rw30 4634 Napisano 1 Lutego ok, przyznaję się, @MVPrzemek to moje konto. Upraszam szanownych adminów o amnestię. życzę miłego dnia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matek 4246 Napisano 1 Lutego Wiedziałem to Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 3330 Napisano 1 Lutego Cześć Przemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 5732 Napisano 1 Lutego Przyznaje się ze jestem braholem Przemasa. Dużo z erwusuem rozmawiamy o koszu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eld 5179 Napisano 1 Lutego Przyznaję że Ignazz to moje drugie konto. Specjalnie na tym drugim piszę nieskładnie, niestylistycznie, z brakiem interpunkcji co zdanie dając enter aby moderacja nie kapnęła się, że w miarę trzymający poziom polszczyzny Eld i Ignazz to ta sama osoba. Można już spokojnie skasować konta Ignazza. No może tak gdzieś za miesiąc. Tym bardziej, że na zlocie który organizował w knajpie w której nic nie było słychać, dostał whiskey i do dziś się nie dowiedziałem co się z nią stało, więc to był kto inny, a tylko podawał się za niego a flachę przytulił. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephnba 2671 Napisano 1 Lutego Ingazz to drugie konto @NY-PiXo Tylko że poprawił interpunkcję i stylistykę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 5732 Napisano 1 Lutego @ignazz jestem botem durnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kołczu33 145 Napisano 1 Lutego Innego coming outu się spodziewałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matek 4246 Napisano 1 Lutego 21 minut temu, Kołczu33 napisał: Innego coming outu się spodziewałem To gdyby ktoś inny założył temat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MVPrzemek 910 Napisano 11 Lutego (edytowane) w zwiazku z tym ze zdecydowalem sie ujawnic moja tozsamosc to po dluzszym namysle prosze modieratorów o usuniecie mojego konta o nazwie @rw30 bo chce skupic cala swoja aktywnosc na swoim main koncie o lepszej reputacji i prestizu czyli @MVPrzemek z fartem mordy i dziekowka za te lata pisania ze mno jako russelwestrbrook30cm (tak to oficjalne rozwiniecie, mix ulubionego gracza i rozmiar mojej meskosci) ale to se ne vrati Edytowane 11 Lutego przez MVPrzemek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eld 5179 Napisano 11 Lutego Borys tylko może skasować. Napiszę do niego, aby skasował obydwa i a jak MVPrzerw30cm będzie chciał wrócić, to niech założy sobie nowe konto, ale pod groźbą perm bana jeśli w avatarze znów będzie morda Gortata lub Tuckera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rw30 4634 Napisano 13 Lutego dobra , tylko matek dał się wkrecić, no cóż, show must go on Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephnba 2671 Napisano 13 Lutego To ja puściłem bąka w windzie wczoraj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rw30 4634 Napisano 13 Lutego W dniu 11.02.2021 o 17:22, Eld napisał: Borys tylko może skasować. Napiszę do niego, aby skasował obydwa i a jak MVPrzerw30cm będzie chciał wrócić, to niech założy sobie nowe konto, ale pod groźbą perm bana jeśli w avatarze znów będzie morda Gortata lub Tuckera. co Ci się w Tuckerze nie podoba? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eld 5179 Napisano 13 Lutego Godzinę temu, rw30 napisał: co Ci się w Tuckerze nie podoba? Że ma więcej butów niż ja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach