Skocz do zawartości
wiLQ

Ligi Roto 2022/23 NOWE zgloszenia

Rekomendowane odpowiedzi

W tym watku niech sie zapisuja osoby zainteresowane dolaczeniem do wielopoziomowych rozgrywek fantasy NBA w formule Roto + Aukcja, ktore co roku trwaja tyle ile sezon regularny W NBA [zwykle od pazdziernika do polowy kwietnia]. W zeszlym sezonie bylo w sumie 6 lig czyli w praktyce uzupelniasz poziom III w przyjetej drzewkowej strukturze rozgrywek.... jest decyduje kolejnosc zgloszen.

Jak ktos ma jakies pytania odnosnie gry czy rozgrywek niech najpierw sprawdzi czy nie ma odpowiedzi w FAQ dla debiutantow [http://www.e-nba.pl/topic/3012-faq-dla-debiutantów-w-fb/] oraz Regulaminie [http://www.e-nba.pl/topic/3015-regulamin-lig-roto/], a jak nie ma to niech bez skrepowania zada pytanie w watku pod tym pierwszym podanym linkiem. Te linki sa o tyle istotne, ze dolaczajac zgadzacie sie na przestrzeganie zasad opisanych w regulaminie.

W ramach zapisow podajcie swoje doswiadczenie w fantasy [pamietajac, ze to mozna sprawdzic na profilu Yahoo i jedyny cel tej informacji to sprawiedliwy podzial na ligi] oraz jesli chcecie grac ze znajomym w jednej lidze to podajcie jego nick na forum [przy czym musi on potwierdzic, ze chce grac z Toba]. Tzn przykladowy zapis powinien wygladac tak: "romek, 1 sezon, tytus i atomek" 😉

Ile powstanie lig zalezy od liczby uczestnikow gdzie docelowa i domyslna wielkosc ligi to 15.

Jak ktos sie zapisze i wiecej tu nie zajrzy pomimo przypomnien PMami to zakladamy, ze zrezygnowal i zastapi go ktos inny.

A tak poza tym, witamy i zyczymy dobrej zabawy 😉

W ostatnich paru latach dolaczalo zwykle 10-30 osob, a jak bedzie w 2022? Lista zapisanych...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A zagram, rookie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć,

w tym sezonie chciałbym wrócić do fantasy.

Gram od 2018 roku z przerwą w poprzednim sezonie.

1 miejsce w E-NBA Roto Liga III South 2020.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich.

Jeśli jest taka możliwość to chętnie zagram w fantasy ROTO, najchętniej z draftem aukcyjnym.

Pozdrawiam.

Grałem w fantasy w poprzednim sezonie.

Edytowane przez ernie9005

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Juz zostaliscie dopisani do swojej ligi, od tej pory zapisy sa zamkniete

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ktos jest chetny i aktywny to zapraszam do ligi roto na yahoo. To juz bedzie chyba 16 sezon. Sa dwa wolne miejsca. Moge podac szczegoly na priv. Liga 12 osobowa(brakuje dwoch), FA aukcja, 60 ruchow na sezon

Edit: liga juz w komplecie

Edytowane przez bogans2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
14 godzin temu, bogans2 napisał:

Jak ktos jest chetny i aktywny to zapraszam do ligi roto na yahoo. To juz bedzie chyba 16 sezon. Sa dwa wolne miejsca. Moge podac szczegoly na priv. Liga 12 osobowa(brakuje dwoch), FA aukcja, 60 ruchow na sezon

Wstępnie jestem zainteresowany ale to zależy w ilu ligach ostatecznie będę grał a to wciąż jeszcze nie jest pewne (czekam na utworzenie dwóch lig żeby móc do nich dołączyć).Jak się nie uda to chętnie zapelnie sobie miejsce nową ligą.

Oczywiście nie wiem czy wciąż są wolne miejsca i nie chce jednego z nich blokować ale wstępnie jestem zainteresowany.

Pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 29.09.2022 o 19:16, bogans2 napisał:

Ja mogę dołączyć. Nie wiem czy III Liga North ruszy w tym sezonie (tam nie ma nawet ankiety dotyczącej draftu), a nie ukrywam że chciałbym gdzieś zagrać w tym roku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
19 godzin temu, jacobsman13 napisał:

Ja mogę dołączyć. Nie wiem czy III Liga North ruszy w tym sezonie (tam nie ma nawet ankiety dotyczącej draftu), a nie ukrywam że chciałbym gdzieś zagrać w tym roku

Spokojnie, coś Ty taki nerwowy? Zdążymy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi