Binio 13 Napisano 7 Listopada 2022 (edytowane) 2 godziny temu, ely3 napisał: Nie wiem czy Lakers powinni teraz wymieniać RW., I nie dlatego ,że nagle zaczął grać ale dlatego ,że Lakers nie może oddać przyszłości jeśli nadal będą mieć zespół na odpadnięcie w play-in/ Jakby wymienili RW na Giannisa albo Lukę to może i byłoby warto ale tak to niczego nie zmieni skoro Davis z LeBonem mają zjazd a większosć graczy w rotacji gra po prostu źle Westbrooka za Doncicia, Davisa za Giannisa, jakiegoś pionka za wysoki nr draftu bo przecież Showtime musi wrócić do Los Angeles a King LeBron musi zdobyć więcej pierścieni od Jordana. Edytowane 7 Listopada 2022 przez Binio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ely3 8800 Napisano 7 Listopada 2022 2 godziny temu, Binio napisał: Westbrooka za Doncicia, Davisa za Giannisa, jakiegoś pionka za wysoki nr draftu bo przecież Showtime musi wrócić do Los Angeles a King LeBron musi zdobyć więcej pierścieni od Jordana. Sarkazm jak widze nie jest dla wszystkich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
knt 94 Napisano 7 Listopada 2022 Jak Westbrook rzucał osobiste w pierwszej kwarcie to publika skandowała MVP, jaka publika taki MVP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wyparlo 1082 Napisano 7 Listopada 2022 9 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał: nie ma i nie będzie nikogo takiego zapewne jeszcze długo jeszcze tylko CP3 wypada tu dość korzystnie, ale jest młodszy LeBron właśnie ma duży handicap, że się urodził 30 grudnia i ludzie często o tym zapominają. CP3 nie jest jakoś wiele młodszy, bo 5 miesięcy i kilka dni. LeBron nawet jeszcze tych 38 lat nie ukończył, a Jordan jest z lutego, bo już ktoś inny go porównywał jak obaj grali jako 38-latkowie, ale Jordan przy rozpoczęciu sezonu 2001/2022 miał już 38,5 lat, a LeBron dopiero tyle będzie miał na PO 2022/23, które wynika, że obejrzy jedynie na trybunach albo ekranie komórki/laptopa/telewizora. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NieMy 137 Napisano 7 Listopada 2022 10 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał: jeszcze tylko CP3 wypada tu dość korzystnie, ale jest młodszy CP3 jest młodszy od Lebrona raptem o 4 miesiące (127 dni) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 10154 Napisano 7 Listopada 2022 to raczej Paul tym młodym zrobił kariery, wiadomo, że to nie ten sam gracz, ale to przez ostatnie sezony top3 PG a z tych klasycznych pewnie najlepszy, no... niech każdy sobie tak dziadzieje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karpik 4393 Napisano 7 Listopada 2022 Niesamowite co się tu pisze, tak jakbym widział inny mecz Tak, LeBron wygląda gorzej niż rok temu i ma problemy z jumperkiem. Tak, Davis wyglądał lepiej w bańce i ma problemy z jumperkiem, ale... LeBron z Davisem są w meczu 20-35 FG z tylko 2 TO, reszta zespołu jest 20-52 FG z 14 TO, a ja tu czytam, że LeBron się kończy, a Davis wygląda jak Patrick Ewing z Sonics. I jeszcze można się dowiedzieć, że Westbrook jest najlepszy w Lakers, kiedy to między innymi on zawalił ten mecz z Cavs. Russ fajnie zaczął, dużo lepiej wygląda wchodząc z ławki, grając jako point forward (nawet w obronie przesunięty kilka pozycji wyżej wydaje się dawać radę) wnosi sporo energii i potrafić zmienić momentum. Tak było w pierwszej połowie. Nikt jednak nie daje kredytu LeBronowi i AD, że w 1H Allen z Mobleyem zdobyli łącznie 0 pkt, a Russ oprócz fajnych akcji zaliczał też głupie straty. Mecz Lakersom przegrał przede wszystkim fatalny lineup z końcówki 3Q - Russ-Reaves-Ryan-JTA-Gabriel. Cavs zrobili run 17-0, a Lakers mieli w tym czasie 5 strat w 6 possensions (ta jedna akcja, kiedy nie było straty, to Westbrook rzucający wide open pull up 3 - generalnie to też jest prawie strata). Cavs jebali Lakers w transition i odjechali na kilkanaście pkt. Nie mam pojęcia czemu Davis po zajebistej pierwszej połowie, kiedy zdominował Allena i Mobleya, po przerwie oddaje 2 rzuty, a grę próbują ciągnąć Troy Brown, Reaves czy Ryan. Czy to tak miało być czy AD się na coś obraził, ale powinien w takiej sytuacji wziąć na siebie grę, zwłaszcza, że Allen z Mobleyem byli w foul trouble i kilka akcji Davisa mogłoby spowodować więcej minut dla Robina Lopeza. Ale to i tak są raczej niuanse, bo jeśli poza Davisem i LeBronem nie ma nikogo, kto potrafiłby rzucać piłką do kosza, to wyniki są jakie są. Ostatnie kilka meczów wyglądało lepiej, bo Lonnie Walker chwilowo wyglądał na koszykarza, z Cavs jednak miał problemy z faulami i wyszło jak wyszło. No, ale tak to jest jak musisz polegać na Lonnie Walkerze... PS Ciałkiem nieźle jak na washed up Ewinga. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6558 Napisano 7 Listopada 2022 bardziej chodziło o tego z końca Knicks - z Magic i Sonics się nie liczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mich@lik 172 Napisano 7 Listopada 2022 Panie Boże, czym zasłużyłem sobie na tego newsa, że AD jest na rynku? Niech go tylko ktoś zabierze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas 82 Napisano 7 Listopada 2022 (edytowane) Zastanawiam się, kiedy rozgonią to całe towarzystwo. Biorąc pod uwagę bilans i styl lejkersów, tytuł tego wątku wygląda jak żart. Słowo odkupienie należy zmienić na ...? Edytowane 7 Listopada 2022 przez Thomas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ely3 8800 Napisano 7 Listopada 2022 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 10154 Napisano 7 Listopada 2022 czy najlepszym wyjściem nie będzie oddanie Davis za możliwie najlepszy pakiet pod rebuilding i zachowanie picków 27 i 29? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van 715 Napisano 7 Listopada 2022 15 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: czy najlepszym wyjściem nie będzie oddanie Davis za możliwie najlepszy pakiet pod rebuilding i zachowanie picków 27 i 29? Namówiłeś mnie, kasa podobna także AD za Joka. Do it Rob Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 10154 Napisano 7 Listopada 2022 18 minut temu, Van napisał: Namówiłeś mnie, kasa podobna także AD za Joka mówisz, że że stwierdzenia najlepszy pakiet wyszedł Tobie Jokić? inna sprawa nie mam pojęcia jak oszacować value AD obecnie, ale mam przeczucie, że teraz jest najwyższe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van 715 Napisano 7 Listopada 2022 17 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: mówisz, że że stwierdzenia najlepszy pakiet wyszedł Tobie Jokić? inna sprawa nie mam pojęcia jak oszacować value AD obecnie, ale mam przeczucie, że teraz jest najwyższe Napisałeś to Ty więc walnąłem z Jokicem, ale równie irracjonalnie wyglądałyby inne potencjalne wymiany AD. Dlaczego? Bo przez kontuzje jego wartość jest teraz na tyle niska, że nikogo porównywalnego do siebie by nie dostali. Dodatkowo jakikolwiek deal jaki nie wzmacnia na już ich z jego udziałem powoduje, że napięte stosunki władz Lakers z LeBronem stają się jeszcze bardziej napięte. Pisałem jakoś czas temu, że Lakers albo robią coś wokół AD i Lebrona na już poświęcając przyszłość albo powinno jednego i drugiego za assety oddać, czego też nie zrobią przynaniej w tym sezonie bo rekord Jabbara i swap picków z NO. Więc dupa zbita. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10370 Napisano 7 Listopada 2022 2 godziny temu, Thomas napisał: Zastanawiam się, kiedy rozgonią to całe towarzystwo. Biorąc pod uwagę bilans i styl lejkersów, tytuł tego wątku wygląda jak żart. Słowo odkupienie należy zmienić na ...? Droga Krzyżowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephnba 3667 Napisano 8 Listopada 2022 W internetach piszo że Davis jednak faktycznie może być dostępny Oby tak było, uwielbiam gościa i nie potrafię patrzeć na niego w tym obsranym jerseyu Lakers Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kucharius1 251 Napisano 8 Listopada 2022 7 godzin temu, josephnba napisał: W internetach piszo że Davis jednak faktycznie może być dostępny Oby tak było, uwielbiam gościa i nie potrafię patrzeć na niego w tym obsranym jerseyu Lakers Stary... Też nie przepadam za Lakers, ale pisać w wątku przeznaczonym dla ich kibiców że ich jersey jest "obsrany" to brak kultury. Z pewnością stać Cię na więcej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregorius 520 Napisano 8 Listopada 2022 3 minuty temu, Kucharius1 napisał: Stary... Też nie przepadam za Lakers, ale pisać w wątku przeznaczonym dla ich kibiców że ich jersey jest "obsrany" to brak kultury. Z pewnością stać Cię na więcej. Jego w niektórych tematach nie bardzo ale poza tym spoko gość. 7 godzin temu, josephnba napisał: W internetach piszo że Davis jednak faktycznie może być dostępny problem tylko że nie bardzo widać kto miały by być celem wymiany. Chyba że już totalne rzucenie ręcznika i jego sprzedaż dużo poniżej wartości. Może była by jakaś szansa z Brooklyn jak Ci zdadzą sobie sprawę że są w takiej samej albo większej dupie niż LAL. Nie wiem coś w stylu AD za KD i Bena. Ale KD jest dużo bardziej wartościowy wiec nie wiem czy Ben by to równoważył. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RonnieArtestics 3432 Napisano 8 Listopada 2022 (edytowane) Nie jestem fanem lakers ale może Idźcie do swojego tematu, bo k**** ile razy można przerabiać rozwalanie kolejnego tematu tą samą dyskusją ? Lakers kończy się czas na zrobienie czegokolwiek bo 2-8 to niby mało ale już jakieś 4-13 bedzie chyba ciężko odrabiać a nie widzę szans na poprawę z tym personelem. Edytowane 8 Listopada 2022 przez RonnieArtestics Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach