ignazz 7849 Napisano 8 Marca 14 minut temu, Tecu napisał: Hej, osiągnąłem limit załączników. Czy ktoś wie jak to posuwać? Czy zostaje tylko ręczne cofanie się po postach i usuwanie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ely3 8587 Napisano 8 Marca Godzinę temu, Tecu napisał: Hej, osiągnąłem limit załączników. Czy ktoś wie jak to posuwać? Czy zostaje tylko ręczne cofanie się po postach i usuwanie? Jak wejdziesz w swój profil to masz w zakładce taką opcje moje załączniki. Wtedy ci tylko pokaze załączniki i najlepiej je zaznaczyć i usunąc/ Noe musisz szukać historii swoich wpisów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablo81 1637 Napisano 8 Marca Godzinę temu, ely3 napisał: Jak wejdziesz w swój profil to masz w zakładce taką opcje moje załączniki. Wtedy ci tylko pokaze załączniki i najlepiej je zaznaczyć i usunąc/ Noe musisz szukać historii swoich wpisów Jak masz wykorzystany limit, to nie usuniesz niestety. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach