jack 1896 Napisano 19 Września 2021 7 minut temu, fluber napisał: To nie jest w ogóle ta sama kategoria. Prawda może być i wielki wybuch i katolicki Bóg Zaczęliśmy od tego, że KK ma problem z dotarciem do młodych ze swoją wersją boga. Fajnie wyłożyłeś, że ta koncepcja jest nie do zrozumienia. A to tylko dla niej gorzej. Ja wiem, że jak kiedyś się coś nie kleiło to można było zrzucić winę na głupotę rozkminiającego i nawet o to chodziło. Ale jeśli dziś nie da się wygooglować odpowiedzi to znaczy, że ktoś przekombinował na zasadzie odpowiedzi - nie bo nie. 5 minut temu, fluber napisał: To są bajki bez żadnej głębszej myśli:) Po prostu mniej nad nimi majstrowano i nie robiła tego tak świetna organizacja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10373 Napisano 19 Września 2021 Teraz, jack napisał: Zaczęliśmy od tego, że KK ma problem z dotarciem do młodych ze swoją wersją boga. Fajnie wyłożyłeś, że ta koncepcja jest nie do zrozumienia. A to tylko dla niej gorzej. Ja wiem, że jak kiedyś się coś nie kleiło to można było zrzucić winę na głupotę rozkminiającego i nawet o to chodziło. Ale jeśli dziś nie da się wygooglować odpowiedzi to znaczy, że ktoś przekombinował na zasadzie odpowiedzi - nie bo nie. Daj w tej chwili dowolnemu dorosłemu do przeczytania wprowadzenie do chrześcijaństwa Ratzingera. Nie zrozumie z tego w większości prawie nic. A to tylko wprowadzenie. Ale dlaczego ma to źle świadczyć o Bogu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julekstep 12210 Napisano 19 Września 2021 1 minutę temu, jack napisał: Ale jeśli dziś nie da się wygooglować odpowiedzi to znaczy, że ktoś przekombinował na zasadzie odpowiedzi - nie bo nie. może to też oznaczać że Google nie chce żebyś coś wygooglował Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alonzo 3373 Napisano 19 Września 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: No bo szybko stracili ludzi od PRu i nie miał kto tego dodać Nie tak szybko - trochę to działało Prawda czasu - prawda ekranu. W tym tempie nasz lokalny Jehowa też traci PR i będziemy musieli nawalać głowami w chodnik jak Allah nakazuje.. Kto ma pilota - ten ma władzę (że znów posłużę się klasykiem). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julekstep 12210 Napisano 19 Września 2021 Teraz, fluber napisał: Daj w tej chwili dowolnemu dorosłemu do przeczytania wprowadzenie do chrześcijaństwa Ratzingera. Nie zrozumie z tego w większości prawie nic. A to tylko wprowadzenie. Ale dlaczego ma to źle świadczyć o Bogu? Ja wiem dlaczego! Bo wybrał na papieża typa, który nie umie zrozumiale przekazywać myśli. TROSZKĘ PRZYPAŁ JAK NA WSZECHMOCNEGO! xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lorak 5424 Napisano 19 Września 2021 12 minut temu, julekstep napisał: No bo szybko stracili ludzi od PRu i nie miał kto tego dodać nie tyle szybko, bo przecież religie politeistyczne istniały dłużej niż mono, tylko znajdowały się na innym etapie rozwoju ludzkości, gdy i ludzi było mniej, i myśl (pismo) nie była tak rozwinięta. teraz kolejnym etapem ewolucji tych światopoglądów religijnych jest odrzucanie także bogów mono, bo żaden nie jest potrzebny ani do tłumaczenia świata, ani do moralności. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10373 Napisano 19 Września 2021 13 minut temu, julekstep napisał: Ja wiem dlaczego! Bo wybrał na papieża typa, który nie umie zrozumiale przekazywać myśli. TROSZKĘ PRZYPAŁ JAK NA WSZECHMOCNEGO! xD Problemem jest to że ludzie nawet nie chcą po to siegnac:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julekstep 12210 Napisano 19 Września 2021 1 minutę temu, fluber napisał: Problemem jest to że ludzie nawet nie chcą po to siegnac:/ no skoro nawet ortodoksyjni katolicy reklamują to tekstami typu 'PRAWIE NIKT NIE ZROZUMIE!' to w sumie co w tym dziwnego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10373 Napisano 19 Września 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: no skoro nawet ortodoksyjni katolicy reklamują to tekstami typu 'PRAWIE NIKT NIE ZROZUMIE!' to w sumie co w tym dziwnego? Ale te osoby nie znają mojej opinii:) Franciszek pisze bardzo przystępne gaudete et Exsultate i też prawie nikt nie czyta:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian 1832 Napisano 19 Września 2021 Weźcie idźcie z tą religią do odpowiedniego wątku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julekstep 12210 Napisano 19 Września 2021 (edytowane) 3 minuty temu, quevas napisał: Przedawkował TVP Info : "Polska Agencja Prasowa dotarła do zdjęcia listu, który zostawił zmarły mężczyzna. W odręcznie napisanej notatce widnieje data 18.09.2021 oraz miejscowość. "Oddałem życie jako protest przeciwko strajkowi służby zdrowia (bo jest polityczny przeciw Polsce PiS)!" - napisano w liście. Poniżej znajduje się imię i nazwisko zmarłego oraz jego data urodzenia" https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,27586559,wypadek-w-bialym-miasteczku-przed-kancelaria-premiera-media.html#do_w=46&do_v=306&do_st=RS&do_sid=286&do_a=286&do_t=16&do_g=5&do_s=B&s=BoxNewsLink Kurski i jego pazerna na kasę młodzież na 30-letnich kredytach [już nawet żenią się między sobą, jak w klanie mafijnym, aby mieć dwie lukratywne pensje w domowym budżecie] mają kolejnego trupa na rozkładzie Sądząc z zakresu i wścieklizny propagandy : zamach na Tuska rękoma pisowskich psychopatów sprzed telewizora wisi w powietrzu, nawet broń już mają ZWYKŁY SZARY CZŁOWIEK 2.0? wtedy jak denat był antypisem to też była wina pisu z tego co pamiętam jak to wszystko można ładnie dopasować do swoich bzdur - wystarczy mocno chcieć! ale dobrze wiedzieć, że bycie pisem zabija po 90tce (gdzie jako antypis jesteś w grupie ryzyka 40 lat wcześniej!) Edytowane 19 Września 2021 przez julekstep Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cardi 2205 Napisano 19 Września 2021 Rynek zweryfikował Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julekstep 12210 Napisano 19 Września 2021 3 minuty temu, quevas napisał: zabić się w akcie sprzeciwu wobec PIS czy dla PIS poparcia - na jedno wychodzi PIS i TVP zabijają, takie są fakty xDDDD swoją drogą dobry lol content https://pl.wikipedia.org/wiki/Piotr_Szczęsny ależ antypisy dbają o reklamę swojego męczennika -> ciekawe jak mocno kciuki trzymają za kolejnych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6567 Napisano 19 Września 2021 3 minuty temu, julekstep napisał: swoją drogą dobry lol content https://pl.wikipedia.org/wiki/Piotr_Szczęsny zmarł dopiero w szpitalu? słaby conent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julekstep 12210 Napisano 19 Września 2021 19 minut temu, Cardi napisał: Rynek zweryfikował nom wg rynku Grześ jest tylko 3x gorszy od Margot Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cardi 2205 Napisano 19 Września 2021 2 minuty temu, julekstep napisał: nom wg rynku Grześ jest tylko 3x gorszy od Margot Pewnie dlatego, że zebrał mniej kasy? Ile zarabiasz? Sprawdzimy czy jesteś gorszy ode mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julekstep 12210 Napisano 19 Września 2021 Teraz, Cardi napisał: Pewnie dlatego, że zebrał mniej kasy? Ile zarabiasz? Sprawdzimy czy jesteś gorszy ode mnie. 5 zeta za godzine ale ja nie uwazam ze rynek cokolwiek weryfikuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cardi 2205 Napisano 19 Września 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: 5 zeta za godzine ale ja nie uwazam ze rynek cokolwiek weryfikuje Ale uważasz, że jest 3x gorszy bo zebrał mniej kasy. Pokrętna logika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julekstep 12210 Napisano 19 Września 2021 Teraz, Cardi napisał: Ale uważasz, że jest 3x gorszy bo zebrał mniej kasy. Pokrętna logika przeciez to ty zasugerowales ze rynek cos weryfukuje za pomoca zrzutek internetowych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cardi 2205 Napisano 19 Września 2021 Teraz, julekstep napisał: przeciez to ty zasugerowales ze rynek cos weryfukuje za pomoca zrzutek internetowych Zweryfikował decyzję prezydium sejmu o pozbawieniu Brauna uposażenia. Rynek wyrównał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach