Skocz do zawartości
RonnieArtestics

[FBX] FBX#2 - Sezon 2022/23

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, Krzemo napisał:

@goozman mogłeś coś zaproponować, teraz nie marudź 😋

nie no jak widzisz większy potencjał w gościu po zerwaniu ACL, który piernął akurat kilka fajnych meczów i w typie, który nie może wygryźć z pierwszego składu takiego tuza jak Looney od pewnej 55-60FP + typka, który pod nieobecność Hardena będzie solidnie produkował to nie mam pytań

ja nawet nie patrzę czy @evitacre kogoś będzie gonić czy nie, nie lubię takiego ordynarnego dymania. tankować też trzeba umić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, goozman napisał:

nie no jak widzisz większy potencjał w gościu po zerwaniu ACL, który piernął akurat kilka fajnych meczów i w typie, który nie może wygryźć z pierwszego składu takiego tuza jak Looney od pewnej 55-60FP + typka, który pod nieobecność Hardena będzie solidnie produkował to nie mam pytań

ja nawet nie patrzę czy @evitacre kogoś będzie gonić czy nie, nie lubię takiego ordynarnego dymania. tankować też trzeba umić

Ja nie wiem o co chodzi, akurat pod katem tankowania to jest zajebista paczka, bo Murray zanim wróci na swoje 50 będzie potrzebował czasu a Wiseman’a bym nie skreślał ( ale wiem ze akurat jestem w mniejszości tutaj). 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, evitacre napisał:

Ja nie wiem o co chodzi, akurat pod katem tankowania to jest zajebista paczka, bo Murray zanim wróci na swoje 50 będzie potrzebował czasu a Wiseman’a bym nie skreślał ( ale wiem ze akurat jestem w mniejszości tutaj). 

medycyna idzie do przodu ale na palcach jednej ręki można policzyć guardów, który po ACLu grali nadal na wysokim poziomie (Baron Davis, Kyle Lowry) - a w przypadku Murraya, nawet w zdrowiu, chyba max średnia produkcja to ok. 45 FP. taka kontuzja zostaje w głowie, człowiek automatycznie przeciąża drugą nogę itd.. także w nim nie widzę żadnej wartości - dla Ciebie akurat pozbycie się bólu głowy.

Wiseman to w ogóle porażka, moja najgorsza 15ka ma większy potencjał :P

wypada pogratulować Ci zuchwalstwa - bo ja bym nawet wstydził się taki pack zaproponować :)

1 minutę temu, goozman napisał:

chyba max średnia produkcja to ok. 45 FP.

sorka miał 1 sezon na 52 FP..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, goozman napisał:

Wiseman to w ogóle porażka, moja najgorsza 15ka ma większy potencjał :P

To tylko świadczy o tym jak słabo potrafisz ocenić potencjał 😉 

3 minuty temu, goozman napisał:

sorka miał 1 sezon na 52 FP.

No, czyli 50tka :)

Edytowane przez evitacre

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, RonnieArtestics napisał:

btw bulek zajebisty ten twój run po mistrza, przed sezonem oddałeś vanderbilta za free a teraz zostawiasz beala na benchu, weź jeszcze z trzy nowe ligi se zagraj to na pewno ci bedzie łatwiej wszystko ogarniać ;) 

Jeden mój slabszy dzien i od razu wrócil ciety język, brawo. A Beal? Trudno sie mowi, zapomniałem o wystawieniu składu.

Brawo @Krzemo za wiarę w Wisemana. Myślę, że słowo wiara jest tutaj kluczowe.

Edytowane przez bulek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam ofertę za Lonnie Walkera. Jeśli ktoś ma chęć podbić ze swoją, to zapraszam. 

Cały czas do wzięcia jest kontuzjowany Middleton. Gdyby ktoś chętny się po niego zgłosił, to Walkera raczej nie sprzedaję. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, Gooz, zapeszyłeś tym gadaniem :) @goozman

gobcio Covid 

Edytowane przez evitacre

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, evitacre napisał:

gobcio Covid 

Season ending zapewne 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, matek napisał:

Season ending zapewne 

Zabawne :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po kontuzji Hardena Lakers zaczynają się skłaniać ku wyprzedaży, takze zapraszam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Vic wyszedł na czoło i wygląda świetnie. Za nim mocna grupa w której najgorzej wyglądają, mimo wysokich miejsc @Tecu i @Tizz ze względu na małą ilość bidonów ;)

@evitacre przebija się z grupetto, wygląda na to, że zaraz dojdzie zasadniczą grupę :)

Walka wygląda interesująco, ciekawe czy znajdę jeszcze jakieś bidony by doszlusować w totalach, bo na razie wyglądam tam dramatycznie :(

image.png.9f9cafb4b7a4d56c51380a0537b787fa.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, ktoś chętny na Okongwu albo Jabari ? Nie że jestem jakoś mocno zdeterminowany, ale jak oferta będzie dla mnie ciekawa to why not :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż, mam trzech wyraznych liderów i każdy z nich opuscił już conajmniej jeden mecz, a najbardziej zdrowym z nich jest do tej poryDavis, którego na pewno trzeba podejrzewać o kolejne absencje w przyszłości, wiec nie jest zbyt ciekawie. Nikt nie wysłał mi nawet jednej oferty za Siakama, wiec jestem zmuszony przeczekać chwilowy szpital. Jesli moje big3 zagra te 85% swoich spotkań to będę w grze bo druga linia wygląda dobrze. 

Jerami mnie mocno zawodzi, liczę ze nie bedzie robił 40fp cały sezon, a 50, oby tak było, wtedy bedzie dobrze. 

ps. Jak ktoś chce Siakama to tylko naprawdę fajne paczki, usłyszałem od kogos wczoraj ze Siakam jest wiecznie połamany, nie, nie jest, najmniej meczy w sezonie w karierze zagrał 56, i zagrał łącznie około 85% możliwych meczy w karierze, wiec to nie jest recydywista połamaniec, tylko bardzo zdrowy grajek! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na razie @Vic i długo, długo nikt, tak to wygląda i bardzo możliwe, że tak się to też skończy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A w pizdu, 10 miejsce  ani w jedną ani w drugą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

c***owo

Chyba sam sobie zatankuję, skoro żaden tanker nie chciał Middletona za coś grającego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Vic bez żadnej kontuzji może być w kurwe ciężki do przegonienia. Ba, jakiś rekord FBX może paść. Rano zobaczyłem statline Jevona Cartera i pomyślałem „na pewno ten c***ek Vic go ma w składzie” no i miałem racje :) dodatkowo luka w najgorszym meczu sezonu robi i tak prawie 70, a mikal Bridges trzasnął mu 91,5fp. Gratki @Vic 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie czuje się władny by puszczać ten dziwny trejd, bo Pablo sprzedaje Markkanena zbyt łatwo i powinien otrzymac więcej niż Collinsa, ale to zrobię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na pytanie kto ma Embiida nieskromnie odpowiem : Ja kur...:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi