Behemot 83 Napisano 11 Listopada 2020 (edytowane) 3 godziny temu, jordan20 napisał: doncic-simmons/bojan bogadanovic (w zaleznosci czy chce super opcje do bronienia czy pewne 20 pkt w meczu z duza iloscia trojek)-siakam-giannis-embiid (bo lepiej bronilby davisa niz jokic,ktorego cenie bardziej i jest wszechsronnijeszy w ofensywie niz lepszy od niego obronca-gobert) A gdyby były 3 ekipy? USA, Europa, reszta świata? Taki był mój zamysł. Brak spacingu w tej Twojej ekipie. Edytowane 11 Listopada 2020 przez Behemot Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RonnieArtestics 3435 Napisano 11 Listopada 2020 Doncic - Bogdan - Giannis - Porzingis - Jokic. Trochę dziur w obronie ale może Porzi z Giannisem daliby radę to polatać. A w ataku z dobrym systemem i trenerem to by na pewno miało szanse wypalić i pozamiatać twój skład. z resztą świata jest dużo trudniej chyba. Simmons - SGA - Ingles - Siakam - Embiid to najlepsze co dało się złożyć. No za słaby spacing po prostu jak na taki poziom rozgrywek. Ogolnie popraw mnie jesli się mylę, ale wydaje mi się kumam o co ci chodziło z tym pytaniem co bedzie za trzy lata: wychodzi na to że byc może Za trzy-cztery lata top playerzy NBA będą głównie z Europy!? Bo Ci najwięksi Kozacy z USA będą już starzy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Behemot 83 Napisano 11 Listopada 2020 (edytowane) 42 minuty temu, RonnieArtestics napisał: Doncic - Bogdan - Giannis - Porzingis - Jokic. Trochę dziur w obronie ale może Porzi z Giannisem daliby radę to polatać. A w ataku z dobrym systemem i trenerem to by na pewno miało szanse wypalić i pozamiatać twój skład. z resztą świata jest dużo trudniej chyba. Simmons - SGA - Ingles - Siakam - Embiid to najlepsze co dało się złożyć. No za słaby spacing po prostu jak na taki poziom rozgrywek. Ogolnie popraw mnie jesli się mylę, ale wydaje mi się kumam o co ci chodziło z tym pytaniem co bedzie za trzy lata: wychodzi na to że byc może Za trzy-cztery lata top playerzy NBA będą głównie z Europy!? Bo Ci najwięksi Kozacy z USA będą już starzy? Tak, dokładnie o to mi chodziło. Europejska piątka będzie tylko lepsza i wtedy byłaby na pewno dużym faworytem z piątka z US. 3 lata to nawet zresztą za długo patrząc na wiek Lebrona i pozostałych. Wystarczy dwa. Z Europą mam tak samo. Z reszty świata lekko naginając (Irving ma podwójny paszport) można jeszcze tak: Irving/SGA/Simmons/Ingles/Embiid. Swoją drogą przy rozkminie o tym uderza jak dobrze Europa stoi w porównaniu z resztą świata. Gdzie te wszystkie Argentyny, Brazylie, czy nawet Portoryka w dzisiejszej NBA? Gdyby nie Afryka to tylko antypody i lekko Kanada by się tu liczyły. Mizeria straszna. Edytowane 11 Listopada 2020 przez Behemot Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sachs 242 Napisano 11 Listopada 2020 Towns reprezentuje Dominikanę, można go tam dorzucić na ławkę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raven2156 1608 Napisano 12 Listopada 2020 Źródło tego "newsa" nie jest sprawdzone ale wrzucam w ramach ciekawostki. xD Gdyby to była prawda... Mógł być drugi Koszar... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matek 5065 Napisano 12 Listopada 2020 17 minut temu, Raven2156 napisał: Mógł być drugi Koszar To Koszarek był pierwszym Caruso Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eld 5957 Napisano 16 Listopada 2020 Jak mi ktoś założy temat o OKC przede mną, @Eryko lub @TripylDabyl to obiecuję nauczyć się jak wyszukiwać IP, po IP jak znaleźć adres, a później pod tym adresem założę mu firmę "Punkt skupu złomu i makulatury Januszex 24h" i wykupię bilbordy przy głównych ulicach, przystankach w jego mieście, rozkleję plakaty przy jadłodajniach dla bezdomnych Caritasu z reklamą "płacimy najlepiej"! Co dziennie pobudzenie zmysłów zapachu, słuchu i wzroku - gwarantowane. A na serio to nie ma co zakładać jeszcze tematu o OKC bo tu mamy jeszcze Greena do sprzedania, Rubio, Adamsa, może Oubre. Wiele się może zmienić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eryko 319 Napisano 19 Listopada 2020 W dniu 16.11.2020 o 21:15, Eld napisał: Jak mi ktoś założy temat o OKC przede mną, @Eryko lub @TripylDabyl to obiecuję nauczyć się jak wyszukiwać IP, po IP jak znaleźć adres, a później pod tym adresem założę mu firmę "Punkt skupu złomu i makulatury Januszex 24h" i wykupię bilbordy przy głównych ulicach, przystankach w jego mieście, rozkleję plakaty przy jadłodajniach dla bezdomnych Caritasu z reklamą "płacimy najlepiej"! Co dziennie pobudzenie zmysłów zapachu, słuchu i wzroku - gwarantowane. A na serio to nie ma co zakładać jeszcze tematu o OKC bo tu mamy jeszcze Greena do sprzedania, Rubio, Adamsa, może Oubre. Wiele się może zmienić. na razie to ja się muszę nauczyć tych wszystkich nowych śmiesznych zawodników i tych 17 picków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lorak 5448 Napisano 20 Listopada 2020 nie spodziewałem się, że dochody z hal stanowią aż tak dużą część: ""The 2019-20 season losses are slight in comparison to what awaits the NBA in 2020-21 if the season advances without fans and accompanying gate-night receipts, the league told teams -- a projected 40% loss in overall revenue, or approximately $4 billion."" https://abcnews.go.com/Sports/nba-revenue-2019-20-season-dropped-10-83/story?id=73886875#:~:text=The 2019-20 season losses,revenue%2C or approximately %244 billion. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6583 Napisano 20 Listopada 2020 40 minut temu, lorak napisał: nie spodziewałem się, że dochody z hal stanowią aż tak dużą część: ""The 2019-20 season losses are slight in comparison to what awaits the NBA in 2020-21 if the season advances without fans and accompanying gate-night receipts, the league told teams -- a projected 40% loss in overall revenue, or approximately $4 billion."" https://abcnews.go.com/Sports/nba-revenue-2019-20-season-dropped-10-83/story?id=73886875#:~:text=The 2019-20 season losses,revenue%2C or approximately %244 billion. Alkohol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 8210 Napisano 20 Listopada 2020 47 minut temu, Koelner napisał: Alkohol Smaczny i drogi. kufelek w MSG 13$ parking 16$\h jakies lekkie żarło 17-27$ no i kończy się pierwsza kwarta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6583 Napisano 20 Listopada 2020 1 godzinę temu, ignazz napisał: Smaczny i drogi. kufelek w MSG 13$ parking 16$\h jakies lekkie żarło 17-27$ no i kończy się pierwsza kwarta. alkohol mi wychodził tanio ( w LA) no i apka z zamawianiem do miejsca mnie zauroczyła Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mac 4765 Napisano 20 Listopada 2020 2 godziny temu, ignazz napisał: Smaczny i drogi. kufelek w MSG 13$ parking 16$\h jakies lekkie żarło 17-27$ no i kończy się pierwsza kwarta. kufelek i parking? To tam można prowadzić po alkoholu, czy się zostawia po tej cenie i odbiera na drugi dzien ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ely3 8834 Napisano 20 Listopada 2020 4 godziny temu, lorak napisał: nie spodziewałem się, że dochody z hal stanowią aż tak dużą część: ""The 2019-20 season losses are slight in comparison to what awaits the NBA in 2020-21 if the season advances without fans and accompanying gate-night receipts, the league told teams -- a projected 40% loss in overall revenue, or approximately $4 billion."" https://abcnews.go.com/Sports/nba-revenue-2019-20-season-dropped-10-83/story?id=73886875#:~:text=The 2019-20 season losses,revenue%2C or approximately %244 billion. Wiesz tu raczej chodzi o takie elementy jak to ,że spadła sprzedaż koszulek jak nie ma fanów. Większośc sklepów z koszulkami mieści się w halach . Firmy nie płacą dzierżaw. Loże nie są wynajmowane za grube pieniądze. Słyszałem ,że w okresie banki sprzedaż akcesoriów , koszulek spadła znacząco w stosunku do sezonu. 2 godziny temu, ignazz napisał: Smaczny i drogi. kufelek w MSG 13$ parking 16$\h jakies lekkie żarło 17-27$ no i kończy się pierwsza kwarta. Ale to nie przekłada sie na zyski NBA. Co najwyżej właściciela hali. Ewentualnie czasem klub NBA na tym korzysta ale catering w niewielkiem stopniu przekłada się na zysk ligi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Me Myself and I 861 Napisano 21 Listopada 2020 21 godzin temu, mac napisał: kufelek i parking? To tam można prowadzić po alkoholu nie wiedze zwiazku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mac 4765 Napisano 21 Listopada 2020 14 minut temu, Me Myself and I napisał: nie wiedze zwiazku Jesli planujesz kupic kufelek podczas meczu, to raczej nie korzystasz z parkingu, gdyz po meczu bedziesz pod wplywem alkoholu. Tak mi sie wydaje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 8210 Napisano 21 Listopada 2020 Teraz, mac napisał: Jesli planujesz kupic kufelek podczas meczu, to raczej nie korzystasz z parkingu, gdyz po meczu bedziesz pod wplywem alkoholu. Tak mi sie wydaje. Korzystasz dłużej. Bo odbierasz rano. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Me Myself and I 861 Napisano 21 Listopada 2020 3 minuty temu, mac napisał: Jesli planujesz kupic kufelek podczas meczu, to raczej nie korzystasz z parkingu, gdyz po meczu bedziesz pod wplywem alkoholu. Tak mi sie wydaje. ile % ma piwo sprzedawane na meczu, jakiej objętości, jaki jest limit jazdy pod wpływem i jak się ma do faktu że póki jedziesz poprawnie nie mają praca cię zatrzymać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WD_czterdzieści 77 Napisano 21 Listopada 2020 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach