Skocz do zawartości

Play-off ?   

32 użytkowników zagłosowało

Ankieta została zamknięta
  1. 1. Play- off?

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta została zamknięta 10.04.2020 o 04:44

Rekomendowane odpowiedzi

Jak zobaczyłem box score i rotacje LW pomyślałem od razu, w listopadzie leci. Porażka z Suns? Bez jaj. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Porażka to tam jeszcze, bo to tylko opener, ale po fragmentach co widziałem to ten zespół po dodaniu lepszych obrońców broni gorzej niż rok temu, bo Walton robi taką różnicę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość eF.

Do teraz nie rozumiem tej decyzji w sprawie zwolnienia Joergera. Przecież wykonywał świetną pracę w Kings. Czego nie można powiedzieć o Waltonie w Lakers. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, Lucas napisał:

Porażka to tam jeszcze, bo to tylko opener, ale po fragmentach co widziałem to ten zespół po dodaniu lepszych obrońców broni gorzej niż rok temu, bo Walton robi taką różnicę.

EHnalw2UUAANLhE?format=jpg&name=900x900

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do pełni szczęścia Bagley out 4-6 tygodni

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

ale Dedmon bedzie dymany przez wiekszych centrów
rozkład rywali

Hassan

Gobert/Davis

Jokić

Zeller/Bill Hernangomez -> tu akurat mecz odpoczynku

Gobert/Davis

Robinson

Siakam/Ibaka

niby Kings zrobili krok do przodu, ale przez tak idiotyczne ruchy jak z Barnesem zablokowali się na lata a i teraz mają biedę pod koszem, można powiedzieć, że wracają do punktu wyjścia pod względem zabezpieczenia deski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda, że Divac nie odpuścił Barnesa i nie oddał Bogdanovicia za winga, który może grać na luzie obok Foxa i Hielda (bo zakładam, że po to podpisał Barnesa), bo wygląda na to, że i tak najwięcej sensu dla Kings ma oddanie Bogdanovicia w tym momencie, jeśli nie podpisze tego 50/4 (a wygląda na to, że nie podpisze).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
15 godzin temu, BMF napisał:

Szkoda, że Divac nie odpuścił Barnesa i nie oddał Bogdanovicia za winga, który może grać na luzie obok Foxa i Hielda (bo zakładam, że po to podpisał Barnesa), bo wygląda na to, że i tak najwięcej sensu dla Kings ma oddanie Bogdanovicia w tym momencie, jeśli nie podpisze tego 50/4 (a wygląda na to, że nie podpisze).

jego miejsce jest w Philadelphii, chyba jeden z najlepszych dodatków do Simmonsa jaki gra w lidze obecnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sixers nie byłoby stać na przedłużenie Bogdanovicia za rok (mając 130 milionów na S5, lol), a oddanie Richardsona nie wchodzi w grę, bo musiałby za niego przyjść ktoś mogący bronić PGs regularnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 21.10.2019 o 19:15, Lucas napisał:

Naprawę imponuje mi Divac swoja pracą w tym offseason.

Uja tam. Za wybór Bagleya i zwolnienie Joergera jest do wywalenia :) 

W dniu 20.10.2019 o 21:59, BMF napisał:

Za to Kings zmarnowali sobie całe flexibility wynikające z posiadania mocnych prospektów na rookie dealach

Zaraz może być kolejny wysoko wybrany prospect...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Luke podpisany na 4 latka, a Sacto musi płacić jeszcze Joergerowi. Niezły upgrade sobie zrobili.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe czy Joergera mogą "odwołać" ze zwolnienia, skoro do końca tego sezonu chyba jeszcze mu płacą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Ciekawi mnie jaki pomysł mają Kings na poprawę obecnego stanu rzeczy, skoro po "wzmocnieniach" defensywy mają fatalną obronę pod koszem. Trochę za szybko żeby wyrokować, ale Dedmon jednak musi dostać obok siebie dobrego rim protectora aby funkcjonować po tej stronie. Bardzo niebezpiecznie wygląda fakt pozwalania na rzucanie at rim na 78% (chociaż częstotliwość jest naprawdę dobra). Dodatkowo cieszy gravity jakie on wytwarza poprzez swój zasięg rzutu co bardzo ułatwia zespołowi funkcjonowanie w ataku. Chciałbym jednak zobaczyć ustawienie z Holmesem i DD jednocześnie, bo myślę, że mogłoby to trochę pomóc (dzisiaj grają z Denver, więc lepszej okazji nie będzie do sprawdzenia tego rozwiązania i odpowiedniego zabezpieczenia deski), ale to wymagałoby dorzucić do Foxa Bogdana i wtedy można czarować z Hieldem lub Arizą, ale wątpie w takie rozwiązanie.

Żeby było jasne, ja nie optuję za tym żeby startowali, ale żeby chociaż 10' zagrali razem i sprawdzili jak to wygląda

próba nie jest miarodajna, (bo rywale jednak słabi), ale z Holmesem Kings pozwalają na 69% at rim celności z częstotliwością 33% takich rzutów. Rok temu grając w k*rwa fatalnych Suns potrafił utrzymać zespół rywala średnio na 59% celności a częstotliwość rzutów z tej strefy to było 36%. Dodatkowo wytwarza on spore gravity na PnR i dobrze pasuje do Foxa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 23.07.2019 o 12:41, kucio napisał:

Magic skutecznie rzucał mu kłody pod nogi. Naprawdę wierzę, że z czystą kartą w Kings z zespołem, który jest fajnie zbudowany pod to co może i chce grać Walton wypali. 

no i c***

W dniu 20.10.2019 o 21:12, mac napisał:

Buddiemu sie nalezy kasa jak psu buda

5 pkt

mamy 0-4 , nie wygląda.bogdanovic i bjelica widzę , że się męczą więc pewnie ten Harlem na kółkach nie ogarnia Luke, do 0-3 ,3 najgorsza obrona oraz najgorszy atak.

jako starszy user powiadam Wam , nie zmienia się nic co idzie ku dobremu ani nie przepłaca murzynów ,którzy nic nie osiągnęli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Holmes dzis za to super ;) Hield wyglada tragicznie, a Bogie hmm, mam wrazenie ze on i Fox po przerwie za bardzo chcieli ten mecz wygrać Kings swoimi rzutami, bo w 1 polowie obaj wygladali o wiele lepiej. Bogdan miał świetne wejście w mecz i dość szybko rozdane 4 asysty, ładnie kreował (a pass do Arizy do rogu mjut), ale forma rzutowa i decyzje pozostawiaja wiele do życzenia.

Największym sukcesem Waltona był wygrany challenge.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Dedmon chyba pół rodziny Waltona zaliczył, skoro jakiś Gabriel gra przed nim

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.