SlaKB 1812 Napisano 30 Marca 2019 (edytowane) Polecicie jakiś tani bezworkowy odkurzacz, ktory posłuży mi kilka lat? Obecny, który miałem ledwie 3,5 roku właśnie mi się spalił Edytowane 30 Marca 2019 przez SlaKB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 5598 Napisano 30 Marca 2019 Ja skusiłem się na miotle Philipsa i po roku więcej wypluwa niż wciąga. Ten co tsk był reklamowany w tv ciagle silencer niebieski Te przepisy UE o mniejszych nocach zabija skuteczność. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian 646 Napisano 30 Marca 2019 Dirt devil z allegro za około 300 zł. i tyle. nie daj się skusić na żadne akumulatorowe główna za 1500 zł bo to się absolutnie do niczego nie nadaje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzemo 962 Napisano 30 Marca 2019 Nie kupuj nic z Hoovera, zdycha po 2 miechach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptak 598 Napisano 30 Marca 2019 Zelmer albo Electrolux. Ja nigdy nie narzekałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eryko 231 Napisano 31 Marca 2019 Zelmer albo Electrolux. Ja nigdy nie narzekałem. Potwierdzam, Zelmer mi się trzyma dobre 4 lat bez żadnych usterek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cardi 1256 Napisano 1 Kwietnia 2019 Zelmer kozak, wprawdzie mam workowy, ale jest sztos. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Regginator 1 Napisano 8 Kwietnia 2019 My mamy zwyklego Karchera, chyba WD3 i szósty rok działa nam jak złoto, tylko wunża wymienialiśmy bo oryginalny pękł. A jak ktos ma takze ogrodek to ma on też funkcje nawiewu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elwariato 512 Napisano 13 Kwietnia 2019 to forum się naprawdę rozwija meteora miał ja z 11 lat aż się silnik nie przyfajczył, zelmer robi solidne rzeczy. Chcesz tani relatywnie i dosyć dobry bezworkowy to weź jeden z tych dwóch: sencor svc 900; albo overmax aspiri PS z racji ilości zwierzaków jestem fanem bezprzewodowych, w przeciągu 4 lat chyba z 4 kupiłem większość pada ale mam też w tym swój udział z racji zapału do majsterkowania Zelmer był git ale szybko aku zaczął niedomagać, hoover( drugi w dorobku) zawsze na starcie robi super wrażenie ale jego żywotność względem ceny to porażka. Do domu mamy kupiłem rok temu philipsa power proaqua i ogólnie jest git ale cholera żeby to ponad 1000 było warte to trochę nieporozumienie ... ostatnio z niedobitków magazynowych od niemca na ebayu dorwałem cuś co się oneconcept zwie i serio na razie najtańszy z tych wszystkich wspomnianych i chyba najlepszy, reasumując dziwne rzeczy dzieją się na świecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach