (szybkości, techniki, siły) przepchnąć fizycznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MA23 292 Napisano 24 Listopada 2022 Ja tak słucham polskich komentatorów to oni są porobieni już. Jak wyjdą na drugą połowę to będzie dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mac 4707 Napisano 24 Listopada 2022 Godzinę temu, MA23 napisał: Teraz będzie Brazylia - Serbia... Gdyby grał Jokic obstawiałbym Serbów. Serbia ma tez dobrego tenisiste Novaka Djokovicia. Wygral nawet w zeszlym tygodniu turniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
airmax 1388 Napisano 24 Listopada 2022 Mamma mia ze środkowy obronca potrafi coś takiego podać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach