człowiek...morza 2460 Napisano 16 Września 2022 (edytowane) Zach Collins to będzie kot. Notabene Napisano teraz Piękny przykład kultury organizacji. Dali się wypromować, 2 miesiące zaledwie. I od razu sowita wyplata. Na próżno szukać podobnych historii gdzie indziej. Edytowane 16 Września 2022 przez człowiek...morza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcusCamby 6062 Napisano 16 Września 2022 2 minuty temu, karpik napisał: Twoje legendy umarły. Nic Ci nie zawdzięczają. Właśnie chełpisz się podpisaniem Bullocka, którego odkopałem z nicości ligi Swoją drogą Biyombo dostał od mnie dwuletni kontrakt, będąc po za ligą, więc przepychankę z Tobą uważam za bezcelową Moje zdanie o Davisie przedstawiałem już kiedy grał u mnie. Ja nie lubię kłamać czy wykorzystywać pozycji dla własnych celów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
człowiek...morza 2460 Napisano 16 Września 2022 Do tego Collins jest w c*** lepszym fitem do mobleya od allena. Mam nadzieje, ze zostanie to odpowiednio wynagrodzone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reikai 3362 Napisano 16 Września 2022 Godzinę temu, człowiek...morza napisał: Nie No w próżni bojan to na pewno lvl wyżej gracz od bullocka. Niemniej zmiana nie będzie raczej odczuwalna. Imo bullocka ściągnąłeś poniżej rzeczywistej wartości. Wgl bojan tez trochę niedoceniany obrońca. Bo jeszcze jakiś czas temu był bdb 1 na 1, co tez eksponowałem posiadając go. Nie wiem jak teraz. Meritum wolałbym mieć na twoim miejscu bojana. Brakuje trochę ludzi od spacingu - takich bdb/elitarnych. Polać mu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karpik 4112 Napisano 16 Września 2022 5 minut temu, człowiek...morza napisał: Do tego Collins jest w c*** lepszym fitem do mobleya od allena. Mam nadzieje, ze zostanie to odpowiednio wynagrodzone. Oby był zdrowy, a liga będzie jego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcusCamby 6062 Napisano 16 Września 2022 A nie wiem czy @karpik coś Ci mówi nazwisko Edmond Sumner. Wybrany przez mnie w drafcie w 2017 w drugiej rundzie draftu, mimo całej kariery naznaczonej przez kontuzje, nigdy nie został wymieniony. Teraz po roku przerwy spowodowanej poważną kontuzją Achillesa, która zabrała mu cały sezon wraca do Nowego Orleanu na gwarantowanym w pełni kontrakcie, mimo że w RL NBA dopiero musi o Niego walczyć. Taki przypadków jest multum. Ale kultury organizacji nie kupuje się pięknymi słowami, lecz czynami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
człowiek...morza 2460 Napisano 16 Września 2022 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: A nie wiem czy @karpik coś Ci mówi nazwisko Edmond Sumner. Wybrany przez mnie w drafcie w 2017 w drugiej rundzie draftu, mimo całej kariery naznaczonej przez kontuzje, nigdy nie został wymieniony. Teraz po roku przerwy spowodowanej poważną kontuzją Achillesa, która zabrała mu cały sezon wraca do Nowego Orleanu na gwarantowanym w pełni kontrakcie, mimo że w RL NBA dopiero musi o Niego walczyć. Taki przypadków jest multum. Ale kultury organizacji nie kupuje się pięknymi słowami, lecz czynami. Mało komu zycze sukcesów tak jak Pelicans. Mało kto na nie zasługuje jak Pelicans. Właśnie z powodu takich przypadków jak Lato. Brawo. Jeszcze kultura nie zginęła… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karpik 4112 Napisano 16 Września 2022 5 minut temu, MarcusCamby napisał: Wybrany przez mnie w drafcie w 2017 w drugiej pierwszej rundzie draftu, mimo całej kariery naznaczonej przez kontuzje, nigdy nie został wymieniony. Też miałem taki przypadek, zaoferowałem nawet temu graczowi extension na kwotę, której może nawet nigdy nie zobaczyć. MarcusCamby był jednak na nie. Rok później zaoferowałem temu graczowi minimalny kontrakt. Pistons i Rockets też mu zaoferowali minimalne kontrakty. MarcusCamby dał Mavs na ostatnim miejscu podczas głosowania. Szkoda, że tego, czym się chełpisz u siebie, nie potrafisz dostrzec i docenić u innych. #niesłowaaczyny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozzy110 1278 Napisano 16 Września 2022 4 minuty temu, karpik napisał: Też miałem taki przypadek, zaoferowałem nawet temu graczowi extension na kwotę, której może nawet nigdy nie zobaczyć. MarcusCamby był jednak na nie. Rok później zaoferowałem temu graczowi minimalny kontrakt. Pistons i Rockets też mu zaoferowali minimalne kontrakty. MarcusCamby dał Mavs na ostatnim miejscu podczas głosowania. Szkoda, że tego, czym się chełpisz u siebie, nie potrafisz dostrzec i docenić u innych. #niesłowaaczyny Marquese? Czy Noah? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reikai 3362 Napisano 16 Września 2022 Będzie ktoś robił power ranking? Kiedyś chyba ktoś robil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szulim 774 Napisano 16 Września 2022 1 minutę temu, Reikai napisał: Będzie ktoś robił power ranking? Kiedyś chyba ktoś robil pewnie tak, ale to już po zamknięciu offseason teraz jeszcze wężyk uzupełniające i 2way Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karpik 4112 Napisano 16 Września 2022 4 minuty temu, ozzy110 napisał: Marquese? Czy Noah? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozzy110 1278 Napisano 16 Września 2022 4 minuty temu, karpik napisał: Zach. Rzeczywiście Już zapomniałem o tym minimum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba2419 403 Napisano 16 Września 2022 6 minut temu, Szulim napisał: pewnie tak, ale to już po zamknięciu offseason teraz jeszcze wężyk uzupełniające i 2way A to V tury nie ma jak rok temu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 804 Napisano 16 Września 2022 (edytowane) Godzinę temu, Qcin_69 napisał: fajnie się czyta te wasze kłótnie, gdy Tatum zaczyna właśnie 5 sezon, a Booker 4 w handlujących na lewo i prawo Timberwolves , do tego wyłowiony z gleague Omer Yourtseven podpisuje kontrakt nie za minimum #kulturaorganizacjj Powiem więcej DB podpisał extension niedawno 1 minutę temu, kuba2419 napisał: A to V tury nie ma jak rok temu? Bez sensu teraz. Tuż przed się zrobi bo wtedy parę zawodników dojdzie, którzy wybrzydzają a jak dojdzie co do czego to wezmą minimum aby gdzieś się załapać Ogólnie Ja bym zrobił tak, że do 11 ofert, 11-15 głosowanie, ale równocześnie od 11 bym otworzył okienko, taka wolna amerykanka Edytowane 16 Września 2022 przez LAF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szulim 774 Napisano 16 Września 2022 1 minutę temu, kuba2419 napisał: A to V tury nie ma jak rok temu? raczej nie - V tura jest wtedy jak dużo zespołów ma braki kadrowe, a w tym roku wyjątkowo sporo FA podpisało w poprzednich turach, więc raczej mało kto zostanie bez zawodników także raczej nie będzie V tury tylko już same uzupełnienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karpik 4112 Napisano 16 Września 2022 Teraz, Szulim napisał: raczej nie - V tura jest wtedy jak dużo zespołów ma braki kadrowe, a w tym roku wyjątkowo sporo FA podpisało w poprzednich turach, więc raczej mało kto zostanie bez zawodników także raczej nie będzie V tury tylko już same uzupełnienia Przecież jeszcze jest czas, by ją zrobić, a 4 drużyny mają niepełne rostery, a sporo ekip ma też tylko 14 graczy w składzie (więc może mogą jeszcze mieć chęć kogoś podpisać). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 804 Napisano 16 Września 2022 W sumie a nie można teraz otworzyć okienka do tego rozpoczęcia RS ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szulim 774 Napisano 16 Września 2022 Teraz, karpik napisał: Przecież jeszcze jest czas, by ją zrobić, a 4 drużyny mają niepełne rostery, a sporo ekip ma też tylko 14 graczy w składzie (więc może mogą jeszcze mieć chęć kogoś podpisać). Ozzy jeszcze nie wpisał chyba wszystkich - także jak arkusz będzie gotowy to wtedy pomyślimy czy jest w ogóle potrzeba robienia V tury akurat z tym nie ma pośpiechu - jest jeszcze trochę czasu do rozpoczęcia sezonu 1 minutę temu, LAF napisał: W sumie a nie można teraz otworzyć okienka do tego rozpoczęcia RS ? ale okienko jest teraz otwarte przecież ewentualne zamknięcie czasowe będzie jak będzie V tura - teraz wymiany można prowadzić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 804 Napisano 16 Września 2022 3 minuty temu, Szulim napisał: akurat z tym nie ma pośpiechu - jest jeszcze trochę czasu do rozpoczęcia sezonu Tydzień przed startem RS będzie rewelacyjnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach