mikrofalowka 706 Napisano 7 Maja 2022 Zdrówko panowie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 1023 Napisano 7 Maja 2022 Ja pije wódę takE tego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptak 903 Napisano 7 Maja 2022 Pewnie, że ładnie walczyli, ale sabotażysta Tatum i sędziowie z wada wzroku to nie są warunki żeby wygrać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 10207 Napisano 8 Maja 2022 lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 1023 Napisano 8 Maja 2022 Za dużo za dużo do szklanki było wlane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iglo13 1040 Napisano 8 Maja 2022 Mecz od samego początku na agresji, wszyscy pobudzeni, kibice reagują w europejskim stylu na właściwie wszystko co sie dzieje na parkiecie. No podoba mnie sie to Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ely3 8826 Napisano 8 Maja 2022 Maxi Kleber - gościu na obwodzi niszczy kolejnego rywala Suns się nie obudzili chyba bo stacić 37 pkt w pierwszej kwarcie to jakaś aberracja. I jeszcze Crowdera stracili 15 minut meczu a Mavs już rzucali 17 razy za 3. Co najmniej 1 trójka na minutę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6578 Napisano 8 Maja 2022 strasznie zieją Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iglo13 1040 Napisano 8 Maja 2022 Najpierw 7 strat, teraz 4 faule w 1 połowie. No te urodziny nie pomogły Cp3 bo gra gorzej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kucharius1 251 Napisano 8 Maja 2022 Pięknie to wygląda. Zaangażowanie na maxa każdego. Oby wytrzymali . CP3 jak jest geniuszem, to czasem jak zrobi się nerwowo to ma giga kupe w spodenkach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 1023 Napisano 8 Maja 2022 Dobra pierwszą połowę obejrzę sobie z odtworzenia, od drugiej wchodzę na live Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RonnieArtestics 3435 Napisano 8 Maja 2022 Niezle, ten piąty faul paula to już niezła drukarnia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ely3 8826 Napisano 8 Maja 2022 słuszny ofens ale chyba sobie sędziwoie przypomnieli o zmianie zasad bo już dawno nie widziałem by ktoś gwizdał taki faul gdzie Paul ewidentnie wbiegł przed Brunsona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 1023 Napisano 8 Maja 2022 O kur.wa co za druk poszedł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iglo13 1040 Napisano 8 Maja 2022 Gdyby Paul nie był Paulem to by nie gwizdnęli. A że wymusił tak pewnie 200 fauli przez ostatnie 15 lat to sie sędziowie już nauczyli, a nawet sa wyczuleni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 1023 Napisano 8 Maja 2022 Druk za drukiem. Nie No nie da się wygrać jak Mavs sędziowie pilnują Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
iglo13 1040 Napisano 8 Maja 2022 A mi sie wydaje że to nie wina sędziów tylko Luka co akcje atakuje w post Payne'a i bidulek nie ma co zrobić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kepler 241 Napisano 8 Maja 2022 Jak czasem narzekam na uznaniowość gwizdania np. rąk w piłce nożnej to gdy oglądnę taki mecz NBA to od razu sędziowanie w nożnej wydaje mi się nie takie złe. Dawno nie widziałem większej drukarni jak w tym meczu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 1023 Napisano 8 Maja 2022 2 minuty temu, iglo13 napisał: A mi sie wydaje że to nie wina sędziów tylko Luka co akcje atakuje w post Payne'a i bidulek nie ma co zrobić O to też jest ciekawe. Na boisku Cameron Johnson, JC i Ayton a Luka tyłem gra z Paynem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kucharius1 251 Napisano 8 Maja 2022 Ale o co chodzi konkretnie? Jak w pierwszych dwóch meczach było sprzyjanie gospodarzom i wieczne chronienie DBooka to git. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach