Chytruz 6754 Napisano 17 Lipca 2021 20 minut temu, rw30 napisał: nie ma za co. Z Twojego postu wynika, że ciągle je mieli nawet bez Kawahi'ego Niezbyt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rw30 5141 Napisano 17 Lipca 2021 (edytowane) aha. No to nie będę się spierał, zwłaszcza, że to jak z analizowaniem wiersza na języku polskim, ale nie wiedziałem że można przejebać coś czego się w ogóle nie miało. W dniu 1.07.2021 o 15:27, Chytruz napisał: Mistrzowskie okienka trafiają się rzadko i zazwyczaj zamykają się szybciej niż się wydaje. Clippers przejebali już drugą szansę Cóż, człowiek całe życie się uczy. Edytowane 17 Lipca 2021 przez rw30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chytruz 6754 Napisano 17 Lipca 2021 4 minuty temu, rw30 napisał: ale nie wiedziałem że można przejebać coś czego się w ogóle nie miało. "Clippers przejebali juz druga szanse", jest napisane w tym co zacytowales. Tez polonista nie jestem, ale szanse chyba mozna miec i mozna ja przejebac. Mozna ja tez przejebac np. przez kontuzje czolowego gracza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kubbas 2270 Napisano 19 Lipca 2021 W dniu 1.07.2021 o 10:09, matibur napisał: Może obejrzyj sobie jak to wyglądało, tylko spojrzał na niego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eld 5956 Napisano 20 Lipca 2021 He He he He he he Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pepis21 984 Napisano 20 Lipca 2021 To nie może być przypadek. Mimo wszystko gratuluje kibicom Bucks mistrzostwa po 50 latach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kubbas 2270 Napisano 20 Lipca 2021 1 godzinę temu, Eld napisał: He He he He he he hahahahahahahaha juz widze mine naczelnego flopiara jak zobaczyl ta obstawe mam niesamowita beke jak gracz na takim poziomie moze wierzyc w to ze tyle lat nie wygrywa meczu przez sedziego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mac 4641 Napisano 20 Lipca 2021 22 minuty temu, Kubbas napisał: mam niesamowita beke jak gracz na takim poziomie moze wierzyc w to ze tyle lat nie wygrywa meczu przez sedziego A ja mam bękę jak ktoś może wierzyć w niezawisłość czy ogólnie obiektywizm jakichkolwiek sędziów, a w tym kontekście, naszym NBA i sprawie Toma Donaghiego tymbardziej. Tak czy siak, tamten stat odnosił się jak Foster był głównym sędzią czy właśnie jakimkolwiek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kubbas 2270 Napisano 20 Lipca 2021 Godzinę temu, mac napisał: A ja mam bękę jak ktoś może wierzyć w niezawisłość czy ogólnie obiektywizm jakichkolwiek sędziów, a w tym kontekście, naszym NBA i sprawie Toma Donaghiego tymbardziej. Tak czy siak, tamten stat odnosił się jak Foster był głównym sędzią czy właśnie jakimkolwiek? aha czyli wg Ciebie Scott Foster potrafi sprawic ze CP3 nie zaleznie jak zagra przegra kazdy mecz i stad te 12 z rzedu, jest ono tylko z powodu Scotta Foster i nie wazne jakby zagrali to itak by z nim przejebali cool story bro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pepis21 984 Napisano 20 Lipca 2021 A ja mam bekę, bo zauważyłem, że ta dywagacja jest w temacie Suns-Clippers a nie Suns-Bucks. Sam się zresztą złapałem na to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach