Dziuseppe 81 Napisano 11 Września 2022 Jak co roku będzie to numer jeden temat na forum do czytania na kibelku, spuszczając krakena do morza razem z kolejnymi stronami tego pięknego tematu. Pulpecik nakręci puste cyferki w sezonie regularnym, znowu dostanie lanie w playoffach i tak w kółko. Nic się nie zmieni przez kolejne sezony, pączek nigdy nic nie wygra, zostanie w Nuggets, ponieważ nikt i tak się na niego nie nabierze, po 30-stce będzie siedział na wózkach przed Walmartem w tym śmiesznym Kolorado, zajadając chipsy, popijając coca-cole, odcinając kupony, a jokicofagi na forum będą wymyślać kolejne teorie spiskowe i tłumaczyć pulpeta, bo przecież jest najlepszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephnba 3668 Napisano 11 Września 2022 Skoro mi piszą że jestem hejterrm Jamesa to ja k**** nie mam pojęcia jak to określić Tak jak pisałem Nadużywa tego słowa jeden z drugim i potem wychodzą takie kwiatki i nie ma odpowiednio mocnego słowa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julekstep 12223 Napisano 12 Września 2022 (edytowane) 9 godzin temu, josephnba napisał: Skoro mi piszą że jestem hejterrm Jamesa to ja k**** nie mam pojęcia jak to określić Tak jak pisałem Nadużywa tego słowa jeden z drugim i potem wychodzą takie kwiatki i nie ma odpowiednio mocnego słowa nah przeciez ten powyzej fo fake konto LBSa na ktorym pisze glupoty zeby nakrecac temat Edytowane 12 Września 2022 przez julekstep Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 10208 Napisano 12 Września 2022 wprawdzie jestem lekko pojebany, ale no raczej nie aż tak hejterow też trzeba umieć sobie wychować, kolega staje się już niemal elitarny w temacie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 9045 Napisano 12 Września 2022 Inna kwestia, że jakbym miał uzasadniać zatrudnienie zwłok DeAndre Jordana to jedyne co mi przychodzi na myśl to nabijanie onoff i adv stats Jokiciowi xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reikai 4503 Napisano 12 Września 2022 1 minutę temu, january napisał: Inna kwestia, że jakbym miał uzasadniać zatrudnienie zwłok DeAndre Jordana to jedyne co mi przychodzi na myśl to nabijanie onoff i adv stats Jokiciowi xd To jest niesamowite jak taki kasztan ciągle znajduje zatrudnienie w klubach z gwiazdami. Przypomnę, że przez ostatnie 2 lata: -był w Nets i ci posadzili Allena tylko po to, bo jest tam Deandre i Durant tak chciał - byk starterem w Lakers -został backupem Nuggets Albo ma kwity na pół ligi, albo ma kwity na pół ligi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 8205 Napisano 12 Września 2022 Albo dobrego dealera a sam dyskretny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephnba 3668 Napisano 12 Września 2022 Tym bardziej dziwi kiedy Howard wciąż jest na rynku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
T+?%hZ<A<5ZZB~5L 457 Napisano 12 Września 2022 Godzinę temu, january napisał: Inna kwestia, że jakbym miał uzasadniać zatrudnienie zwłok DeAndre Jordana to jedyne co mi przychodzi na myśl to nabijanie onoff i adv stats Jokiciowi xd Godzinę temu, Reikai napisał: To jest niesamowite jak taki kasztan ciągle znajduje zatrudnienie w klubach z gwiazdami. Moim zdaniem to magia nazwiska. Gdyby nazywał się "Koncak", "McIlvaine" albo "Montross" już od dawna grałby w Puerto Rico albo w Egipcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lorak 5448 Napisano 12 Września 2022 12 godzin temu, Dziuseppe napisał: Jak co roku będzie to numer jeden temat na forum do czytania na kibelku, spuszczając krakena do morza razem z kolejnymi stronami tego pięknego tematu. Pulpecik nakręci puste cyferki w sezonie regularnym, znowu dostanie lanie w playoffach i tak w kółko. Nic się nie zmieni przez kolejne sezony, pączek nigdy nic nie wygra, zostanie w Nuggets, ponieważ nikt i tak się na niego nie nabierze, po 30-stce będzie siedział na wózkach przed Walmartem w tym śmiesznym Kolorado, zajadając chipsy, popijając coca-cole, odcinając kupony, a jokicofagi na forum będą wymyślać kolejne teorie spiskowe i tłumaczyć pulpeta, bo przecież jest najlepszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 10208 Napisano 12 Września 2022 3 godziny temu, josephnba napisał: Tym bardziej dziwi kiedy Howard wciąż jest na rynku Howard jak Howard, Boogiego mi szkoda, ale chyba ktoś mu nawkładał bajek o sporym kontrakcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
T+?%hZ<A<5ZZB~5L 457 Napisano 12 Września 2022 (edytowane) Cousins = zmarnowana kariera. Hybryda Derricka Colemana (mentality & work ethic) i Eltona Branda (skillset & injury factor). Ciekawostka: w zeszłym roku rozegrał w DEN swój najlepszy sezon w play-offs i były to zarazem dopiero trzecie PO w jego 12-letniej karierze. EDIT: i w przeciwieństwie do Branda nigdy nie zostanie GM'em (nawet tylko tytularnym jak Brand). Edytowane 12 Września 2022 przez T+?%hZ<A<5ZZB~5L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kepler 241 Napisano 12 Września 2022 15 godzin temu, Dziuseppe napisał: Pulpecik nakręci puste cyferki w sezonie regularnym, znowu dostanie lanie w playoffach i tak w kółko Na razie to jest taka faza, że jeszcze wielu daje się na niego nabrać ale za kilka lat najdzie ich taka refleksja, że to po prostu taki Westbrook w ciele centra. Dużo pustych statsów, mierna obrona i brak wpływu na zwycięstwa swojej drużyny, zwlaszcza w playoffach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julekstep 12223 Napisano 12 Września 2022 LBS ogarnij się z tymi fake kontami! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian 1836 Napisano 12 Września 2022 32 minuty temu, Kepler napisał: Na razie to jest taka faza, że jeszcze wielu daje się na niego nabrać ale za kilka lat najdzie ich taka refleksja, że to po prostu taki Westbrook w ciele centra. Dużo pustych statsów, mierna obrona i brak wpływu na zwycięstwa swojej drużyny, zwlaszcza w playoffach Takie rzeczy można napisać o wielu graczach. Sztandardowy przykład - Lebron James. Gdyby nie to, że postanowił zbudować pakę gwiazd w Miami a później dostał to samo w Cavs i Lakers to by było słabo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 10208 Napisano 12 Września 2022 44 minuty temu, julekstep napisał: LBS ogarnij się z tymi fake kontami! uspokój się @starYfaN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucas 3230 Napisano 12 Września 2022 5 godzin temu, january napisał: Inna kwestia, że jakbym miał uzasadniać zatrudnienie zwłok DeAndre Jordana to jedyne co mi przychodzi na myśl to nabijanie onoff i adv stats Jokiciowi xd Olek Balcerowski siadlby już lepiej, najgorszy ruch Denver choć ogólnie z lata jestem zadowolony coraz bardziej, bo początkowo miałem więcej wątpliwości. Chyba czas leczy rany i pogodziłem się z brakiem Wielkiego Monte Morrisa. 5 godzin temu, Reikai napisał: To jest niesamowite jak taki kasztan ciągle znajduje zatrudnienie w klubach z gwiazdami. Przypomnę, że przez ostatnie 2 lata: -był w Nets i ci posadzili Allena tylko po to, bo jest tam Deandre i Durant tak chciał - byk starterem w Lakers -został backupem Nuggets Albo ma kwity na pół ligi, albo ma kwity na pół ligi. Dodaj jeszcze, że w Philly pograł i to nawet w PO dwa razy jako starter przy braku Joela xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julekstep 12223 Napisano 12 Września 2022 6 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: uspokój się @starYfaN nie sprzedawaj mnie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephnba 3668 Napisano 12 Września 2022 Teraz, julekstep napisał: nie sprzedawaj mnie! I tak każdy wiedział Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julekstep 12223 Napisano 12 Września 2022 Teraz, josephnba napisał: I tak każdy wiedział tylko jeszcze nie wiecie które to troll konto! xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach