KRTW 273 Napisano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzemo 1369 Napisano 26 Sierpnia 2020 Co tam się odpierdala!? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PH#1 167 Napisano 26 Sierpnia 2020 Super zbojkotują jeden mecz i myślą że co się stanie? Mają zamiar zbojkotować resztę PO? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 9064 Napisano 26 Sierpnia 2020 Tak to wygląda gdy polityka spotyka się że sportem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kołczu33 254 Napisano 26 Sierpnia 2020 They builted space and shieeeet they wuz kangz więc teraz mogą sobie pozwolić na nie granie. A tak na serio to cel słuszny tylko czas i miejsce nieodpowiednie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 4795 Napisano 26 Sierpnia 2020 (edytowane) Edytowane 26 Sierpnia 2020 przez Koelner Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephnba 3246 Napisano 26 Sierpnia 2020 O co k**** kaman? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 6864 Napisano 26 Sierpnia 2020 Czy będą zwroty z LP tak 1/32 przelewu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość eF. Napisano 26 Sierpnia 2020 Ludziom się już dawno pojebało w głowach, damn. Przecież to jest cyrk. Coraz mniej mi się podoba ta NBA. Nie jest dobrze... @josephnba Tu chyba chodzi o tego człowieka, który dostał siedem kulek, bo nie stosował się do poleceń policji i sięgał po coś w aucie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 8757 Napisano 26 Sierpnia 2020 dziwne, że na przykład wypłat nie chcą bojkotować... serio, coś się komuś srogo pojebało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 6864 Napisano 26 Sierpnia 2020 W imię gościa z wyrokiem. niech biali grają chociaż. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MTH 52 Napisano 26 Sierpnia 2020 (edytowane) Ja pier.. a robiłem sobie żarcie na mecz specjalnie... Gorzej jak za nimi pójdą inni i tyle z PO będzie. Trzeba ogólnie było bojkotować zanim wznowiono sezon, a nie teraz w trakcie... Powinni ponieść konsekwencje odpadnięcia z play-offów, wtedy ich poświęcenie sprawie było by bardziej "docenione", a nie takie cyrki odpierdalać...Silver albo to ukruci albo będzie pizdeczką. Edytowane 26 Sierpnia 2020 przez MTH Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 9064 Napisano 26 Sierpnia 2020 4 minuty temu, josephnba napisał: O co k**** kaman? O to żeby nie pójść do pracy? Każdy pretekst jest dobry 2 minuty temu, MTH napisał: Silver albo to ukruci albo będzie pizdeczką. A to nie silver pozwolił żeby gracze mogli zrezygnować z gry w bance kiedy tylko chcą bez żadnych konsekwencji??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ttr 588 Napisano 26 Sierpnia 2020 (edytowane) Co to zmienia w sytuacji w Ameryce, że grupa profesjonalnych koszykarzy nie rozegra swojego meczu ? Nie bardzo rozumiem. 3-2 ? Mają prawo protestować i nie krytykuje tego pytam tylko czy to coś naprawdę zmieni ? Edytowane 26 Sierpnia 2020 przez ttr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 8451 Napisano 26 Sierpnia 2020 Nie zazdroszczę Silverowi szczerze mówiąc. Wiadomo co powinien zrobić, wiadomo że przy obecnym rasizmie względem białych w USA nie może tego zrobić. Smutne, zainwestowałem chyba te słynne ("by być ekspertem) 10k godzin na NBA, a powoli czuję, że to co wyprawiają z mieszaniem sportu i jednostronnej polityki może zniechęci mnie całkowicie do oglądania tego sportu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephnba 3246 Napisano 26 Sierpnia 2020 Jak dla mnie natychmiastowy wylot z PO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ttr 588 Napisano 26 Sierpnia 2020 Ciekawe czy bystrzaka Harrell teraz zdaje sobie sprawę z wagi swoich słów czy nadal to zwykły trashtalk i nie widzi większego obrazka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matek 4651 Napisano 26 Sierpnia 2020 Dalej brońcie czarnych półgłówków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szak 322 Napisano 26 Sierpnia 2020 Nie ogarniam. Są w stanie rozwalić rozgrywki, żeby zaprotestować? Albo to stan umysłu, albo z naszej perspektywy serio nie jesteśmy sobie w stanie wyobrazić tego, z czym czarni się stykają w swoim życiu w USA. I jak bardzo powszechne są to dla nich zjawiska, że tak szeroko są w stanie się utożsamiać i stawiać za symbole podejrzanych typów czy innych awanturników. Tak jakby ten kraj miał dwie kompletnie różne twarze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MTH 52 Napisano 26 Sierpnia 2020 2 minuty temu, josephnba napisał: Jak dla mnie natychmiastowy wylot z PO No dokładnie bo jeżeli nie to, to się rozpasają i będą sobie bojkotować wszyscy kiedy chcą. Miał bym bekę jakby Bucks sobie myśleli w ten sposób... hmm prowadzimy 3-1, gramy z orlando.. będziemy modni-zaprotestujemy, jeden mecz nic nie zmieni, pociśniemy w kolejnym ..... a tu chu.. wylot z miejsca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach