fluber 10373 Napisano 17 Września 2021 Następny:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6567 Napisano 17 Września 2021 Godzinę temu, fluber napisał: Następny:) naczytali się literatury pięknej , chłopcy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jack 1896 Napisano 17 Września 2021 Godzinę temu, fluber napisał: Następny:) Pytają wariata o zdanie a potem zdziwienie, że bredzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephnba 3668 Napisano 17 Września 2021 (edytowane) 7 minut temu, jack napisał: Pytają wariata o zdanie a potem zdziwienie, że bredzi. Braun i kurvin to Sejmowi vaskez i dudus Jeden odleciał i do sklepu chodzi w gaciach, drugi niby w garniaku, krasomówca, a burak Idealna przeciwwaga dla skrajnej lewicy Edytowane 17 Września 2021 przez josephnba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6567 Napisano 17 Września 2021 17 minut temu, josephnba napisał: Idealna przeciwwaga dla skrajnej lewicy różnica jest taka , że lewy beton jest głupi a prawy niebezpieczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reikai 4478 Napisano 17 Września 2021 5 minut temu, Koelner napisał: różnica jest taka , że lewy beton jest głupi a prawy niebezpieczny Lewy w sumie też, prawy beton da w mordę, a lewy realnie wpływa na decyzje i kierunek, w którym idzie swiat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jack 1896 Napisano 17 Września 2021 17 minut temu, Reikai napisał: Lewy w sumie też, prawy beton da w mordę, a lewy realnie wpływa na decyzje i kierunek, w którym idzie swiat. Różnica jest zasadnicza. Lewe świry są marginesem a prawe świry są u samego steru w swoich środowiskach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jack 1896 Napisano 17 Września 2021 5 minut temu, Deltuś napisał: I te prawe świry co rusz uchwalają rezolucje w PE? Oskarż Polaków o holocaust, będziesz w Polsce wielbiony, napisz że Margot to facet a spotka cię środowiskowa infamia i przymusowe warsztaty antydyskryminacyjne. Brednie wypisujesz. Jakoś nie zauważyłem entuzjazmu w temacie walki baby co była chłopem z kobietą. Wyolbrzymiasz fakty by zwiększyć poczucie męczeństwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
josephnba 3668 Napisano 17 Września 2021 To jak na forum Napisz że deltus jest .... a dostaniesz mnóstwo lajków i 24h bana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10373 Napisano 17 Września 2021 15 minut temu, Deltuś napisał: Na głupiego fluber wychodzisz bo Horban w pomieszczeniach zamkniętych nie musi nosić maseczki i o tym otwarcie mówi, a ty musisz. Powiem więcej, ja nawet chcę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starYfaN 822 Napisano 17 Września 2021 28 minut temu, fluber napisał: Powiem więcej, ja nawet chcę! Parafrazując, niekoniecznie muszem, ale kcem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reikai 4478 Napisano 17 Września 2021 54 minuty temu, jack napisał: Różnica jest zasadnicza. Lewe świry są marginesem a prawe świry są u samego steru w swoich środowiskach. W Polsce tru dat.Na świecie jest imo odwrotnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julekstep 12210 Napisano 17 Września 2021 2 godziny temu, jack napisał: Różnica jest zasadnicza. Lewe świry są marginesem a prawe świry są u samego steru w swoich środowiskach. Godzinę temu, Reikai napisał: W Polsce tru dat.Na świecie jest imo odwrotnie. dokładnie kwestia jednego pokolenia w PL to z czego my się tu śmiejemy (cis kobiety itp) to już zaczyna być normą dla dzieciaków w podstawówkach Teraz, quevas napisał: https://wiadomosci.wp.pl/170-tys-na-telefon-zaufania-dla-dzieci-poprowadzi-go-egzorcysta-tak-zadecydowal-minister-czarnek-6683573555633120a zajebiście mordo! dzwoń, brzmi jak idealnie spasowane pod Ciebie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jack 1896 Napisano 17 Września 2021 22 minuty temu, Deltuś napisał: https://krytykapolityczna.pl/kraj/kph-transfobiczny-wywiad-dziennikarki-radia-zet-z-nominacja-do-grand-press/ Pamiętasz? Nie pamiętam bo nie widziałem tego wywiadu a dyskusja na jego temat jakoś mnie ominęła. Widocznie wielkiej gównoburzy z tego nie było. Obejrzałem wywiad i nie widzę jakiś wielkich kontrowersji. Pani prowadząca jest widocznie stronnicza, atakuje i traktuje rozmówcę z góry, takie najwidoczniej jest zapotrzebowanie słuchaczy. Rozumiem konwencję, pozostaje mieć nadzieję, że Margot też wiedziała na co się decyduje, ale nie rozumiem nad czym się zachwycać. Z Margot mam większy problem bo moim zdaniem jak chce się rozmawiać o poważnych rzeczach, a problemy lgbt to poważne sprawy, to trzeba wyglądać i zachowywać się poważnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6567 Napisano 17 Września 2021 3 minuty temu, julekstep napisał: to z czego my się tu śmiejemy (cis kobiety itp) to już zaczyna być normą dla dzieciaków w podstawówkach w liceum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 10373 Napisano 17 Września 2021 50 minut temu, Deltuś napisał: Patrz: obrazek z blondi z kilkoma murzynami dookoła Czy Ty nie potrafisz wrzucać na forum obrazków i zamiast to przemilczeć wykonujesz opisy obrazków, których nie umiesz wrzucić?;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
julekstep 12210 Napisano 17 Września 2021 3 minuty temu, Koelner napisał: w liceum w podstawówkach gadałem z kuzynką Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jack 1896 Napisano 17 Września 2021 3 minuty temu, Deltuś napisał: Dlaczego boisz się napisać wprost, że facet to facet? Nie boje się, lata mi to Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cardi 2205 Napisano 17 Września 2021 Godzinę temu, jack napisał: Nie boje się, lata mi to Tak jak Margotowi lata, a mimo tego mówią na niego jak na kobietę. A laski nie protestują. 12 godzin temu, fluber napisał: Pana horbana pytano o to czy mu się nóż w kieszeni otwiera, pan Braun sam z siebie wypalił "będziesz pan wisiał". Nie widzę tu podobieństwa. Czyli Horban dał się zbaitować, co nie wystawia mu najlepszej oceny, a Braun powiedział tak z przekonania, że Niedzielski odjebał maniane i powinien ponieść karę. Czyli Braun 1:0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jack 1896 Napisano 17 Września 2021 2 minuty temu, Cardi napisał: Tak jak Margotowi lata, a mimo tego mówią na niego jak na kobietę. A laski nie protestują. Dopóki nie chce walczyć z kobietami w mma jest mi obojętna/y Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach