RappaR 7704 Napisano 23 Października 2022 Teraz, Pablo81 napisał: Bezpośredni? Tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablo81 1755 Napisano 23 Października 2022 Teraz, RappaR napisał: Tak To fajnie Gdzie znalazłeś? Gdzie szukałeś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RappaR 7704 Napisano 23 Października 2022 4 minuty temu, Pablo81 napisał: To fajnie Gdzie znalazłeś? Gdzie szukałeś? https://www.google.com/travel/explore?tfs=CBwQAxocagwIAhIIL20vMGYydjASCjIwMjItMTItMzEoAHABggELCP___________wFAAUgBmAECsgEaEgkvbS8wMl8yODYqDQgDEgkvbS8wM2RqbWQ&tfu=GioaKAoSCbyR3rsBwTNAEaOBWkj2KFHAEhIJxj4Wyl-fFUARo4FaSNasVsA&hl=pl&gl=pl&client=opera&tcfs=ChEKCC9tLzBmMnYwGgVNaWFtaRIWCgkvbS8wMl8yODYSCU5vd3kgSm9ya1IEYAJ4AQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6582 Napisano 23 Października 2022 jeśli chodzi o USA to polecam loty z Oslo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rw30 5864 Napisano 25 Października 2022 z dupy pytanie: czy ktoś przypadkiem w najbliższych dniach nie będzie na lotnisku w Berlinie? jest dziwny fuck up, moja torba ze sprzętem do kitesurfingu tam utknęła (ja jestem w Brazylii), nic nie potrafię załatwić z infolinią ani z pracownikami TAP Portugal tu w Brazylii i myślę sobie, że może ktoś asertywny & wygadany na miejscu w Berlinie coś mógłby załatwić? oczywiście odwdzięczę się w ustalony sposób, alkoholem, $$$ czy ustawieniem meczy w NBA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
falcao 710 Napisano 25 Października 2022 Korzystał ktoś z Tripadvisor ? Chce lecieć z dziewczyna do Meksyku na święta i nowy rok a mieszkam w Kanadzie i ludzie odradzali mi biura podróży. Tripadvisor jest chyba legitny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rw30 5864 Napisano 26 Października 2022 ale jako co, jako miejsce do porad nt gdzie jechać a gdzie nie czy czego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
falcao 710 Napisano 26 Października 2022 @ignazz zwolnij skrzynkę 2 minuty temu, rw30 napisał: ale jako co, jako miejsce do porad nt gdzie jechać a gdzie nie czy czego? Miejsce zeby wykupić wycieczkę w dobrej cenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rw30 5864 Napisano 26 Października 2022 a to nawet nie wiedziałem, że majo takie coś, nieraz na forum tam wchodzę jak potrzebuję jakichś informacji w Europie to chyb mało popularne, nigdy nie słyszałem żeby ktoś 'był na wakacjach z TA' ale może panowie z UK których jest tu kilku się nie zgodzo.... ale czekaj, UK to nie Europa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 8210 Napisano 26 Października 2022 53 minuty temu, falcao napisał: @ignazz zwolnij skrzynkę Miejsce zeby wykupić wycieczkę w dobrej cenie Już Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MA23 312 Napisano 26 Października 2022 (edytowane) Poleca ktoś jakieś fajne miejsce na wypad w okresie świąt BN ? Zależy mi najbardziej na ciszy i spokoju. I ładnych widoczkach... I zwierzęta też spoko ( agroturystyka czy coś mile widziana). Edytowane 26 Października 2022 przez MA23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RappaR 7704 Napisano 29 Października 2022 Lepiej lecieć norweckimi liniami czy niemieckimi do Miami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memento1984 1579 Napisano 29 Października 2022 24 minuty temu, RappaR napisał: Lepiej lecieć norweckimi liniami czy niemieckimi do Miami? Norweskimi! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6582 Napisano 30 Października 2022 14 godzin temu, RappaR napisał: Lepiej lecieć norweckimi liniami czy niemieckimi do Miami? Norweskie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rw30 5864 Napisano 30 Października 2022 (edytowane) W dniu 29.10.2022 o 16:56, RappaR napisał: Lepiej lecieć norweckimi liniami czy niemieckimi do Miami? obojętnie. Jeśli cena i godziny ci pasują / nie grają roli, to patrzyłbym na to, jakim samolotem ma być wykonywany 'Twój' lot (co ostatecznie i tak może się zmienić), bo to trochę zmienia odnośnie komfortu lotu. Edytowane 31 Października 2022 przez rw30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RappaR 7704 Napisano 11 Listopada 2022 Lecę z Oslo do Miami 28.12-20.01 za 3200 w dwie strony z bagażem, w planach zwiedzanie Florydy, Karaiby i Kolumbia, bilety jeszcze dostępne jak ktoś chce się napić w sylwestra szampana po drugiej stronie globu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 1181 Napisano 11 Listopada 2022 Mam pytanie do kogoś ogarniętego w klimatach Londynu jestem w Lądku i z dziećmi osiem 10 lat czy ktoś może polecić jakieś atrakcje w Londynie dla dzieciarni ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablo81 1755 Napisano 12 Listopada 2022 9 godzin temu, mayor napisał: Mam pytanie do kogoś ogarniętego w klimatach Londynu jestem w Lądku i z dziećmi osiem 10 lat czy ktoś może polecić jakieś atrakcje w Londynie dla dzieciarni ? https://www.nhm.ac.uk/ Bardzo przystępnie dla dzieci zrobione. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 1181 Napisano 12 Listopada 2022 5 godzin temu, Pablo81 napisał: https://www.nhm.ac.uk/ Bardzo przystępnie dla dzieci zrobione. Były kilka razy w NATce nowojorskiej , dlatego to muzeum odpuściliśmy .Wczoraj zaliczone British M i Transit plus Buck Pałac i park.Trochę ciężko się przemieszczać po Londku ulice zakorkowane a metro słabe i jeszcze strajkują bo oni maja ciemno w pracy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 8210 Napisano 12 Listopada 2022 Coś z tego? https://www.familytickets.com/collections/attractions?gclid=Cj0KCQiAgribBhDkARIsAASA5bvUROnTOoyRK6dEIhPDQaAItjrjf86i-I_23e9YZHPr7z9fJg5qwlIaAim3EALw_wcB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach