kcp78 463 Napisano 2 Września 2021 1 godzinę temu, ozzy110 napisał: No jeśli się o tym mówi to ktoś musi być kompletnie nie rozumiesz tej informacji... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozzy110 1089 Napisano 2 Września 2021 46 minut temu, kcp78 napisał: kompletnie nie rozumiesz tej informacji... To oświeć mnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nba2midnight 938 Napisano 2 Września 2021 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rw30 5038 Napisano 2 Września 2021 ciekawe czy Pippen i Kemp też próbujo wrócić. No i brakuje mi też Tyreke Evansa i OJ Mayo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wyparlo 1004 Napisano 2 Września 2021 Myślałem, że Monta Ellis już dawno dał sobie spokój z koszykówką, ale po 4 latach przerwy od NBA próbuje jeszcze wrócić. Ostatnio oglądam AfroBasket i tam dla Republiki Środkowoafrykańskiej grał 40-letni Romain Sato, który od 4 lat nie grał w kosza, a zapewne dla osób, które siedzą w Eurolidze jest to postać doskonale znana. Może Ellisowi też się uda. A tak poważnie zapewne Monta należy do grona osób, które przetraciły całą kasę z kariery i teraz zaczynają się desperackie ruchy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evitacre 306 Napisano 3 Września 2021 (edytowane) 8 godzin temu, Wyparlo napisał: A tak poważnie zapewne Monta należy do grona osób, które przetraciły całą kasę z kariery i teraz zaczynają się desperackie ruchy. Sprawdziłem, bo lubiłem typa Monta Ellis earned over $90 million through his NBA career, a staggering amount for a second-round pick. Because the Pacers cut him when they did and worked out a buyout plan, Ellis has earned over $2.24 million each of the last three seasons. That payment plan will continue through the 2021-22 season. Ellis, who turns 35 in October, now works as a coach in Mississippi. That role also allows him to work with his two children. Ellis left the Golden State Warriors — not by his own choice — at the wrong time for him as a player. He made the most of his next few seasons, however, and appears happy in retirement. Edytowane 3 Września 2021 przez evitacre Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kcp78 463 Napisano 3 Września 2021 20 godzin temu, ozzy110 napisał: To oświeć mnie... chodzi o to, ze sa w us miejsca, w ktorych mozliwosc podjecia pracy w charakterze grajka nba uwarunkowana jest zaszczepieniem sie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tecu 2166 Napisano 3 Września 2021 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nba2midnight 938 Napisano 3 Września 2021 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozzy110 1089 Napisano 3 Września 2021 Godzinę temu, Tecu napisał: Nie rozumiem Memphis. O co im chodzi podczas tego offseason Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mailman 363 Napisano 3 Września 2021 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nba2midnight 938 Napisano 3 Września 2021 54 minuty temu, Mailman napisał: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 6601 Napisano 3 Września 2021 Wtf? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nba2midnight 938 Napisano 3 Września 2021 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nba2midnight 938 Napisano 3 Września 2021 Jak ktos chce o podatkach poczytac https://www.basketballnews.com/stories/how-projected-nba-luxury-taxpayer-teams-look-in-2021-22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nba2midnight 938 Napisano 3 Września 2021 (edytowane) @ShamsCharania DeAndre Jordan is expected to sign a one-year, $2.6M deal with the Los Angeles Lakers after he clears waivers, sources tell @TheAthletic @Stadium According to Shams Charania of The Athletic, Detroit has waived Jordan after he gave back $4 million in a buyout and intends to sign with the Lakers on a one-year deal: Edytowane 3 Września 2021 przez nba2midnight Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozzy110 1089 Napisano 3 Września 2021 Kto mi wytłumaczy dlaczego Pistons oddali Sekou praktycznie za frajer? Mam kolejny mindfuck Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memento1984 1356 Napisano 4 Września 2021 Doumbaya do smietnika, brawo Pistons za swietny pick. Chodzily plotki ze z nim nie halo ale jednak wziqc na klate taki syf. Goraco 1 godzinę temu, ozzy110 napisał: Kto mi wytłumaczy dlaczego Pistons oddali Sekou praktycznie za frajer? Mam kolejny mindfuck Smietnikowy pick Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan A. 163 Napisano 4 Września 2021 5 godzin temu, ozzy110 napisał: Kto mi wytłumaczy dlaczego Pistons oddali Sekou praktycznie za frajer? Mam kolejny mindfuck Oddali swoją "podstawę pod mocny PO team za frajer"? No way!!+-!= xDxDxD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kcp78 463 Napisano 4 Września 2021 7 godzin temu, ozzy110 napisał: Kto mi wytłumaczy dlaczego Pistons oddali Sekou praktycznie za frajer? Mam kolejny mindfuck Nie 'za frajer', tylko za 3 drugie rundy draftu, bo tak można by to w istocie policzyć, jeśli przyjmiemy, że okafor 'podzedl' za 2nd round. Uczciwa cena za 15. wybór słabego draftu, jak sądzę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach