wiLQ 960 Napisano 23 Listopada 2020 (edytowane) W tym watku niech bedzie organizacja i dyskusje dotyczace ligi II East w sezonie 2020/21 Po zeszlorocznych wynikach oraz losowaniu w jej sklad wchodza [w kolejnosci grup i wynikow losowania, po myslniku bedzie nazwa druzyny, "/" oznacza inny nick na forum niz na Yahoo]: Stryder - Fast Outbreak sooobi - sama-sama L.TM - L.MP COACH R - Genzo Wakabayashi Racza - Team B szogo - Pogromcy Donków Benon - Basket Boli t3jlor - Cerveza Team striker - 4th time's a charm bulek [komisz] - Sopockie Trefliki Buu - Niepełnosprytni wilson44 - Rozpierdalacze Tecu - Mohicans lorak - lorak Skam - Skammerzy W sumie 15 GMow z czego w tym sezonie Top3 awansuje do ligi I i najnizszych 6 miejsc spada na poziom III. Dodatkowo wygrany ligi dostanie zaproszenie do Ligi Mistrzow. Komisarzem ligi jest bulek bo zgodzil sie pelnic ta funkcje Draft sie odbyl - 17.12 o godz. 21.00 Link do ligi na Yahoo - https://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/37558/ Edytowane 23 Grudnia 2020 przez wiLQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tecu 1426 Napisano 25 Listopada 2020 Witam wszystkich Kilka znajomych nicków, z większością zagram po raz pierwszy, bo to też mój debiut w II lidze. Cel skromny, nie być ostatnim A tak serio to miło by było się utrzymać Życzę miłej zabawy i emocji do końca. Dołączyłem, team jak zawsze Mohicans. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bulek 413 Napisano 25 Listopada 2020 (edytowane) Witam wszystkich. Liga została założona, jeśli są jakieś błędy w ustawieniach, walcie. Termin draftu na razie z kosmosu, tym się nie przejmujcie. Doodle jest tu: https://doodle.com/poll/cb747dk3nx92iy3m Wypełniajcie. Mam nadzieję, że żaden covid, ani nic innego nam nie przeszkodzi w rozegraniu sezonu. Oby z pełnym zaangażowaniem każdego do końca, bo tego wymagam. Jak najmniej kontuzji, przynajmniej tych z rzędu kluczowych. Tego sobie i innym życzę oraz ciekawego sezonu do samego końca. A tak btw, kolejna moja liga z Wilsonem Stryder - Fast Outbreak sooobi - sama-sama L.TM - L.MP COACH R - Genzo Wakabayashi Racza - Team B szogo - Pogromcy Donków Benon - Basket Boli t3jlor - Cerveza Team striker - 4th time's a charm bulek [komisz] - Sopockie Trefliki Buu - Niepełnosprytni wilson44 - Rozpierdalacze Tecu - Mohicans lorak - lorak Skam - Skammerzy Edytowane 18 Grudnia 2020 przez bulek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wilson44 95 Napisano 26 Listopada 2020 hej. nie glosuje, bo postaram sie dostosowac do wiekszosci. jedynie im pozniej draft tym gorzej, bo moze kolidowac z innymi, a pewnie wielu gra w kilku ligach - oczywiste. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skam 0 Napisano 28 Listopada 2020 Powodzenia wszystkim jestem debiutujacym w II lidze. Termin draftu jest mi obojętny tak naprawdę byle były to godziny wieczorne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lorak 4289 Napisano 30 Listopada 2020 również się dostosuję do terminu, który będzie pasował większości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bulek 413 Napisano 2 Grudnia 2020 (edytowane) Jeśli się nie myle, to na lidze nie ma jeszcze: @striker ale jemu dopiero teraz wysłałem @wilson44 @Skam @Benon @sooobi Optymistycznie to rosną nam terminy 9, 10 lub 17. Nie jest źle, mam nadzieję, że 1 z tych terminów będzie wszystkim pasował. Tylko uwaga - czas jest teraz na wpisanie się do ankiety lub na wypowiedzenie się na forum w sprawie terminu. Po ogłoszeniu oficjalnym będzie to trudniejsze, więc jeśli komuś nie pasuje, nie ma problemu, ale pisać odpowiednio wcześniej. Edytowane 2 Grudnia 2020 przez bulek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wilson44 95 Napisano 3 Grudnia 2020 @bulek już dołączyłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Benon 402 Napisano 3 Grudnia 2020 Strikeks założył 500 teamów i nie mogę dołączyć. Pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
striker 5 Napisano 3 Grudnia 2020 Tja, nie ma to jak logować się przez apkę yahoo, z automatu wypełniło wszystkie wolne miejsca. Sorry, komisz musi trzy teamy usunąć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bulek 413 Napisano 3 Grudnia 2020 (edytowane) Usunięte, można dołączać ponownie. Najśmieszniejsze striker, że każdy team miał inną nazwę Sorry, zostawiłem pierwszy z brzegu Edytowane 3 Grudnia 2020 przez bulek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
striker 5 Napisano 3 Grudnia 2020 3 godziny temu, bulek napisał: Usunięte, można dołączać ponownie. Najśmieszniejsze striker, że każdy team miał inną nazwę Sorry, zostawiłem pierwszy z brzegu Zostawiłeś właściwy, reszta nazw została "randomowych" Swoją drogą to ciekawe ile unikalnych opcji yahoo ma przygotowane na takie okazje - czy jakby tych teamów było 15, to czy też każdy miałby inną nazwę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wilson44 95 Napisano 3 Grudnia 2020 najwazniejsze pytanie: Kiedy draftujemy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buu 14 Napisano 4 Grudnia 2020 (edytowane) Ankieta odnośnie draftu jest tutaj: https://doodle.com/poll/cb747dk3nx92iy3m można podpiąć pod pierwszy post. Na 8 osób na razie terminy pasujące wszystkim to: 10 i 17 draft od 10:00 Edytowane 4 Grudnia 2020 przez Buu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wilson44 95 Napisano 4 Grudnia 2020 54 minuty temu, Buu napisał: Ankieta odnośnie draftu jest tutaj: https://doodle.com/poll/cb747dk3nx92iy3m można podpiąć pod pierwszy post. Na 8 osób na razie terminy pasujące wszystkim to: 10 i 17 draft od 10:00 część osób nie wypełnia bo im pasuje wszystko zakładam dawać tego 10tego będzie z banii i zostanie 12 dni na pozostałe ligi i drafty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bulek 413 Napisano 4 Grudnia 2020 Nie lepiej później, 17? Ogarnijmy choć preseason. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buu 14 Napisano 4 Grudnia 2020 Może i być 17 - ustalmy i będziemy mieli spokój Zwolnią się terminy na inne drafty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skam 0 Napisano 4 Grudnia 2020 @bulek dołączyłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bulek 413 Napisano 4 Grudnia 2020 (edytowane) @Skam 17.12 odpada definitywnie? Jak co, to robimy 10.12. Edytowane 4 Grudnia 2020 przez bulek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buu 14 Napisano 5 Grudnia 2020 To co - klepiemy datę ? @bulek ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach