Skocz do zawartości
matek

Lakers '20

Rekomendowane odpowiedzi

Cousins podobno wraca jeszcze w tym sezonie i tak się zastanawiam czy wskoczy do rotacji ? Javale i Howard grają dobrze i raczej problem nie leży pod koszem. 

Edytowane przez Dave86

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na PG za Rondo, gorzej nie będzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reggie Jackson widzę buyout. Nie chcę nic mówić, ale skoro Darren nie wraca, to Reggie miał tak z dwa sezony temu bardzo dobre wskaźniki, jeśli chodzi o grę picków i jest pod tym względem dość mocno underrated. Niezła opcja na drugi unit.

Nie najgorzej wyglądał po tym powrocie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, MarcusCamby napisał:

Reggie Jackson widzę buyout. Nie chcę nic mówić, ale skoro Darren nie wraca, to Reggie miał tak z dwa sezony temu bardzo dobre wskaźniki, jeśli chodzi o grę picków i jest pod tym względem dość mocno underrated. Niezła opcja na drugi unit.

Nie najgorzej wyglądał po tym powrocie.

pozdro ❤️ :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, rw30 napisał:

pozdro ❤️ :P 

Wydaje mi się, że jeszcze nie podpisał i tylko pojawiają się sources, że jest blisko lub planuje Clippers. Ale może coś przeoczyłem.

Jednak nie martwiłbym się, gdyby wybrał LAC, Lakers od zawsze zamykają tabele moich sympatii ligowych :D Po prostu Reggie to ostania szansa, która mogła tu wnieść trochę brakującego skilla.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, MarcusCamby napisał:

Wydaje mi się, że jeszcze nie podpisał i tylko pojawiają się sources, że jest blisko lub planuje Clippers. Ale może coś przeoczyłem.

Tak ogólnie przy buyoutach jak  masz sources "X planuje podpisać z..." to to jest 99,9% zazwyczaj, bo już wszystko nieoficjalnie jest uzgodnione^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli bez zaskoczeń w przypadku Jacksona - szkoda.

Z perspektywy Lakers na rynku potencjalnie zostały już tylko 2-3 nazwiska warte uwagi - Harkless, Waiters i ewentualnie Burke.

Odnośnie pierwszego, jakieś światełko w tunelu wciąż się tli po dzisiejszych informacjach od Sama Amica.

Zobaczymy, skoro Pistons zwolnili Jacksona, to być może i Knicksi podobnie zaskoczą.

Nawet jeśliby udało się z Harklessem i tak wciąż widziałbym miejsce w składzie również dla Waitersa - problem mam tylko z tym, kogo w takim przypadku Lakers mieliby zwolnić, bo nie licząc Danielsa, każdy z trójki Dudley, Cook, Cousins stanowi, jak się wydaje, dosyć ważną postać w szatni. Ostatecznie, gdybym miał wybierać, to poświęciłbym chyba Dudleya i zaproponował mu jakieś miejsce w sztabie, by mógł zostać z drużyną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Waiters jest w Klutch, a Pelinka jest jego byłym agentem, co czyni go najbardziej prawdopodobnym kandydatem. Mam jednak nadzieję, że trafi się ktoś lepszy. Ewentualnie nikt ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Jendras napisał:

trafi się ktoś lepszy.

Kto?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o mnie, to wołałbym już kartonowego Scottie Pippena naturalnych rozmiarów . 

Edytowane przez Jendras

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Parafrazując klasyka:

We in here talkin’ about Dion Waiters. I mean listen, we talkin’ ’bout Dion Waiters. Not a point guard, not a playmaker, not an NBA player. We talkin’ about Dion Waiters. Not the playmaker. We talkin’ bout Waiters, man. I mean how silly is that?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Van napisał:

Parafrazując klasyka:

We in here talkin’ about Dion Waiters. I mean listen, we talkin’ ’bout Dion Waiters. Not a point guard, not a playmaker, not an NBA player. We talkin’ about Dion Waiters. Not the playmaker. We talkin’ bout Waiters, man. I mean how silly is that?

Piękne. Polubiłbym dwa razy gdybym tylko mógł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 19.02.2020 o 02:17, Geronimo napisał:

perspektywy Lakers na rynku potencjalnie zostały już tylko 2-3 nazwiska warte uwagi - Harkless, Waiters i ewentualnie Burke

A skąd się bierze na tej liście Harkless. O ile pamiętam to Moe jest z Nowego Jorku i zaraz po wymianie mówił że zawsze marzył o grze dla Knicks więc skąd info że on jest dostępny?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 19.02.2020 o 08:29, BMF napisał:

Kto?

A może tak z coronavirusem  przyleci Lin z Baylessem? ;)

No i zapominacie o najważniejszym elemencie na PO - JR!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
56 minut temu, dannygd napisał:

A może tak z coronavirusem  przyleci Lin z Baylessem? ;)

No i zapominacie o najważniejszym elemencie na PO - JR!!!

Hajsy na Hennessy mu się kończą?

86e.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, Eld napisał:

Hajsy na Hennessy mu się kończą?

86e.jpg

Przecież wszystko wyjaśnił ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
16 godzin temu, ely3 napisał:

A skąd się bierze na tej liście Harkless. O ile pamiętam to Moe jest z Nowego Jorku i zaraz po wymianie mówił że zawsze marzył o grze dla Knicks więc skąd info że on jest dostępny?

Stąd, że przewija się w mediach - uważam, że Lakers widzą jakąś szansę na jego wykup, skoro np. Amick wspomina o tym, że obserwują jego sytuację. Sam zainteresowany też się już do tych plotek odniósł i choć potwierdził, że póki co z Knicks na temat wykupu nie rozmawiał, to nie wykluczył, że może jeszcze rozważyć, czy nie lepiej byłoby mu zagrać dla contendera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę meh, ale wolę Kieffa od Waitersa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest 2020r., a Lakers moga zdobyć mistrza grajac z lawki Rajonem Rondo, Dwightem Howardem i Markieffem Morrisem. Brakuje do fabuły juz tylko Isaiaha Thomasa i finałów z Bostonem. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heat zdobyli mistrza z Jasonem Williamsem i Toine'm Walkerem w s5, więc, jak mawiał KG, anything is poooooossibleeeeeee!!!!! 

Od tamtego czasu jestem zdania, że koszykówki nie da się racjonalnie wytłumaczyć, a wszystkie adv stats mozna sobie wsadzić głęboko. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.