blackmagic 1073 Napisano 22 Czerwca 10 minut temu, RappaR napisał: Bo ich anime jest popularniejsze? To tak jakbyś mówił, że chcesz by Uwe Boll zarabiał tyle co Spielberg A ja chcę, by każdy miał to samo prawo do mówienia, a kto go chce słuchać, nie było narzucane przez państwo No jednak wole by dotacji z budzetu dostali tyle samo. Ile na wolnym rynku sobie rydzyk wywalczy to przeciez nikt mu kontrolowac nie bedzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephnba 3351 Napisano 22 Czerwca (edytowane) 20 minut temu, RappaR napisał: Bo ich anime jest popularniejsze? To tak jakbyś mówił, że chcesz by Uwe Boll zarabiał tyle co Spielberg A ja chcę, by każdy miał to samo prawo do mówienia, a kto go chce słuchać, nie było narzucane przez państwo Czyli jak ktoś broni pedofili i zakonnic katujacych dzieci to ma takie same prawa (Rydzyk ma większe) jak inni? Albo naraża życie ludzi 60+ sugerując im olewanie szczepien i zakazów obowiązujących w pandemii? Jachira jest poza konkurencją jeśli chodzi o debilizm Jeszcze Mai Staśko brakuje tylko Edytowane 22 Czerwca przez josephnba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 9356 Napisano 22 Czerwca 32 minuty temu, Reikai napisał: Wręcz przeciwnie, chce żeby to wyznawcy innych religii nie byli dyskredytowani i mieli tyle samo do powiedzenia, co KK. Dlaczego twórcy jednego anime mają mieć lepiej, niż innego? Jakie korzyści względem innych religii ma według prawa KK? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephnba 3351 Napisano 22 Czerwca 2 minuty temu, fluber napisał: Jakie korzyści względem innych religii ma według prawa KK? Kumpli w rządzie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 9356 Napisano 22 Czerwca 1 minutę temu, josephnba napisał: Kumpli w rządzie? Według prawa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 5026 Napisano 22 Czerwca Jachira jest dobra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephnba 3351 Napisano 22 Czerwca 1 minutę temu, fluber napisał: Według prawa? Wielu hierarchów z Rydzykiem na czele udowadnia na przestrzeni lat gdzie mają prawo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 9356 Napisano 22 Czerwca To musi być eksperyment społeczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RappaR 7104 Napisano 22 Czerwca 2 godziny temu, josephnba napisał: Wielu hierarchów z Rydzykiem na czele udowadnia na przestrzeni lat gdzie mają prawo I Ty też masz gdzieś prawo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 5026 Napisano 22 Czerwca 12 minut temu, fluber napisał: To musi być eksperyment społeczny E tam Tusk też był liberał a stał się socjalistom - wszystko dla potrzeb ludzi! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 9356 Napisano 22 Czerwca 1 minutę temu, Koelner napisał: E tam Tusk też był liberał a stał się socjalistom - wszystko dla potrzeb ludzi! Tusk nawet tiktoka założył Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 5026 Napisano 22 Czerwca 29 minut temu, fluber napisał: Tusk nawet tiktoka założył tak jak Lewandowski i skończy jak on u Niemca w kajdanach ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matek 4689 Napisano 22 Czerwca 9 godzin temu, matek napisał: O której mówił Kukiz? Nic mi nie przychodzi do głowy. Dobra, prawdopodobnie Burzyńska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzemo 1399 Napisano 22 Czerwca Hahah, Kukiz komuś od alkoholików wyjechał, hahaha trzymajcie mnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephnba 3351 Napisano 22 Czerwca Jeden z najszybciej skompromitowanych polityków w Polsce poucza innych... Może jednak jachira ma konkurencję... 6 godzin temu, fluber napisał: To musi być eksperyment społeczny Za cytowanie mai Staśko powinien być 24h ban Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 9356 Napisano 23 Czerwca Za 11 tysięcy w życiu bym się nie zgodził na taka pracę jak ma Rzymkowski, ale pogarda to było to co zgubiło po i opozycja to powinna grzać do oporu jak chce coś wygrać. A nauczyciele to powinni od września zacząć protestować, ale zrobili protesty wtedy kiedy ich nie było i całe poparcie społeczne poszło się pierdzielić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pepis21 1045 Napisano 23 Czerwca 16 godzin temu, josephnba napisał: Może jednak jachira ma konkurencję... A pro po Jachiry, znowu dała o sobie znać: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 9356 Napisano 23 Czerwca @starYfaN @Sebastian Jestem ciekawy waszego komentarza https://businessinsider.com.pl/gospodarka/rzad-chce-zniesc-pozwolenia-na-budowe-domow-jednorodzinnych-na-wlasne-potrzeby/m3q7lff Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian 1488 Napisano 23 Czerwca 33 minuty temu, fluber napisał: @starYfaN @Sebastian Jestem ciekawy waszego komentarza https://businessinsider.com.pl/gospodarka/rzad-chce-zniesc-pozwolenia-na-budowe-domow-jednorodzinnych-na-wlasne-potrzeby/m3q7lff Serio ? Przecież już wiele razy pisałem, że polskie miasta wyglądają jak gówno przepuszczone przez wentylator. Masz działkę powyżej 10-15 tys metrów na wsi - ok, pozwolimy Ci wybudować co tam chcesz, ale w mieście i na małych działkach typu 800-1200 metrów ? Tak więc bardzo mi się ten pomysł nie podoba. To znaczy on mógłby być fajny. Gdyby były lepsze, bardziej szczegółowe plany zagospodarowania przestrzennego z dużo większą liczbą wytycznych i gdyby ktoś to później po wybudowaniu sprawdzał pod rygorem rozbiórki przez jakieś 15 lat. A tak to nie, u nas każdy przecież musi mieć lepsze od sąsiada. Nigdy takie same. Tak więc najpierw trzeba usiąść do tego od drugiej strony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 9356 Napisano 23 Czerwca Teraz, Sebastian napisał: Serio ? Przecież już wiele razy pisałem, że polskie miasta wyglądają jak gówno przepuszczone przez wentylator. Masz działkę powyżej 10-15 tys metrów na wsi - ok, pozwolimy Ci wybudować co tam chcesz, ale w mieście i na małych działkach typu 800-1200 metrów ? Tak więc bardzo mi się ten pomysł nie podoba. To znaczy on mógłby być fajny. Gdyby były lepsze, bardziej szczegółowe plany zagospodarowania przestrzennego z dużo większą liczbą wytycznych i gdyby ktoś to później po wybudowaniu sprawdzał pod rygorem rozbiórki przez jakieś 15 lat. A tak to nie, u nas każdy przecież musi mieć lepsze od sąsiada. Nigdy takie same. Tak więc najpierw trzeba usiąść do tego od drugiej strony. No właśnie nie byłem pewien który z Was o tym pisał a to była moja pierwsza myśl jak to przeczytałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach