człowiek...morza 1677 Napisano 30 Grudnia 2020 4 minuty temu, kolader napisał: a ty sam mogąc zaoferować mu jakiś wyjątek tego nie zrobiłeś. Aha spodziewalem sie, ze nikt mu nie zaoferuje dobrej umowy. i mialem racje ale glupoty nie przewidzialem i to byl moj blad Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolader 638 Napisano 30 Grudnia 2020 6 minut temu, człowiek...morza napisał: spodziewalem sie, ze nikt mu nie zaoferuje dobrej umowy. i mialem racje ale glupoty nie przewidzialem i to byl moj blad czyli gdyby dołączył do ciebie to bylibyśmy frajerami ale zagłosowano za Lal więc jesteśmy głupi. Dobrze wiedzieć za kogo masz współgraczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
człowiek...morza 1677 Napisano 30 Grudnia 2020 (edytowane) 2 minuty temu, kolader napisał: czyli gdyby dołączył do ciebie to bylibyśmy frajerami ale zagłosowano za Lal w jakims stopniu byscie byli, ale przez rok, zamiast przez trzy Edytowane 30 Grudnia 2020 przez człowiek...morza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolader 638 Napisano 30 Grudnia 2020 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: w jakims stopniu byscie byli, ale przez rok, zamiast przez trzy czyli jakbyśmy nie zagłosowali to i tak oceniałbyś nas tak samo. Tak samo jak jesteśmy głupi bo przyklepaliśmy taki kontrakt Masonowi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
człowiek...morza 1677 Napisano 30 Grudnia 2020 3 minuty temu, kolader napisał: czyli jakbyśmy nie zagłosowali to i tak oceniałbyś nas tak samo. Tak samo jak jesteśmy głupi bo przyklepaliśmy taki kontrakt Masonowi. zjebaliscie i tyle. nie ma co sie rozwodzic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolader 638 Napisano 30 Grudnia 2020 (edytowane) Teraz, człowiek...morza napisał: zjebaliscie i tyle. nie ma co sie rozwodzic tak jak zjebaliśmy z kontraktem dla Masona, tyle że tu odniosłeś korzyść ty a przy PJu ktoś inny i to cię boli Edytowane 30 Grudnia 2020 przez kolader Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
człowiek...morza 1677 Napisano 30 Grudnia 2020 ewentualnie pozostaje przeprosic doziera Teraz, kolader napisał: tak jak zjebaliśmy z kontraktem dla Masona nie wiem co to zmienia w kwestii doziera ale ciesze sie, ze przyznales mi racje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolader 638 Napisano 30 Grudnia 2020 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: ewentualnie pozostaje przeprosic doziera nie wiem co to zmienia w kwestii doziera ale ciesze sie, ze przyznales mi racje Boli cię że ktoś inny mógł przystealować, nie tylko ty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eld 4939 Napisano 30 Grudnia 2020 Kevin Love jak stary dobry Kevin Love. 3 - 4 tygodni out. ----------- Rui Hachimura miał być za trzy tygodni out a tu możliwe, że zagra już w Czwartek ----------- Mój #10 pick Okoro jakieś delikatne problemy ze stopą. Nic poważnego, ale nie ryzykują. ----------- Wall ma się w czwartek pojawić. Oby Harden wytrwał do tej wielkiej chwili. ----------- LMA questnionable na dziś. Tak samo Burks na Czwartek. ---------- Torrey Craig out na dziś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
człowiek...morza 1677 Napisano 30 Grudnia 2020 Teraz, kolader napisał: Boli cię że ktoś inny mógł przystealować, nie tylko ty xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 7265 Napisano 30 Grudnia 2020 2 godziny temu, cvbe napisał: Beznadziejne chełpienie się "kradzieżą" Tylko Lakers zaryzykowali 3y gwarantowane dla nieopierzonego Doziera! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 6702 Napisano 30 Grudnia 2020 4 minuty temu, człowiek...morza napisał: nie wiem co to zmienia w kwestii doziera ale ciesze sie, ze przyznales mi racje Mason i dozier wygrali głosowanie zgodnie z tą samą logika. Wychodzi z Ciebie hipokryta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tangiers 1029 Napisano 30 Grudnia 2020 Jest dopiero sroda, a CM zostal juz drugi raz zaorany w tym tygodniu. Dozier to pikus, Zach Collins to dopiero zostal oszukany na kase. 53/3+1 PO to byl niego bajeczny kontrakt. Potencjal to jedno, ale jego sufit to starter/role player, a takim nie placi sie wiecej niz 10-12 baniek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolader 638 Napisano 30 Grudnia 2020 3 minuty temu, człowiek...morza napisał: xd Kolejny raz pokazujesz jak kończą się dyskusje z tobą i że jest to strata czasu. Przepraszam że nie jesteśmy takimi mędrcami jak ty xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
człowiek...morza 1677 Napisano 30 Grudnia 2020 1 minutę temu, fluber napisał: Mason i dozier wygrali głosowanie zgodnie z tą samą logika. Wychodzi z Ciebie hipokryta dlacego hipokryta? 1 minutę temu, kolader napisał: Kolejny raz pokazujesz jak kończą się dyskusje z tobą i że jest to strata czasu. Przepraszam że nie jesteśmy takimi mędrcami jak ty xD a co mam Ci napisac jeszcze, skoro temat został wyczerpany? a ty skwitowales to slowem "boli", mimo ze tak nie jest lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karpik 2827 Napisano 30 Grudnia 2020 Teraz, tangiers napisał: Jest dopiero sroda, a CM zostal juz drugi raz zaorany w tym tygodniu. Dozier to pikus, Zach Collins to dopiero zostal oszukany na kase. 53/3+1 PO to byl niego bajeczny kontrakt. Potencjal to jedno, ale jego sufit to starter/role player, a takim nie placi sie wiecej niz 10-12 baniek Warto też dodać, gdyby ktoś nie wiedział, że Collins właśnie przeszedł kolejną operację kostki i teraz c*** wie kiedy wróci. Mam nadzieję, że w ogóle zagra w tym sezonie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tangiers 1029 Napisano 30 Grudnia 2020 1 minutę temu, karpik napisał: Warto też dodać, gdyby ktoś nie wiedział, że Collins właśnie przeszedł kolejną operację kostki i teraz c*** wie kiedy wróci. Mam nadzieję, że w ogóle zagra w tym sezonie. Sam mialbym obawy, zeby mu dawac taka kase, bo return z takiej inwestycji jest bardzo ryzykowny. Szacuje ze maksymalnie wyszedlbys na zero jakby Collins byl w miare zdrowy. Nie walczyles o niego do upadlego podczas glosowania i pewnie dzieki temu ominales pocisk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 7265 Napisano 30 Grudnia 2020 37 minut temu, człowiek...morza napisał: ale glupoty nie przewidzialem Pamiętaj, że czekamy na te 20mpg Carmelo w rotacji Knicks. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 6702 Napisano 30 Grudnia 2020 14 minut temu, człowiek...morza napisał: dlacego hipokryta? Ponieważ pisałes że Twoja oferta dla Masona jest najlepszą a oferta Lakers dla doziera najgorsza. A obie kierują się identyczna logika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Braveheart22 938 Napisano 30 Grudnia 2020 7 minut temu, january napisał: Pamiętaj, że czekamy na te 20mpg Carmelo w rotacji Knicks. Wątpię, że go 20mpg zadowoli, a w PO to na pewno nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach