Pepis21 524 Napisano wczoraj o 23:31 (edytowane) Śmiem twierdzić, że ten ofens przesądził częściowo o wyniku meczu. Gdyby poprawnie odgwizdano to Lakers raczej by nie doszli już Jazzmanów. Ale meczyk spoko, Utah i tak fajnie dowiozło przy braku tylu zawodników. Edytowane wczoraj o 23:32 przez Pepis21 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matek 4240 Napisano 18 godzin temu A ja zasnąłem na początku trzeciej kwarty b2b i mnie zmęczyło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 3309 Napisano 5 godzin temu Te NOP siakieś nijakie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ely3 4898 Napisano 4 godziny temu Godzinę temu, Koelner napisał: Te NOP siakieś nijakie A Knicks od 3 minut nie potrafią zdobyć pkt i na 2 minuty do końca są -6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Braveheart22 999 Napisano 4 godziny temu Jak może tak dobry obrońca jak Lonzo zrobić taki błąd w najważniejszej akcji meczu Bledsoe myślał, że przegrali XD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 3309 Napisano 4 godziny temu Bullock i Noel to mega przyzwoici role player Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matek 4240 Napisano 4 godziny temu Teraz, Koelner napisał: Bullock i Noel to mega przyzwoici role player Nic nowego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 3309 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, matek napisał: Nic nowego Noel - jak to Radek Hyży „ ja cie kręceee” Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matek 4240 Napisano 4 godziny temu k****, co za wafle komentują na c+ A o Noela w Lakers jęczałem ile czasu, w offseason były plotki, niestety na tym się skończyło. "patafianie", ja pierdolę. Typ powinien mieć zakaz dostępu do mikrofonu po tym meczu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kołczu33 123 Napisano 4 godziny temu Nerlens Fuckin Noel! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 3309 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, matek napisał: k****, co za wafle komentują na c+ A o Noela w Lakers jęczałem ile czasu, w offseason były plotki, niestety na tym się skończyło. "patafianie", ja pierdolę. Typ powinien mieć zakaz dostępu do mikrofonu po tym meczu. Nie marudź Radka trzeba szanować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tangiers 1065 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Koelner napisał: Nie marudź Radka trzeba szanować Na zawsze szacunek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kołczu33 123 Napisano 3 godziny temu 20 minut temu, matek napisał: k****, co za wafle komentują na c+ Tomczak i Hyży Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jack 941 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Kołczu33 napisał: Tomczak i Hyży Przynajmniej jest śmiesznie. Lepiej niż żenująco z Michałowiczem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matek 4240 Napisano 3 godziny temu 31 minut temu, Koelner napisał: Nie marudź Patologia komentatorska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kołczu33 123 Napisano 2 godziny temu Kogo Hyży nazywał patafianem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 3309 Napisano 2 godziny temu (edytowane) 4 minuty temu, Kołczu33 napisał: Kogo Hyży nazywał patafianem? Ntilikina , raz - przeprosił Edytowane 2 godziny temu przez Koelner Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blackmagic 856 Napisano 1 godzinę temu Durant w nets to już grant hill z magic czy jeszcze chwilę czekamy z tym announcement? Btw. Ale im irving końcówkę zjebał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach