Gość Napisano 1 Marca 2020 dobry grajek, nie bez powodu dostał długi deal od 76ers Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tangiers 1609 Napisano 1 Marca 2020 W miedzyczasie Oladipo wyglada coraz lepiej, w tym trymestrze 5 GP, 47FG%, 13 ppg., 27 mpg. Licze na stopniowy progres, Pacers maja malo back2backow, a im dalej w sezon tym wiecej ,,latwych” spotkan z tankerami na szlifowanie formy. btw. Terrence Ross w 7GP 19 ppg., laduje 4 trojki na mecz przy 43%. Frustrujacy gracz, nie lubie tych streaky shooterow, nigdy nie wiesz co dostaniesz w danym dniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Marca 2020 7 minut temu, tangiers napisał: btw. Terrence Ross w 7GP 19 ppg., laduje 4 trojki na mecz przy 43%. Frustrujacy gracz, nie lubie tych streaky shooterow, nigdy nie wiesz co dostaniesz w danym dniu. o Rossa w marcu możesz być spokojny, sporo tankerów to ponabija staty, zresztą on rok temu też chyba dobrze kończył sezon, problem, że on oddaje od wuja ciężkich rzutów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcusCamby 6063 Napisano 1 Marca 2020 Widzę Mavs bez Doncica jadą z Wolves jak z furą gnoju. Widać ile warte są te Beasleye, Juancho i Russelly. Ale kilka pustych cyferek zawsze będzie można wkleić do opisu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tangiers 1609 Napisano 1 Marca 2020 Teraz, polishllama69 napisał: o Rossa w marcu możesz być spokojny, sporo tankerów to ponabija staty, zresztą on rok temu też chyba dobrze kończył sezon, problem, że on oddaje od wuja ciężkich rzutów To mozna w sumie napisac o kazdym graczu Magic Tak na serio, to ja na niego nie patrze tylko przez pryzmat skutecznosci, bo jednak ilosc talentu w ataku z lawki Orlando jest na poziomie tankera, z tego tytulu obronie latwo lamac ich set playe, a broken playe musi zawsze konczyc Ross co obniza ogolne skutecznosc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Marca 2020 1 minutę temu, tangiers napisał: jednak ilosc talentu w ataku z lawki Orlando jest na poziomie tankera, z tego tytulu obronie latwo lamac ich set playe, a broken playe musi zawsze konczyc Ross co obniza ogolne skutecznosc no o tym mówię, nie bez powodu dwóch playmakerów w tych unitach to Gordon i DJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 9414 Napisano 1 Marca 2020 8 minut temu, MarcusCamby napisał: Ale kilka pustych cyferek zawsze będzie można wkleić do opisu. oj nie bądź zazdrosny, Wall jeszcze wróci elegancko tankujo, szacun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 7577 Napisano 1 Marca 2020 45 minut temu, MarcusCamby napisał: Kto ma Shake Miltona u siebie? Pamiętam jak go Ignazz dość wysoko wybrał w drafcie i było zdziwko. Bo był najszybszym graczem od dekady na pomiarach. Zaczął od urazu ale pisałem do Ashi ze świetny jest i poszedł za Brogdona i picki. Ktoś nie miał cierpliwości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
człowiek...morza 2460 Napisano 1 Marca 2020 Godzinę temu, polishllama69 napisał: czy ten Russell zawsze jest tak c***owy ? Seth Curry > D'Angelo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość (Przemek...) 7047 Napisano 1 Marca 2020 8 minut temu, człowiek...morza napisał: Seth Curry > D'Angelo Jaki Ty mądry teraz jesteś. Dobrze, że Ci go palcem pokazałem, bo dalej byś próbował ludzi D0ts0nem straszyć xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Marca 2020 2 minuty temu, Przemek_Orliński napisał: Jaki Ty mądry teraz jesteś. Dobrze, że Ci go palcem pokazałem, bo dalej byś próbował ludzi D0ts0nem straszyć xD chciał zapewne też Juancho, ale ogarnął, że spakował go Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 8952 Napisano 1 Marca 2020 Nie no piękne jest jak tu Orzeł wchodzi i wyjaśnia CMa za każdym razem xDDDD (co lepsze CM sam go przywołuje ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość (Przemek...) 7047 Napisano 1 Marca 2020 9 minut temu, człowiek...morza napisał: deal dogadalem kmieciu przed tym jak wstawiles go na twittera. jak zwykle spozniony, jak zwykle pierwszy do laur idz jarac sie hezonja i fizykiem Ty się nie nadajesz nawet do pchania Karuzeli.Jak ja pisałem o tym, że Seth wraca do zespołu w którym kręcił najlepsze lody w karierze, a jego przeciwnikiem w walce o minuty będzie (c***owy wtedy) THJ to Ty w kondonie za oknem wisiałeś. Platynowa karta Medicover już dojechała dla "Load Management Knicks"? 11 minut temu, january napisał: Nie no piękne jest jak tu Orzeł wchodzi i wyjaśnia CMa za każdym razem xDDDD (co lepsze CM sam go przywołuje ) Bułka z masłem. On sam się wyjaśnia, ja tylko palce do klawiatury przykładam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcusCamby 6063 Napisano 1 Marca 2020 Ale orają papierowego GOATa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucas 3142 Napisano 1 Marca 2020 Wschód jest coraz bardziej przejebany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 8952 Napisano 1 Marca 2020 Ciekawe okienko. Muszę się temu na spokojnie przyjrzeć jutro finalnie:) @Eld wrzuciłeś w arkusz już WSZYSTKIE zmiany graczy? (nie picków, graczy) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eld 5957 Napisano 1 Marca 2020 1 minutę temu, january napisał: Ciekawe okienko. Muszę się temu na spokojnie przyjrzeć jutro finalnie:) @Eld wrzuciłeś w arkusz już WSZYSTKIE zmiany graczy? (nie picków, graczy) Jestem prawie pewien, że kogoś przegapiłem ale na pewno mutliway Qcina i CMa jest w całości wprowadzony. Na spokojnie jutro to sprawdzę bo dziś ostatnią godzinę byłem Blazersem . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alonzo 3203 Napisano 1 Marca 2020 3 minuty temu, Eld napisał: Jestem prawie pewien, że kogoś przegapiłem ale na pewno mutliway Qcina i CMa jest w całości wprowadzony. Na spokojnie jutro to sprawdzę bo dziś ostatnią godzinę byłem Blazersem . Tolliver w Sacto Spalding w LA Clippers Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eld 5957 Napisano 1 Marca 2020 2 minuty temu, Alonzo napisał: Tolliver w Sacto Spalding w LA Clippers Done. Mieliście ten trade wprowadzony a ja już z automatu ich miejscami zamieniłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alonzo 3203 Napisano 1 Marca 2020 1 minutę temu, Eld napisał: Done. Mieliście ten trade wprowadzony a ja już z automatu ich miejscami zamieniłem. I teraz jeszcze Spalding leci do LA Clippers, bo ja podpisuje Pelle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach