Skocz do zawartości
Borys

Polityka w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Janusz Kowalski jest botem, nie ma innej opcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
28 minut temu, Reikai napisał:

Janusz Kowalski jest botem, nie ma innej opcji.

Cała solidarna Polska jest botem, tylko zaskakująco prawdziwym

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, fluber napisał:

Cała solidarna Polska jest botem, tylko zaskakująco prawdziwym

Czekaj, czekaj, to PIS tak walczy o głosy fajnopolaków? 🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, jack napisał:

Czekaj, czekaj, to PIS tak walczy o głosy fajnopolaków? 🤣

Myślę że nie tylko totalna opozycja, ale i sp uwierzyła w te bajkę że PiS tępi osoby o innej orientacji. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, fluber napisał:

Myślę że nie tylko totalna opozycja, ale i sp uwierzyła w te bajkę że PiS tępi osoby o innej orientacji. 

Samuel, to ty?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, jack napisał:

Samuel, to ty?

Przejrzałeś mnie, nic się przed Tobą nie ukryje. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
29 minut temu, fluber napisał:

Przejrzałeś mnie, nic się przed Tobą nie ukryje. 

Muszę się teraz zastanowić poważnie czy oddać głos na PiS 🤣🤣🤣🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawda to, że ten słynny zespół wczoraj ogłosił apel w stylu "fajnie, że Polska pomaga Ukraińcom, modlimy się za Ukrainę, ale następną piosenkę dedykujemy prawdziwym prześladowanym : Żydom, czarnym i lgbt"

I to za pieniądze polskich podatników? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie tak było, a później ten czarny wykonał akt seksu oralnego na białym

jak chcesz obejrzeć to napisz na pw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziadosław w szpitalu ,a tu takie sprośne rzeczy  TVPiS pokazuje, jeszcze za miliony zabrane chorym na raka.,Podobno pielęgniarka zasłoniła mu oczy, żeby tych tęczowych opasek nie widział , a nauczyciele od angielskiego celowo postawili mu pałe ,żeby tej potwornej dedykacji piosenki dla LGBTQ nie zrozumiał 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
24 minuty temu, mayor napisał:

Dziadosław w szpitalu ,a tu takie sprośne rzeczy  TVPiS pokazuje, jeszcze za miliony zabrane chorym na raka.,Podobno pielęgniarka zasłoniła mu oczy, żeby tych tęczowych opasek nie widział , a nauczyciele od angielskiego celowo postawili mu pałe ,żeby tej potwornej dedykacji piosenki dla LGBTQ nie zrozumiał 

USA jest piękne, rozumiem Twoją gorycz, że nie dałeś sobie tutaj rady i zostałeś zmuszony do powrotu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
37 minut temu, RappaR napisał:

USA jest piękne, rozumiem Twoją gorycz, że nie dałeś sobie tutaj rady i zostałeś zmuszony do powrotu.

Dziękuję za troskę, ale w US dałem sobie radę doskonale pod każdym względem., Miałem super ciekawą i dobrze płatną pracę , świetne czteropokojowe mieszkanie w bardzo dobrej lokalizacji ze stabilizowanym rentem- za $1200 miałem lokal za który na wolnym rynku trzeba by płacić ponad $2000,a na dzisiaj prawie 3K, dlatego mieszkałem sam bez współlokatorów.,Oprócz tego nie pracowałem na etacie ani na godziny ,tylko za commission dzięki temu nie musiałem spędzać w robocie po 40 ani nawet 30 godzin tygodniowo , zasadniczo przez 2-3 godziny  w tygodniu mogłem zarobić na przyzwoite utrzymanie.,I to dla mnie był największy bonus , gdyż miałem mnóstwo wolnego czasu ,a w NY można ten czas spędzić bardzo ciekawie , bo naprawdę jest nieskończona ilość opcji.,Ale i tak to wszystko nie jest zbyt ważne, najważniejsze było to że kiedy potrzebowałem interwecji medycznej, to w NY miałem medycynę na najwyższym poziomie , Polska pod tym względem jest zacofana kilkadziesiąt lat.,Pomijając to że w US lekarz nie może być chamem, to wiedzą zawodową wyprzedza polskich medyków o lata świetlne.I to jest dla mnie zagadka, bo tam studia medyczne trwają 4 lata , a u nas 6 lat .,   

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, mayor napisał:

Dziękuję za troskę, ale w US dałem sobie radę doskonale pod każdym względem., Miałem super ciekawą i dobrze płatną pracę , świetne czteropokojowe mieszkanie w bardzo dobrej lokalizacji ze stabilizowanym rentem- za $1200 miałem lokal za który na wolnym rynku trzeba by płacić ponad $2000,a na dzisiaj prawie 3K, dlatego mieszkałem sam bez współlokatorów.,Oprócz tego nie pracowałem na etacie ani na godziny ,tylko za commission dzięki temu nie musiałem spędzać w robocie po 40 ani nawet 30 godzin tygodniowo , zasadniczo przez 2-3 godziny  w tygodniu mogłem zarobić na przyzwoite utrzymanie.,I to dla mnie był największy bonus , gdyż miałem mnóstwo wolnego czasu ,a w NY można ten czas spędzić bardzo ciekawie , bo naprawdę jest nieskończona ilość opcji.,Ale i tak to wszystko nie jest zbyt ważne, najważniejsze było to że kiedy potrzebowałem interwecji medycznej, to w NY miałem medycynę na najwyższym poziomie , Polska pod tym względem jest zacofana kilkadziesiąt lat.,Pomijając to że w US lekarz nie może być chamem, to wiedzą zawodową wyprzedza polskich medyków o lata świetlne.I to jest dla mnie zagadka, bo tam studia medyczne trwają 4 lata , a u nas 6 lat .,   

Serio nie rozumiesz jak to zabawnie wygląda gdy po wyprowadzce z USA do Polski opowiadasz jak zajebiste jest USA i jak c***owa jest Polska? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
17 minut temu, mayor napisał:

zazdro 

13 minut temu, fluber napisał:

Serio nie rozumiesz jak to zabawnie wygląda gdy po wyprowadzce z USA do Polski opowiadasz jak zajebiste jest USA i jak c***owa jest Polska? 

dlaczego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Koelner napisał:

dlaczego?

No to jest mniej więcej tak jakbyś opowiadał jaka Twoja stara jest c***owa i jak kiedyś spotykales się z taka zajebista modelką. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, fluber napisał:

No to jest mniej więcej tak jakbyś opowiadał jaka Twoja stara jest c***owa i jak kiedyś spotykales się z taka zajebista modelką. 

nie baw się w porównania bo jak zawsze c***owo Ci to wychodzi 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, Koelner napisał:

nie baw się w porównania bo jak zawsze c***owo Ci to wychodzi 

A jakie porównanie dobrze opisze migracje dziadka z najlepszego systemu opieki medycznej do poziomu, według jego opisu, opieki medycznej 3 świata? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
25 minut temu, fluber napisał:

To bzdury są. Moi byli sąsiedzi wrócili z USA jakieś 5-6 lat temu bo zwyczajnie tęsknili za Polską. Tam żyło im się bardzo dobrze i ich dzieci tam zostały. 

Różne są motywacje Fluber i jako coach powinieneś to rozumieć. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, Sebastian napisał:

To bzdury są. Moi byli sąsiedzi wrócili z USA jakieś 5-6 lat temu bo zwyczajnie tęsknili za Polską. Tam żyło im się bardzo dobrze i ich dzieci tam zostały. 

Różne są motywacje Fluber i jako coach powinieneś to rozumieć. 

Wrócili bo znaleźli tu wartość której nie znaleźli tam. Mayor wrócił do Polski bo tu mu z różnych powodów lepiej tylko nie wiedzieć czemu brnie w zupełnie przeciwna narrację

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
24 minuty temu, fluber napisał:

A jakie porównanie dobrze opisze migracje dziadka z najlepszego systemu opieki medycznej do poziomu, według jego opisu, opieki medycznej 3 świata? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi