ignazz 6601 Napisano 19 Stycznia 7 minut temu, january napisał: Może dlatego, że dzień czy dwa wcześniej napisałeś, iż "jeszcze nie macie CP3" ? A teraz piszesz, o tym że nie pasują FVV i CP3, że jeden z nich pewnie odejdzie... Wyjątkowo dziwny timing, bo Pacers akurat mają świetny trymestr wstępnie (właśnie głównie dzięki temu duetowi) i przy grubym zjeździe Magic być może będą #1 na wschodzie ooo. tak się pisze posty aby podbijać cenę zawodników z nie swoich deali. dobra robota. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 8282 Napisano 19 Stycznia 26 minut temu, ignazz napisał: ooo. tak się pisze posty aby podbijać cenę zawodników z nie swoich deali. dobra robota. Ja nic nie wiem o żadnych dealach;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 569 Napisano 19 Stycznia 39 minut temu, january napisał: Wyjątkowo dziwny timing, bo Pacers akurat mają świetny trymestr wstępnie (właśnie głównie dzięki temu duetowi) i przy grubym zjeździe Magic być może będą #1 na wschodzie No właśnie narazie nie ma planów ściągnięcia CP3 do Soty, ale we FA wszystko może się zdarzyć i wtedy nasza dyskusja nabrałaby rumieńców ; ] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RonnieArtestics 2604 Napisano 19 Stycznia (edytowane) Pacers nie planują takich ruchów w tym sezonie -to powiem na pewno, skoro walczę o 1 miejsce Edytowane 19 Stycznia przez RonnieArtestics Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qcin_69 3600 Napisano 19 Stycznia Minnesota nie będzie atakować po CP3, życzymy wszystkiego dobrego Pacers w tym roku i dotarcia do finałów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fluber 8942 Napisano 19 Stycznia 4 minuty temu, Qcin_69 napisał: Minnesota nie będzie atakować po CP3, życzymy wszystkiego dobrego Pacers w tym roku i dotarcia do finałów A gdzie "do zobaczenia w finale przyjacielu"? Czyżby 1/3 Gm-a Minnesoty utraciła wiarę w sukces w tym sezonie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qcin_69 3600 Napisano 19 Stycznia 8 minut temu, fluber napisał: A gdzie "do zobaczenia w finale przyjacielu"? Czyżby 1/3 Gm-a Minnesoty utraciła wiarę w sukces w tym sezonie??? a czy ja pisze z Tangiersem? Pacers koledzy, Heat przyjaciele Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tangiers 1436 Napisano 20 Stycznia Dobra, juz sie nie smieje z Kidda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qcin_69 3600 Napisano 20 Stycznia 1 minutę temu, tangiers napisał: Dobra, juz sie nie smieje z Kidda. Już nawet twitterek wie ze Brunson trzecim najważniejszym graczem Mavs Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tangiers 1436 Napisano 20 Stycznia 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: Już nawet twitterek wie ze Brunson trzecim najważniejszym graczem Mavs W tym sezonie tak. THJ po podpisaniu nowego kontraktu zaliczyl okropny zjazd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozzy110 1089 Napisano 20 Stycznia 1 godzinę temu, tangiers napisał: W tym sezonie tak. THJ po podpisaniu nowego kontraktu zaliczyl okropny zjazd. Brunson u nas też podpisał nowy kontrakt. W rl nba jest w contract year Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
january 8282 Napisano 20 Stycznia Proszę nie śmiać się z Brunsona. Trafiając 1 trójkę na mecz na skuteczności 33% jest drugim strzelcem Soty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eld 5956 Napisano 20 Stycznia W dniu 17.01.2022 o 16:03, cvbe napisał: Eld, co się odpierdala w Media Roomie? A nie wiem. 3 dni mnie nie było. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cvbe 2164 Napisano 20 Stycznia 1 minutę temu, Eld napisał: A nie wiem. 3 dni mnie nie było. No tylko że to Ty tam narobiłeś syfu przedtem xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eld 5956 Napisano 20 Stycznia 1 minutę temu, cvbe napisał: No tylko że to Ty tam narobiłeś syfu przedtem xd Ja? Kuwa idę sprzątać zanim pizza przyjedzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozzy110 1089 Napisano 20 Stycznia Granie na stare ekipy zawsze działa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eld 5956 Napisano 20 Stycznia 3 godziny temu, Eld napisał: Ja? Kuwa idę sprzątać zanim pizza przyjedzie. Offtop. Pizza z Gorgonzolą, czymś tam, orzechami i ananem to sztoooooos. @cvbe wszystko posprzątane Bossie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qcin_69 3600 Napisano 21 Stycznia @człowiek...morza miałeś nosa z tym Poolem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
człowiek...morza 2198 Napisano 21 Stycznia 2 godziny temu, Qcin_69 napisał: @człowiek...morza miałeś nosa z tym Poolem spokojnie, narazie trzymamy sie ramy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qcin_69 3600 Napisano 21 Stycznia 3 minuty temu, człowiek...morza napisał: spokojnie, narazie trzymamy sie ramy jakiej ramy, skoro nie masz picku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach