Cardi 2204 Napisano 14 Grudnia 2022 3 minuty temu, Reikai napisał: Dobrze, że Max sie ostatnio mu odwdzięczył Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pepis21 1262 Napisano 14 Grudnia 2022 Godzinę temu, Cardi napisał: Nie będzie. Dyzma spowoduje, że Ferrari bedzie jeszcze śmieszniejsze. Szczerze? Może naiwnie ale liczyłem, że wezmą Budkowskiego, który wydaje mi się byłby lepszym wyborem niż Fred a i dodatkowo miał już okazję pracować w Ferrari. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cardi 2204 Napisano 14 Grudnia 2022 2 minuty temu, Pepis21 napisał: Szczerze? Może naiwnie ale liczyłem, że wezmą Budkowskiego, który wydaje mi się byłby lepszym wyborem niż Fred a i dodatkowo miał już okazję pracować w Ferrari. Też na to liczyłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pepis21 1262 Napisano 14 Grudnia 2022 W ogóle ciekawie co się z nim dzieje teraz, bo po tym jak odszedł z Alpine to zniknął trochę z radarów medialnych. Był niedawno w ddtvn ale mówił głównie o F1 nie o sobie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pepis21 1262 Napisano 27 Stycznia Kubica oficjalnie zakończył karierę w F1 i skupi się na WEC a Orlen za to przeszedł z Alfa Romeo (które w ich miejsce podpisali firmę zajmująca się crypto czyli Stake'a) do AlphaTauri. Możliwe iż będą któregoś z Polskich juniorów wcisnąć do akademii Red Bulla tym ruchem. Ciekawe też czy umowa z AT to też nie są jakieś podwaliny pod wejście w RBR. Grubo by było gdyby tak się stało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vero1897 263 Napisano 28 Stycznia 17 godzin temu, Pepis21 napisał: Możliwe iż będą któregoś z Polskich juniorów wcisnąć do akademii Red Bulla tym ruchem. Mamy wogóle kogoś o kim można myśleć realnie, że się przebije na zaplecze, powiedzmy w okolice kierowcy nr 3 i z jakimiś tam szansami na start kiedykolwiek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P_M 1696 Napisano 28 Stycznia 34 minuty temu, vero1897 napisał: Mamy wogóle kogoś o kim można myśleć realnie, że się przebije na zaplecze, powiedzmy w okolice kierowcy nr 3 i z jakimiś tam szansami na start kiedykolwiek? Talent-wise nazwiska są, ale problemem są pieniądze, z potężnym budżetem trzeba wejść do F3, a co dopiero wyżej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pepis21 1262 Napisano 28 Stycznia 9 godzin temu, vero1897 napisał: Mamy wogóle kogoś o kim można myśleć realnie, że się przebije na zaplecze, powiedzmy w okolice kierowcy nr 3 i z jakimiś tam szansami na start kiedykolwiek? Kacper Sztuka i Tymek Kucharczyk. Sztuka sezon temu jeździł we włoskiej F4 i zajął 6 miejsce w generalce wygrywając dwa wyścigi a Kucharczyk jeździł w hiszpańskiej F4 i zajął 3 miejsce w generalce wygrywając jeden wyścig. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach